Bilder från helgen.

2011-10-31 @ 20:12:29







Första kalaset var ju 2x20 år. Fullt ös!
Även jag fick en liten present från mamma. Se så söt passande bok här ovan!


Nästa kalas var lillas Mysans :)


Kalas-ös!

2011-10-30 @ 20:49:27
Fullt kalas-ös i helgen.
Igår var det mina systrar som blev 20 år, och idag var det lilla kusinbarnet My som blev 8.
Så igår åkte jag direkt från jobbet till Gråbo för att joina 40 pers. Det blev massa god mat och efterätter :)
5-6 timmar senare åkte Cameron och jag hem för att ta det lite lugnt.
Idag började jag dagen med att städa hemmet, och sen var det kalas igen så mer kalorier i mängder!
Nu ska jag strax åka till jobbet, börjar 22.00 och slutar 07.15. men det ska bli sååå kul att jobba natten med söta Louise. Det blir godis, chips och ev. någon film (vilket hårt liv man lever ibland).

Jag kommer att bli frisk!!

2011-10-28 @ 21:45:49
En sån blandad härlig ledig dag det blev!
Först åkte jag till frissan (körde fel 4 gånger!), men blev slutligen snygg i håret. Väl framme så ringde älskling och sa att bilen inte kan lagas :(  Åh vad sur jag blev, vad ska jag nu göra!?
Men sen inne hos frisören så ringde min läkare, provsvaren hade kommit! Jag har ju nu inte varit fullt öppen med vad jag gjort hos läkaren och vad för ingreppet jag blivit tvungen att göra. Men nu när allt kommer lösa sig så kan jag äntligen koppla av. Fast en operation till krävs tyvärr, men sen, ja sen är jag helt frisk! Jag kan fortsättas mitt liv och sluta tänka på allt vad cancer innebär!! :))
Jag tror inte man inser just hur otroligt viktigt det är att gå och ta cellproverna. Gör inte som jag och låt bli i 10 år.... det kan faktiskt utvecklas till cancer!
Efter samtalet med läkaren så kom tårarna, jag var igentligen inte ledsen, jag var bara så otroligt tacksam och glad!
Tog senare en sväng i stan med Kerstin, en promenad genom parken, och sen en träff hos Stefan.
Därefter åkte jag till Allum med mamma för lite shopping, och jag stryker under ordet lite. Här blev inte mycket shoppat!
Nu ska jag måla klart naglarna och förbereda allt för i morgon. Ska upp 05.00, slutar jobbet 15.00 och åker direkt till mina systrar som fyller 20!

Tråkiga cellprover men cancerfri!

Goddiebag!

2011-10-27 @ 23:02:39
Lång dag idag på jobbet. Visst är det kul att lära sig massa nytt inom intressanta områden, men att sitta i en sal rätt upp-och-ner vid en bänk är så att man kan somna!
På eftermiddagen var vi tillbaka som vanligt och när jag gick till mitt skåp hade goa Miguel lagt dit en liten krya-på-mig present, en 'Estrella- Goddiebag' haha. Sååå gulligt av honom :)
Efter jobbet åkte jag hem och lånade en bil och sen direkt till älskling. Men tyvärr var han inget kulig att vara med när han slänger ur sig problemen med min bil (som att jag inte vet problemen haha). Får la se i morgon om han lyckas med en sista lösning och kan fixa den. Annars blir det skroten!

Underbara stöttande vänner!

2011-10-25 @ 22:46:09
Äntligen är dagen snart över. jag trodde att jag skulle vara halft döende av smärtan som jag bävat för i kväll...men nej! Jag mår mycket bättre än vad man skulle kunna tro efter att någon skurit och bränt inne i en haha. Men, läkaren sa inte att värken går över på en dag, så jag sätter inte kors i taket riktigt än.
Alla har varit så gulliga i allt det här. Jag har fått massa söta sms, blommor, middag, telefonsamtal, och meddelande om en kommande 'Goddie bag' från goa Miguel på jobbet. Alla har verkligen gjort denna tråkiga process så mycket lättare för mig!
Så inatt somnar jag gott, trots allt :)

Leverans, till mig!

2011-10-25 @ 14:16:25
Inte en helt smärtfri dag då den började med en mindre roligt ingrepp hos läkaren. Jag kommer hem, träffar Anna-Marija, och ska sen gå in... när jag kommer till dörren hänger där en kasse med mitt namn på!

När man får nya vänner så har man ibland turen att träffa någon som är mer fantastisk än man någonsin kunnat ana. Så i all otur jag haft nu i början på hösten, så har jag samtidigt haft riktigt tur! Tack Fifi, du är underbar!!! <3

Blommor till lilla mig!
Nu ska jag göra som det stod på lappen, krya på mig (framför tvn!)

Fullt upp

2011-10-24 @ 22:03:32
En måndag som alla måndagar på jobbet, FULLT UPP! Ändå känns det som jag inte gjorde allt jag borde idag. Det blev telefontid med läkare, in till chefen, tillbaks för att ta några samtal, till kollegorna för att leta ersättare för ett pass, osv. Sjukdag i morgon så den dagen blir intressant...mer om det då.
Snyggo beställde alla bildelar idag så att han sedan kan laga min kära bil. Det ska bli sååå skönt att få den lagad och klar inom ett par veckor! Jag får leva med att det lagom innan Cameron fyller år kommer kosta mig från 3,200kr i delar.

Kort & härlig söndag

2011-10-23 @ 22:59:05
Vilken söndag! Cameron skulle till friidrotten, men vägrade komma hem. S skulle ev. komma hit på förmiddagen, men kom inte för än på kvällen. Så det blev en heldag med mamma. Först var vi och shoppade lite, och jag fick riktigt snygga gardiner till vardagsrummet av mamma! Det blev lite fika, och sen hem till mig. Lotta och My kom på eftermiddagen/kvällen, sen svängde även Emmelie & Therese förbi och sist men inte minst, Annika ringde mig!
Så för att vara en söndag så är jag riktigt nöjd :)

Avvaktar svar

2011-10-22 @ 20:53:36
Efter gårdagens provreslutat från läkaren så kändes hela min värld gå i bitar, ännu en gång. Det tog några timmar för att allt skulle sjunka in och jag kunde sluta gråta. Senare på eftermiddagen mådde jag bättre, och sen på kvällen kom mamma tillbaka hit och det blev godis och film, men dessutom sååå mycket skratt, tills vi båda låg vikta på köksgolvet (bokstavligt talat!). Aldrig i mitt liv har jag på samma dag gråtit och skrattat så mycket!!
Nu ska jag släppa allt tills jag varit hos läkaren igen och fått fakta och säker info. Där efter kan jag antingen slappna av, eller om resultatet är skit så kan jag då inse att detta har blivit en del av den jag är just nu...
Men tills dess, väljer jag att inte nämna något mer om det i bloggen.

Så det är lördag, och jag är barnledig. Men någon utgång blir det inte, delvis för att jag inte är upplagd för det, och delvis för att jag hade planer för besök som dock inte gick i lås.
Men älskling ringde för en stund sedan och var såååååå gullig!! Jag kunde inte annat än att smälta :))

En Lååång dag hemma.

2011-10-21 @ 19:39:13
Efter rätt kassa besked på morgonen så stannade jag hemma från jobbet, och lusten av att gå ut ikväll försvann så nu blir det filmkväll med min underbara mamma istället.
Så här ska sorgerna dränkas i mängder av kalorier, jag har redan startat processen med pizza och cola :)

Återbesök.

2011-10-20 @ 22:53:07
Äntligen snart fredag och jag är ledig hela helgen! Jag vill verkligen gå ut i morgon men som det ser ut nu så blir det nog inte av, men det återstår att se i morgon. Jag ska först jobba, hem till Cameron, och sen träffa S. Just det, ska på återbesök till läkaren på morgonen också, men jag ser inte fram emot det då stygnen ser riktigt dåligt gjorda ut! Nästan så jag ångrar operationen :/

Repris-dagar.

2011-10-19 @ 23:03:24
Vintern närmar sig, allt är så mörkt och dystert, brrr! Men det är väl igentligen bara att gilla läget.
Mamma tog Cameron till friidrotten idag och jag skyndade mig hem, åt lite middag som Lotta fixat, och sen iväg till S i Jonsered. Hemma igen efter 21.00 och nu slappa 1 timma till innan det är dax att göra en repris av dagen i morgon igen.

Snart jul!

2011-10-18 @ 21:17:58
Herregud, insåg precis att det snart är jul och jag har inte köpt några julklappar än!!! Visst är det inte så konstigt för de flesta, men jag brukar faktiskt vara KLAR i slutet av oktober! Så nu har stressen hittat mig. Och inte är det bara julklappar, det är 6 födelsedagspresenter och ett kalas som ska hinnas med innan.

Idag har jag varit ledig, så skönt. Men i morgon är det åter jobb och spårvagnsåkande igen.
3 dagar kvar till helg, och jag vill uuuut!

Övertid

2011-10-17 @ 22:34:14
Så jag har jobbat idag, tror faktiskt jag gjort mig förtjänt av alla övertids lön jag får för idag!
Min älskling gjorde ett tappert försök med att väcka min bil till liv idag efter jobbet, men nej. Så han fick komma hem till mig utan bilen idag :(  Men vi fick i-alla-fall lite egentid här hemma då ingen var här, inte ens hunden! Lilla My är hos sin mormor, Lotta jobbar natt, vovven hos mormor, och Cameron på vift...eller ja, han kom hem strax efter 21.
Nu ska det bli massa meningslös tv tid, sen ska jag sova för att orka med mig lediga dag i morgon ;)

Heja Cameron!

2011-10-16 @ 23:56:26
Heja Cameron!! Idag tog dom guld på friidrotten och tränaren sa att han var en naturbegåvning! Sååå stolt mamma :) Tyvärr missade jag allt för jag jobbade.
Idag var en lång jobbdag och med övertid pga att vi byter nummer i V.Götaland, så nu är jag helt slut.
I morgon lär bli ännu värre på jobbét, men jag kanske inte ska klaga då jag frivilligt lagt in mig på övertid den dagen. Men jag får bita ihop och se fram emot kvällen när älskling kommer hit.

Nu ska jag sova, måste få massa sömn om jag ska klara av en resa till jobbet med kollektivtrafiken ännu en gång.

Stackars min bil

2011-10-14 @ 16:58:57
Nu har jag legat på läkning och börjar må lite bättre. Ont gör det men jag tror att allt är så mycket bättre efter helgen.
Igår skulle älskling fixa något dumt på bilen, men det blev inte alls som jag tänkt mig. Det slutade med att jag fick lämna bilen hos honom, och han fick köra mig hem :(  Så ja, igår tog bilen självmord. Jag får klara mig utan den ett par dagar tills S har hittat någon mirakelkur för att återuppliva bilen. Han ringde nyss och hade fått någon bra ide, så jag håller tummarna. Men, buss och spårvagn är inte mig grej! I morse fick jag åka alldeles för tidigt för att matcha buss och vagn, sen var där sååå kallt. Nej, nu blir det till att lura av mamma mormors bil och sen lura Lotta till att ta mormors bil så jag kan ta Lottads bil. Rörigt, men nödvändigt ;)
Utgång ikväll? Vet inte än...ska ju jobba 14.00 i morgon.

Happy friday!

Ny bättre dag!

2011-10-12 @ 19:08:42
Ska inte tjata, men vaknade med en hel del värk, men sakta o säkert har det blivit bättre och bättre idag :) Så jag planerar att jobba 50-100% i morgon igen!
För övrigt har det varit vilodag idag, och ikväll hoppas jag på att min favorit kommer förbi en sväng och pussar bort det onda för mig (Det där lät inte bra, med tanke på operationens plats, lol).
Snart kommer Cameron hem. Han mår fortfarande inte bra, vissa dagar är hemska (om idag), andra rätt okej. Tyvärr har han fortfarande så otroligt mycket som han behöver bearbeta efter att J förstört så mycket i hans liv. Stackars lille Cameron. Han har samtal i skolan varje måndag, men det har visat sig inte vara tillräkligt så nu ska vi söka mer hjälp i Gamlestan. Just nu är han i-alla-fall på sin första träning i friidrott, så jag väntar med spänning och hoppas han är nöjd!

Sängliggande.

2011-10-11 @ 22:03:14
Opererades idag. Bara för att en operation bara tar 1 timma så har jag nu lärt mig att det inte betyder 'liten och smärtfri operation'. Men efter 8 stick med sprutor idag så mår jag ändå 'OK'. Fast det värker som satan.
I förmiddags när jag var klar så kändes allt rätt okej, men bedövningen som skulle sitta i 6 timmar släppte helt efter 90 minuter så där låg jag i soffan skrikande trots tabletter och bedövningssalva. Men min underbara läkare tog emot mig efter öppetid och gave mig nya omgångar med bedövning via spruta, så allt har varit bra i några timmar...tills nu! Kommer inte att bli lätt att somna. Och jag som kanppt kan gå, ska snart ut med hunden haha.
För övrigt så har min underbara mamma varit ett toppen stöd. Kära kusin Lotta har hjälp mig här hemma då jag varit typ sängliggande. Lille Cameron har knappt varit hemma men haft massa överseende. Och min Mr.S har hört av sig hela dagen och kvällen med söta sms.
Men så länge allt går som det ska så ska jag nog vara tillbaka på jobbet om 2-3 dagar :)

Vad är en Man?

2011-10-11 @ 00:43:18
Klockan är 00:30 och jag borde sova, stor dag i morgon. Men jag kan inte sova, tankarna far runt som ett yrväder i huvudet. Inget blir ju bättre av att jag ska upp tidigt för operationen i morgon.
Igår kväll tog jag och Anna-Marija en natt runda och fick då skvallra av oss. Hon e sååå go att ha, älskar henne!
Idag var jag och träffade S, sen har jag jobbat kväll fram till 22:00. Där efter åkte jag till Jonsered för att få lite kvalitets tid med S, vilket jag verkligen fick :)
Men jag började fundera, vad gör en man till en Man?
Är det dom stora musklerna? Eller kanske någon som kan 'fixa allt'? Orädd för att visa sina feminina sidor? En familjeman som försörjer och tar bra hand om barnen.?Jag tror att allt handlar om vad varje person själv söker. Vad man som tjej behöver i sitt liv, eller?
Jag vet i-alla-fall att Mr.S med sina muskler där han lyfter upp mig som en fjäder utan att blinka, får mig att känna mig trygg. Sen att han också är händig, tar bra hand om barnen, och även lagar både mat och städar, är ett 'complete pakage'. Visst har vi ett hinder, men va fan, det är ju bara ett hinder ;)

Rosa oktober.

2011-10-09 @ 22:51:28
Var Hos mamma i eftermiddag och åt sååå mycket mat! Hon är helt otroligt duktig på att laga mat! Som sagt, idag blev hon 48 år och ser inte ut att vara en dag över 40! GRATTIS till den mest underbara människa jag vet!

Vi kom hem vid 20-tiden så tyvärr han jag inte träffa min going idag, så det får bli i morgon bitti istället... och efter jobbet imon kväll.

Så oktober, bröstcancer månaden... Jag har hittat massa fina saker jag vill ha, och denna gången i den rosa oktoberfärgen :)
Marc jacobs, Jc penny och topshop all in pink

Inte bakis!

2011-10-09 @ 13:47:09
Vi kom ut i tid igår, och kom hem i tid. Så helt otroligt nog så var jag nästan inte bakis alls i morse!
Vi hade lite förfestande hemma hos mig, åkte till stan och avslutade det hela i Gamlestan. Jag fick massa mystid med S så jag blev iaf nöjd, han körde oss hem också pga att han inte drack igår.
Idag ska jag till min underbara mamma som fyller 48 år! Problemet är ju alltid 'en bra present'. jag trodde jag hade allt klart, meeen då pratade jag med henne i telefon nyss och givetvis hade nu någon redan köpt henne en kamera!! Så vad gör jag nu ett par timmar innan jag ska dit!? Panik!

utgång 2011-10-08

Utgång

2011-10-08 @ 17:33:51
Fick tillbaka min bil idag igen, men det var en jobbig natt utan den ;)
Utgång ikväll och jag är sååå laddad! Men det ständiga återkommande problemet kvarstår, vad fan ska jag ta på mig?! vad det än blir så blir det bra, för jag får ju lite party tid med S i stan. Jag hade nöjt mig med en kväll på casinot, men det blev 3 mot 2, så det blev stan.

Freeeedag!

2011-10-07 @ 22:44:52
Freeedag och jag ska vara ledig hela helgen!! Tanken på att gå ut ikväll fanns, men jag backade. Lämnade bilen i Gråbo för mer lagning i morgon så jag hade inte chansen att åka till S ikväll  :/ ...tur att det finns en morgondag.
Insåg idag att det bara är 4 dagar kvar till operationen, fy vad äckligt! Jag börjar verkligen bli nervös. Tror nog någon får åka med mig som sällskap.
Nu ska jag ta något att äta, prata lite med min 195cm långa favorit, sen sova :)

Vanlig dag, mysig kväll

2011-10-06 @ 22:17:01
Stormig dag och inte alls skönt att sitta i blöta kläder på jobbet... på tal om jobbet så fick jag nog inte mycket gjort idag, det blev mest en massa 100-tals smsande.
Hem efter jobbet, lite av Lottas middag, in i duschen och sen iväg till Jonsered för att träffa S (namnet kommer jag skippa i alla mina inlägg). Han fixade snabbt min trasiga lampa, och sen åkte vi och tog en kaffe i mörkret med tända ljus :)
I morgon är det fredag igen, yes! Jag jobber till 19, men efter det så blir det en sväng till Jonsered så jag kan bli omfamnad av 'hans' stora armar ett tag ;)

Äntligen hemma i mina myskläder!

Rodnar!!

2011-10-05 @ 22:47:53
En härlig ledig dag! kvällen har jag spenderat i Jonsered. Jag fick bilen fixad och sen...sen hade jag extra tid med Mr.S. Jag tror inte någon har fått mig att rodna på 10 år, för än ikväll!! Han är så manlig, så charmig och så snygg... men han har bagage med sig vilket inte är min favoritdel. Men åh så mysig han är ;)
Inatt somnar jag nog extra gott i-alla-fall.

Ordlek

2011-10-04 @ 18:15:58
WordFeud. För 1 vecka sen visste jag inte ens vad det var, men det har varit sånt tjöt om detta okända fenomen som har 7 miljoner användare ;p Så jag testade.... och nu är jag helt fast!! Herregud vad tiden rinner iväg med lite Wordfeud haha. Jag har aldrig ens provat att spela alfapet, men jag börjar bli riktigt bra på detta nu :) Till den negativa sidan kan tilläggas att batterit på mobilen nu måste laddas typ 3 ggr per dag!

För övrigt så har dagen varit riktigt bra. Efter en halv-lång natt för Cameron som sovit under köksbordet (don't ask! haha), så var han 1 timma i skolan innan han kom hem igen (som vanligt, men snart ska han få mer hjälp att må bättre efter det att J förstört så mkt för honom).
Vi åkte iväg och köpte bildäck från en charmig mekaniker som sålde det för halva priset till mig. Sen åkte vi vidare för att köpa övriga bromsdelar och där fick jag killens mobilnummer ifall jag någongång skulle behöva hjälp med något ;)
Då det är kanelbullens överskattade dag så köpte Cameron en kanelbulle, och jag tog en latte. Efter ytterligare några ärenden så har vi nu landat hemma, mätta och belåtna.

Nu blir det mer kaffe innan jag lägger mig i badet.


Cameron hittade en ny askkopp till mig! haha :)


Snart ledig!!

2011-10-03 @ 18:09:16
Måndagar, ja vad kan man säga...usch! Jobbar bara 1 timma till och ser verkligen fram emot att komma hem till (icke) lugnet och ha det skönt med mina 2 välförtjänta lediga dagar!
Jag ska först fixa delar till bilen och städa lite hemma, men förutom det så ska det bara slappas :)

Tiden gick fort.

2011-10-02 @ 23:16:15
Ännu en skön dag ute utan behov att höstjacka! Ikväll kom Cameron hem (med ett blandat humör), Lotta kom, och sen ringde telefonen, sen ringde det på dörren och vips så var det läggdax, hmm... känner mig smått lurad på några timmar av dygnet. Konstaterat är: tiden gick fort idag.
Sovdax nu, natti natti!


Nyvakna? Nja  ;)

Ingen sovtid.

2011-10-01 @ 21:38:27
Sitter på jobbet, slutar 22:15, men ska vara här 06:30 igen. Men mat och sömn kanske bara är överkattat ;)
I morgon kommer iaf Cameron hem igen, ska bli så skönt att få krama sönder honm lite!
Nu ska jag städa upp här och göra mig redo för att snart få åka hem till vovven.

Happy lördag!