Gott Nytt År!

2011-12-31 @ 11:30:13
Nedräkningen inför det nya året har börjat!
Jag drar mig mot jobbet och önskar mig och alla andra ett underbart 2012 :-)

Gott nytt år

Golden wings

2011-12-30 @ 19:00:42

Jag lyckades få med mig Cameron på lite shopping idag, men han lyckades kosta mer än väntat.
För ett par dagar sedan var vi också och kollade butikerna, men jag fick mest med mig småplock hem från Åhlens och kicks.



Idag blev det mest fönstershopping. En rosa pärm fick jag tag på som jag ska ha på jobbet. Och ett par av mina favorit mysbyxer från Cubus.
Jag klickade också hem lite makeup från Kicks.se och en blus från Nelly.se
Snygg svart blus från Nelly.com med pärlor. storlek m

Nya tag!

2011-12-30 @ 12:10:42
Snart är det ett nytt år. Nya tag, nya utmaningar och massa nya skratt :) Jag har overkligt höga förväntningar på det kommande året! Det kanske inte är så bra, men allt kan bara bli bättre om jag jämför med 2011.
Efter allt som hänt detta året så har jag ändå kommit långt, jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag önskar att jag förstått allt tidigare då jag fortfarande kunnat göra något åt allt. Det är verkligen hemskt att vara efterklok. Men, jag har åtminstonde kommit såpass att jag ser allt så klart nu.... och bättre sent än aldrig (hoppas jag).
Nu ska hemmet skuras, sen blir det närshopping.

Hoppas alla får en underbar nyårshelg!

Blås inte bort!

2011-12-29 @ 19:36:06
Yrväder, nästan storm ute. Om 3 timmar ska jag hem till min lille älskling och i morgon är jag ledig!! Jag ska sitta på nätet och klicka hem lite nya kläder. Tyvärr finns inget på rean direkt, men det gör ingenting :) Jag ska klicka mig galen på Nelly.com och HM, jag hittade en hel de där förut.

Blås inte bort!

Working my ass off

2011-12-28 @ 18:33:45
OMG! Jag jobbade natt, la mig 08, och åkte till jobbet 14.00 igen. Inte smart, jag är så trött!! Hur som hellst så sitter jag nu på jobbet och räknar ner timmarna tills jag får åka hem. Jag jobbar kväll i morgon igen, sen blir det lite jobb på nyårsafton också. På söndag är jag ledig men ska möblera Camerns rum hela dagen då han får tillbaka det på nyårsafton när Lotta flyttat ut. Så här är det full fart, love it :))
Fick ett samtal från Annika i Caribien nyss. Tiden går så fort, hon har redan varit borta i över 3 månader, och det dröjer ytteligare 3 innan hon kommer hem på besök igen! <3

....

2011-12-27 @ 18:22:01
you're on my mind

30 Dagar

2011-12-26 @ 23:26:07
Är det nu jag ska testa? Träning, skippa godis, eller shopping stopp? Hmmm.... tåls att tänka på. Men inspererad blir man!

Det tar ungefär 21 dagar att öva in en nya vana. Så varför inte leka med något nytt i 30 dagar? Kanske funkar det så bra att du fortsätter med den finfina vanan, eller så är du nöjd med att prova det i 30 dagar.

Tänk på något du alltid velat lägga till i ditt liv och prova på det under de följande 30 dagar. Det handlar om små hållbara förändringar– som kan ha en fantastisk påverkan på ditt liv. Klart du ska testa!

Vad blir din utmaning i 30 dagar?

Några förslag:
Ge en komplimang extra om dagen
Ta en morgonpromenad
Gå upp väldigt tidigt på morgonen
Skriva tacksamhetsdagbok- tre saker jag är tacksam för denna dag
30 dagar vegetariskt/vegansk/raw food
Dansa naken framför spegeln varje morgon
Skriva dagbok
Tvfasta
Skippa morgontidningen
Facebookcelibat…
Skriva en text varje dag - –> bli 30 dagars novell
Skaffa blogg och göra ett inlägg per dag
Cykla till jobbet
Skippa kaffet
Sockerfri månad
Sluta röka
Ta ett foto varje dag
Springa ett antal kilometer
Träna xxx varje dag
En grön smoothie om dagen
Göra en miljösnällare handling
Köpfri månad- inga nya kläder eller prylar

Vad väljer du?

Ännu en dag

2011-12-26 @ 21:25:45
Idag drog Cameron och jag till Allums köpcentrum för frukost, shopping och 4 timmar senare, en fika. Det var otroligt mycket folk! Vi köade t.o.m utanför spelbutiken när Cam skulle köpa ett spel! Massa julrea överallt.
Efter shoppingen åkte Cam hem och tog hunden. Jag åkte ner till morfar en sväng, men idag var han så där lite snurrig så det blev max 1 timmas besök.
Nu är jag skönt nog hemma, och smyg-plockar bort julen. (ja, redan nu!)

Åter i lugnets sköna vrå.

2011-12-26 @ 00:56:50
Jag hade en mysig dag hos mormor igår på julafton. Morfar var med i några timmar, och de flesta i familjen tittade förbi :)
Mitt i Kalles jul på tv så åkte jag hem till mamma för att fira där. oOch tur var det, för dit kom självaste tomten!
Cameron var överlycklig över allt han fick, och somnade vid midnatt i soffan. Själv var jag hemma hos hunden igen vid 02 på natten.
Idag har varit en blaha dag, så jag lever på lyckan från igår istället ;)  Jag fick bl.a min efterlängtade Guess plånbok som matchar väskan jag köpte!

God Jul!



julmat, lax och ägg

Tomten hos familjen JohansonTomten!

Cameron somnade i soffan på julafton
Cam & Stefan somnade.

God Jul =D

2011-12-24 @ 10:22:31
Julafton är här! Underbara mysiga julafton....

Merry christmas fom Betty Boop. Picture
4 Me!

100% Stress!

2011-12-23 @ 01:02:14
Jag har varit enorm stressad idag! Om det är så här vissa människor känner vid julstressen så bestämmer jag här och nu för att aldrig någonsin vara med om det igen!
Jag tror jag har varit överallt idag. Jag har hämtat pengar från Cams pappa, köpte julklappar från hans pappa till honom, handlat, letat present, beställt mat, tagit Cam till frissan, firat mormor som fyllde år idag, kört och hämtat Cam från kalas, slagit in julklappar, och julpysslat med Cameron m.m.
Så nu, 01 på natten så ska jag äntligen sova lite, innan jag ska upp igen och bli klar med allt på min lista av 'To Do'. Dessutom, så jobbar jag till 22.15 imon, inget kul alls kvällen innan julafton. Men jag längtar till den 24.e.... julafton är ju sååå mysig!

Anton är min!

2011-12-20 @ 23:31:04
Vilken stressig vecka! Så mycket som ska hinnas med.
Marsinpanfigurer, Check!
Baka pepparkakor, Check!
Jul på Liseberg, Check!
Köpa present, Check!
Men så råkar det vara 1000 grejer kvar att göra. Vi ska dekorera pepparkakorna, Cam ska på kalas, mormor fyller år, ett paket måste hämtas, julkläder måste fixas, julmaten ska inhandlas, tvätta, städa, och JOBBA, fram till 22 kvällen innan julafton!

Ikväll har jag, Cameron och mamma spenderat 4 timmar på Liseberg. Det var första året jag var där utan att se snö, lite synd. Men där är så otroligt mysigt vid jul så det gör inget. Jag spelade på godishjulen och vann en stor Anton Berg, Cameron vann en kartong Paradis. 700kr senare åkte vi hem från regnet, till snön i Angered.

Jul på Liseberg 2011

Jul på Liseberg. Paradis kartong

Jul på Liseberg skridskor. 40kr

Stjärnvinst, 2. vinst och 1.a vinst

5 dagar

2011-12-19 @ 19:23:02
5 dagar kvar till julafton, vad hände!? För första gången någonsin så har jag hamnat i den berömda julstressen, Panik! Men allt löser sig ju, det gör det alltid :) Denna julen har jag faktiskt önskat mig saker, jag fick t.o.m lämna en önskelista til mormor, som alla barn får göra =D  Fast mest önskar jag mig nog en man, en underbar sådan dessutom.... fast jag vet inte vart man skaffar sådana. Nä, jag får hålla mig till filmer och presentkort! :-)

I morgon blir det Liseberg, och jag ska vinna stjärnvinst på Anton Berg hjulet! Det kommer vara lite skumt att gå runt på Liseberg utan en endaste snöflinga så långt ögat kan nå. Det har ju alltid varit fullt med snö när vi varit där vid jul.

Pepparkakspyssel

2011-12-18 @ 20:52:18
Cameron sov över hos en kompis och kom hem rätt sent idag så här blev allt sent. Middag hos mormor, åt tills jag trodde jag skulle dö! Sen efter 19 på kvällen så satte Cameron och jag igång med pepparkakorna, fast dekorationerna får fixas imorgon för nu är klockan för mycket! Jag fick förresten klart alla marsinpanfigurer som skulle plastas in, gud vilket meck!

dec 18 -2011

bakar pepparkakor dec 18 2011

marsipangrisar och tomtenissar i cellofan

Pysseldag :)

2011-12-17 @ 23:49:17
Underbara lördag! Jag och Cameron hade planerat att göra eget julpynt, marsipanfigurer, pepparkakor med dekoration på osv. Men efter 4+ timmar av att göra marsipanfigurer så var vi båda trötta, men nöjda för dagen!
Vid middagstid åkte Cameron, mormor och jag på julbord. Men varför envisas jag med att äta så fort, jag blir ju mätt på 5 minuter! Roligt och gott var det i-alla-fall.
När vi kom hem fastnade jag i telefon med Ulle någon timma, därefter stack Cameron till en kompis och tystnade slog ner som blixten i lägenheten.
Ut med hunden, sen tv i sängen :)

Julpyssel med mandelmassa och marsipan
Cameron gjorde massa figurer, tyvärr får jag inte lov att visa upp det för honom.

Julpyssel med mandelmassa och marsipan
Detta fina gjorde Cameron till mig, så sött!!

Julpyssel med mandelmassa och marsipan
Mitt dagsverk.

Thank you sweet friday!

2011-12-16 @ 18:03:11
Äntligen fredag! Nu ska jag vara ledig i 2 underbara dagar (jag har inte varit det på ett par veckor!).
Här ska städas, köpas presenter, julpysslas, och bakas i mängder!
Jag hade också velat passa på att baka pipparkakor, men herregud, 229kr! Rena julrånet!

Pepparkaksformarna som är pipparkakor!  Olika sex ställningar :)
Pratade nyss med Camerons pappa. Ibland kan vi prata i ett par timmar utan problem, och ibland blir det som ikväll... efter 20 minuter råkar ämnen komma upp som gör att vi blir extremt irriterade på varandra. Oftas handlar det om saker från 'förr', när Cam var liten. Av någon anledning har han helt andra minnen än vad jag har (jag tror han lever i en fantasivärld). Anyways, han kollar biljetter till Sverige, för nästa år redan! Jag tror inte på hans planer för än resan är bokad, men jag är ändå rätt imponerad att han faktiskt har börjat tänka tanken att komma hit för att träffa sin son, efter 8 år!

Männen, utanför mitt liv

2011-12-15 @ 22:27:58
Vad är dealen med gifta män igentligen!? Satte jag på mig en gifta-män-magnet i sommras, som nu inte går att lossa? JAG söker inte dom, DOM hittar mig. Hur skulle det vara att hitta en man som är singel kanske! Okej, jag trivs toppen som singel.... men, lite sällskap fattas det ju ibland.
Jag är helt för den där nykära känslan osv, men jag har ingen större lust att börja på noll-strecket. Tusen frågor hör dit som bara är så enormt tröttsamma.
Gillar han mig? Varför ringer han inte, Ska jag ringa?, Är han sur? Vad gillar han? Hur blir det när vi flyttar ihop? Hur lång tid tar det innan man verkligen känner varandra? Och sen, den eviga väntan på tryggheten i förhållandet. Ja detta tar ju minst 3 år! I min ålder (usch vad illa det lät), så söker man nog oftare trygghet än spänning, så det är en ond cirkel i denna djungel.
Kankse dax att ringa upp killarna jag känner, för på så sätt kan jag i-alla-fall hoppa över ½ tiden av de 3 åren ;p

massor av män/ killar

Måste vara effektiv!

2011-12-14 @ 18:39:51
Haft en så mysig dag på jobbet, med söta samtal dessutom ;)
Cameron har inte gått till skolan denna veckan, och har nog ringt mig 148 gånger för att fråga när jag kommer hem. Nu när jag är hemma, ja då sätter han sig och spelar PS3 utan att ägna mig en endaste tanke haha.
10 dagar kvar till julafton, med totalt 3 dagars ledighet innan den stora dagen. Hur ska jag hinna med allt? Jag måste handla julmaten, städa, köpa present till mormor, något kul till Cam, ha pysseldag, bakdag, och självklart en kväll på Liseberg! Det gäller att vara effektiv.
Jag önskar mig en tidsmaskin i julklapp, så jag kan vrida tillbaka tiden ett par år. Men såna kostar nog så mycket så jag skippar att skriva det till Tomten i år.

<3

2011-12-13 @ 10:49:29

when your mind wanders...

Hemma sent

2011-12-12 @ 21:55:08
Idag var jag ledig, och Cameron fick stanna hemma från skolan (pga inkompetenta lärare). Cam var inte allt för aktiv, men själv har jag hunnit vara iväg lite över allt. Det blev fika på Ikea, Bäckebol-shopping med mormor, och sen middag hos mormor där jag slog in massa julklappar igen.  Det var skönt att komma hem efter 21-tiden, för då hade jag ju faktiskt en bra anledning till att inte städa hemmet --klockan är för mycket! :)
Upptäckte något nytt idag, Lyko.se har tagit in MD Formulations!! Perfekt för oss med begränsad budget, köp det bästa för hyn, och delbetala! ;)

Degar med WF

2011-12-10 @ 21:03:42
Efter jobbet på denna blåsiga lördag så har jag och Cameron bara varit hemma och degat.
Chips och cola i soffan framför tvn. En film på, och både Cam och jag sitter med var sin mobil och spelar Wordfeud haha, så härligt osocialt! ;)

Mitt uppdrag.

2011-12-09 @ 21:42:53
STORM ute, igen! Men idag har jag haft ett uppdrag. 9/12 och mitt barn måste varit den enda ungen utan en chokladkalender. Helt plötsligt har dom varit slut i 1 vecka, överallt! Ångesten har bara varit för mycket, så idag var det dax, dagen min son skulle få 2 chokladkalendrar! Slutade 16.00 på jobbet, tog mormors bil och for runt till varje liten kiosk och affär jag kunde hitta... i regn och storm! Till slut, i Gamlestan på Ö&B hittade jag dom!!! Vilken triumf.....och vilken jävla lättnad! Haha :))

Min idol!

2011-12-08 @ 22:13:28
Underbar lediga dag! Sov läääänge. Sen åkte mormor och jag för att hon skulle shoppa julklappar, och vilken talang hon har! Hon körde 4 timmar shopping i Allums köpcentrum, hon är snabb, effektiv, och gör av med pengar i varje butik. Med andra ord, Mormor är min idol!! Och den där tröjan Cameron önskat sig....jag hittade den, för ½ priset, yay me!
Så fort vi kom hem ställde Mormor sig och lagade en riktigt god middag, jag slog in hennes julklappar, och Cameron kom. På kvällen blev det kaffe och med paketering av klapparna. En toppendag!

Handlat julklappar i Allum Partille

Sötisen

2011-12-07 @ 22:20:09
Jag tyckte min lilla älskling kunde få ett extra gott ben så här i juletider, men oj vilka problem där skapades. Benet verkar vara lite svårt att greppa när man bara är en liten hund, med ett så stort ben! :))

För mycket tänkande.

2011-12-06 @ 21:00:51
Lång dag på jobbet, allt var inte kul så det är skönt att äntligen vara hemma (trots att klockan redan är 21 och jag måste sova).
Känner fortfarande att jag spenderar för mycket tid på att tänka på allt som varit... vet inte ensa vad jag ska skriva om det, eller om jag ens borde skriva något om det alls. Jaja, 'tiden läker alla sår' ska det ju heta. Så jag ger allt mer tid, så kanske jag kan släppa taget om de senaste åren...

Men usch, SNÖ!

2011-12-05 @ 23:16:02
Jaha, då hittade snön hit till Göteborg ikväll. Det är inte så mycket så med lite tur är den borta till i morgon ;p
Det är rätt kul att logga in på Facebook och se hur alla måste rusat in till datorn, snabbt loggat in, och fort som fan kommenterat en ny händelse. Som nu, snö snö snö, i alla världens olika meningar!
<3

<3

Rött & Silver i år.

2011-12-04 @ 21:18:12
Idag blev en julig dag här hemma. resten av pyntet kom på plats, duken på bordet, och alla små lampor i fönstrena tändes, även nygra röda ljus, så mysigt! Och!!....Granen blev klar, och Cameron lät mig vara med och pynta den (thank god!!). Vi varierar färgtemat varje år, rött och silver blir alltid så fint!
Så ja, nu är det bara att vänta till dagen efter nyår, så åker allt ut i förrådet igen! Haha :)

Julpynt på bordet i köket. En röd korg med pynt och lampor i.

Satt i ljusen i julgranen, och snart ska den pyntas med kulor.

Julgranen är klar, i år med röda och silvriga färger.

'Strandsatt' hemma.

2011-12-03 @ 21:56:39
Cameron stannar hos min mamma resten av helgen så jag är barnledig lite till. Fast mamma har mormors bil så jag anser mig fast i hemmet, för inte under några omständigheter sätter jag mig på bussen. Jag har städat lite, plockat, och tvättat, och legat framför tvn i massa tråkiga timmar.
Julgrejerna är framplockade och i morgon ska Cameron få klä granen, för första gången någonsin! Jag är besatt av att granen ska vara perfekt, att alla kulor är lagom fördelade i färg och plats.... så sorgligt, jag vet. Men nu är den stora dagen här, dagen mitt barn ska få klä granen (och jag knappt flytta några kulor när han somnat). ;))

After Work.

2011-12-03 @ 00:31:55
Igår fick jag för mig att 05:30 på morgonen, fixa lite på ögonbrynen, dum ide! Jag tog pinsettens spets och körde den rakt in i ögat! Sååå onödigt, och sååå ont. Jag överlevde, och 20 minuter senare kunde jag öppna ögat igen. Det skavde något under dagen, men inte så jag tänkte så mycket på det. Gick och la mig sen, och efter några timmar vaknade jag av att jag hade fruktansvärt ont och att tårarna sprutade...ur höger ögat. Kunde inte somna om, ringde sjukvårdesupplysningen där de sa att jag behöver uppsöka läkare och avstå från bilkörning. Så jag gjorde raka motsatsen, tog bilen till jobbet. Det slutade med att jag fick senare på eftermiddagen ta mig till läkaren i-alla-fall, och där fick jag antibiotika. Allt detta för en pinsett! :) (Jag får jobba på motoriken lite).
Nu är jag i-alla-fall nyss hemkommen från AfterWork/ julkväll med jobbet. Vi åt på Tyrolen på Liseberg och efteråt villa alla testa lyckan på Kexchokladhjulet, och jag vann! Ironiskt får jag tillägga att det var ju en bra plan, att sen gå och bära på en stjärnvinst, och ta spårvagnen ensam hem. Så pinsamt, så Mats fick åka med mig på spårvagnen som moraliskt stöd haha! Sen fick han ta taxi hem till sig. Men stjärnvinsten blir en riktigt kul extra-julklapp till Cameron!

Stressig kväll

2011-12-01 @ 23:25:47
Klockan har passerat 23.00 och Cameron och jag har nyss kommit hem från Allums köpcentrum där det varit kvällsöppet. Vi tittade mest runt, men 2 julklappar fick han köpt.
Nu är jag super stressad. Som sagt, nyss hemkommen och jag måste hinna med tusen saker innan jag ska lägga mig, och jag som ska upp om 5,5tim! I morgon är det utgång med jobbet så jag måste verkligen få packat allt jag ska ha med mig, för jag åker inte hem efter jobbet innan utgången. Mamma hämtar Cameron så han sover hos henne.
Usch, stressad....bäst jag loggar ut direkt!