Ändringar.

2011-07-31 @ 12:13:43
Ändrade planer. Cameron kom hem inatt, sjuk. Stackarn har hostat hela natten.
I morse vaknade han glad över att gå till J vid 11-tiden, men det fick han inte för J så nu hämtade han sina saker och var sååå ledsen. Allt blev sen värre så nu ska jag köra Cameron till min mamma så han slipper vara ensam när han är så ledsen  :/
Själv åker jag snart till jobbet, bara 3 pass kvar innan 'semestern'. Sen ska vi trycka in så mycket roligt det bara går i dom dagarna... hoppas vädret håller!

Ha en skön söndag!

Full fart!

2011-07-30 @ 21:23:34

Igår spenderade jag, Cameron, Mamma, Therese, Christian, Jimmy, Lotta, My, och Emma dagen på Liseberg, 11 timmar för att vara exakt. Det var toppen väder och vi var hemma typ 23.30 så vi sov länge på morgonen idag. Sen bar det av till havet, allihopa minus Emma. Jätteskönt, men det blåste lite. Vi blev kvar rätt länge så middagen blev sen, men grillat slår aldrig fel!

Och sen, ja sen ringde Johan vilket även han fattar att jag bara måste nämna här haha.
Han sa till mig att JAG måste svara på om jag vill att han har Cameron varannan helg, ja eller nej. Men hallå!! Det handlar ju om DOM, deras relation, om en 10-åring, inte om MIG. Men det lät som någon annans ord, för så som jag kände J så hade han sett till Cams bästa först och inte trott  att det handlade om 'Camerons mamma'.
J var också snabb på att påpeka att jag är 32 och bloggar.... så jag skulle kanske ha kontrat med att han är 29 och sover på en kudde med texten God natt piraten?? Haha!
Jag fattar inte vad som hänt, J verkar glömt att de är deras kvalitetstid tillsammans som räknas...
Nej jag lägger inte mer energi på det, det är absolut inte värt det. men samtalet var bra, det fick mig att en gång för alla känna att det är sååå skönt att de blivit som det blivit, att vårat förhållande på alla sätt tagit slut. Tragiskt att jag saknat någon som förstående,  pålitlig och som bästa vän. Det var ju faktiskt bara löjligt allt-i-hopa.

Anyways, måste plocka undan och fixa lite innan allt annat kul kan sätta fart.
Just det, ska lägga in bilder från fredagen också :)

Moving on

2011-07-28 @ 19:22:55

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
If you thought it was easy, think again.
If you thought it was hard, dubble it.
Then maybe, just maybe you can understand how it's been.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Härliga dag.

2011-07-27 @ 21:04:28
Idag blev det sen middag, men vad gör det när vädret är fint och vi kan sitta på altanen och äta grillat med stekta kantareller!
Jag är så mätt, hur kommer det sig att jag aldrig lär mig att äta lagom och att det faktiskt inte är någon som kommer stjäla maten ifrån mig? Gott var det i-alla-fall.
Jag satt och letade aktiviteter online när jag var på jobbet idag. Funderar på vad Cameron och jag ska göra på min 'mini semester' om 1 vecka. Jag funderar på att blanda lite, men måste ändå välja ut några bra saker bland mina funderingar. En dag med picnick i Slottsskogen, ett besök på Bohus Fästning, ett fartfyllt besök på Skara Sommarland, en dagstur ut på en fiskebåt, en tripp till Gokart banan, Liseberg igen, och ett litet turistbesök på Paddan här i gbg.... ja jag kan verkligen inte komma på vad vi ska göra, jag har ju ännu mer på lager, vill göra allt!! Cameron har fått vara ensam så mycket i sommar då jag jobbar, och det att hans pappa inte bor i Sverige. Så jag tycker lite synd om honom. Dessutom har vi ju inte haft mycket till 'stranden väder' här i år.

Nu ska jag gå och låta maten smälta och lägga sig till rätta på min figur :/

Grillade och åt middag på altanen som vanligt

1,700kr

2011-07-26 @ 00:03:28
Lönen kom! Så jag och Cameron åkte för att handla på Ica, och nu är min fråga: Hur f-n kan ett besök på Ica Maxi kosta 1,700 kronor!!? Jag äter ju knappt, Cameron är bara 10år...så vad köpte vi igentligen! Nä usch vad dyrt det blev.
Jag jobbade kväll idag och 2 minuter efter att jag kom hem så ringde Camerons pappa som tydligen hade ringt och säkt mig tidigare. Så nu har jag suttit och pratat med honom till klockan nästan nått midnatt...och NU ringer han igen haha. Jag som precis skulle klaga på att han tagit upp all min hemma-tid.
Ok, får vara social i telefon nu.

Go natt!

Å så blev det kväll

2011-07-24 @ 21:10:30
Vi fick storfrämmat idag så städningen halverades (tjohoo). Cameron fick hem sina skitsnygga nya Converse som vi köpte i Stockholm då de bara finns via Foot Locker. Nu vill jag också ha ett par sådana, för dom jag har, har ju 'alla andra' också.
Vi skulle se på film nu på kvällen, men Cameron är så irriterad. Som vanligt blev han sådan efter att ha pratat med Johan. Stackars cameron är ju fortfarande helt förvirrad av allt, och inte blev det bättre när han gick för att träffa Johan för att lämna hunden... J var inte hemma. Så ansvaret för hunden är detsamma som för Cameron, de kommer inte direkt i första hand nu när han hittat 'annat'.
Jag vet att det snart kommer bli bättre för honom, men det kan inte vara lätt för en 10-åring att sortera all dom känslorna han nu har. Jag får väl göra som Cameron sa när jag såg världens snyggaste man på stranden, ta hem honom och kalla han för pussgurka och Cam säger pappa haha!

En typisk söndag

2011-07-24 @ 12:47:36
Idag är en sån där söndag som verkligen är SÖNDAG. Halvtaskigt väder, utan planer, segt och fattigt. Så för att göra söndagarnas söndag komplett så blir det tvätt och städ här hemma... och massa slappande vid tv och dator!
Dödstråkigt, inte min grej, och glädjedödande, men med mindre gnäll så kanske jag får något gjort. men tro inte att jag kommer städa och sen laga middag, nej en sak får räcka.
I morgon kommer lönen så då ska det spenderas, på tråkigheter. Cameron behöver nya kläder och en go morgonrock så vi får åka iväg innan jag ska till jobbet.
Senare i nästa vecka så bär det av med en 15 minuters resa till Liseberg för första sena besöket i år. Lilla kusinbarnet My ska också med så det kommer nog bli riktigt roligt. Nu håller vi tummarna för bra väder!!

   

Sååå fint det blev!

2011-07-23 @ 20:25:58
Fan vad jag är nöjd! Idag har jag och Lotta fått gjort massa 'braigt' hemma hos mig.
Camerons rum är färdig tapetserat, och med ny 'tavla', Cams garderob har efter 3 år fått en dörr, nya vardagsrums bordet har fått en hylla, spegeln i hallen sitter på en krok, och efter 1 år är lilla väggen i vardagsrummet tapetserad! Lotta är bäst!!! Åh vad tacksam jag är för all hjälp!
Sen blev det grillning på altanen och då började det ösregna, alltså riktigt ÖööS-regn. Det var inte kallt ute och regnet kommer inte in på altanen så vi hade det faktiskt jätte mysigt där ute :)  Men vad mätt jag blev, puh! Efter all skit som varit de sista månaderna och min dåliga aptit så är min magsäck pinsamt dålig på stora mängder mat haha, jag äter som Cameron nu ju!
Nu ska jag inta soffan som jag så väl förtjänat!







Nya tapeten tidningspapper New York Times



Så bra blev allt idag!

Oslo

2011-07-22 @ 21:44:29
Jag tror jag slagit rekordet i längsta arbetsdag på 8 timmar... jag är nästan säker på att jag satt där i 13 timmar, fast enligt klockan så var det bara 8, hmm... I vilket fall som helst så har dagen varit fruktansvärt seg och gäspig.
Strax innan jag slutade så kom informationen om bombdådet i Olso, och nu ikväll skjutningen utanför Oslo. Helt otroligt, går inte att fatta vad fan det är som händer där!! Jag hoppas verkligen detta var slutet, och inte början på något mer.

bombdåd och sljutning i norge

Nya tag!

2011-07-21 @ 21:05:10
Dax att börja räkna kalorier! Nu har jag pratat med en kolega som är grymt bra på det där med träning och matintag. Vi har räknat BMI och kalorier m.m. Så jag borde ev. börja ta en promenad på morgonen eller kvällen, öka mitt kaloriintag till 1500, och dricka massa vatten. Inte för att detta var någon ny info, men ändå bra att faktiskt ta tag i det för att komma till 51kg. Det borde ju faktiskt inte vara såå svårt att gå ner 3kg till.
Sen var det ju det där med gymkort.... hm, jaja vi får la se.
1 timma jobb kvar, sen ska jag hem och terrosera min ps3-spelande son!

Cameron <3

2011-07-20 @ 23:01:05
Så vi tog en sväng till Gråbo idag, vi skulle också stannat på vägen för att plocka björnbär på en gård, men dumt nog hade jag vita byxor idag så det kändes som en dum ide. Men ett stopp på kyrkogården blev det, för att titta till min farmor och farfar.
Tapeterna blev köpta, så om allt går som det ska så är Camerons rum klart i helgen. Jag borde köpa färg också så jag kan måla ena hans vägg....och kanske mitt kök!! Nä, det får nog bli nästa veckas projekt.
Jag behöver i-alla-fall hålla mig sysselsatt för just nu är tankarna på högvarv, om precis allt. Jag har tur som har en underbar son som håller mig uppe. Jag är så mycket mer lyckligt lottad än vad jag oftast inser! Jag önskar bara andra kunde tänka mer på hans bästa också, för hur bra kan det vara att hälla i en 10-åring 3 kaffe latte på en helg!? Nä, såna människor är bara idioter! (hoppas dom nu får reda på detta också)
Nu blir det till att släpa ut Cameron i natten, för jag vill ha sällskap på hundpromenaden! I morgon är det jobb igen, men till helgen är jag ledig. I början av augusti har jag mini-semester, och åååh vad jag längtar!

Spara lr Köpa

2011-07-20 @ 12:10:34
Ska köpa tapeter strax, men orka åka! Jag tror att både Cameron och jag håller på att åka på en jobbig förkylning, men det återstå att se.
Jag har suttit och sollat bland de saker jag vill köpa. Igentligen så kanske jag borde spara på pengarna lite mer, men åh så mycket roligt det finns att lägga dom på!
Här på bilden....jag ska välja ut en ring och en väska, men har beslutsångest!



Nu ska jag få fart på Cameron så vi kommer iväg någon gång! kanske blir det en sväng hem till mamma också. Det blir bara mysbyxor idag, men med min äääälskade Heidi.K --Marc Jacobs t-shirt! 
Städa kan jag göra någon annan gång :/

Marc Jacobs t-shirt Heidi Klumb
Protect The Skin You're In

Skön dag

2011-07-19 @ 21:19:06
Har haft en skön dag på jobbet med goa jobbarkompisar. Efter jobbet när jag kom hem gjorde jag hemmagjord pizza till mig och Cameron, vi åt ute på altanen och spelade lite spel under tiden.
Nu sitter han och spelar online med sin pappa. Själv smög jag ut ur rummet för att slippa sitta och översätta en stund, dom klarar ju sig faktiskt rätt bra utan mig. Båda blandar svenska och engelska för att göra sig förstådda haha, så sött.
I morgon är jag ledig så jag och Cameron ska handla och sen köpa resten av tapeterna till hans rum.

Nu ska jag trycka i mig lite gott som mormor bakat till morfars kalas i söndags :)

Våran hemmagjorda pizza blev perfekt!
Dagens goda pizza!


Början på torsdagens tapetsering...fortsättning följer!

Grattis morfar!

2011-07-17 @ 12:13:54
Idag fyller min älskade morfar 84 år! Jag kan inte fatta att han blivit så gammal... allt har gått så fort, han har funnits för mig i hela mitt liv, kört till tandläkaren, ridskolor och allt annat man kan tänka sig. Nu bor han på ett hem där han inte trivs, sitter i rullstol, har Parkinson, är dement och blir sämre för varje vecka. Så sorgligt.
men idag kommer han hem till mormor där de ska äta smörgåstårta och fika. Det kommer bli lite rörigt för honm men jag är så glad att han får komma hem på sin födelsedag! Jag jobbar så jag missar allt men jag ska ringa honom senare, så jag åtminstonde får gratta den bästa mannen som funnits i mitt liv i alla år :)

Nu har jag 7 timmar jobb kvar, sen bär det hem i regnet, till min underbara son!

På jobbet

2011-07-16 @ 20:45:41
Sitter på jobbet med söta Louise. Trodde det skulle bli en lugn kväll men här ringer för fullt. Nu är det bara ett par timmar kvar sen blir det stan i ett par timmar innan jag måste hem och sova....innan jag ska upp och jobba i morgon igen :)
Jag fick en dum idee förut, att vi skulle äta lite skräpmat här --DUM IDEE! Äter man dåligt dagligen så ska man verkligen inte slänga i sig massa fet mat på 3 minuter! jag har sååå ont i magen nu haha, helt sjukt.

Nu har detta inlägget tagit 30 minuter, så nu får jag ge mig, här bara ringer o ringer, lika bra att jobba ;)

Tapetsering.

2011-07-15 @ 23:50:42
Idag skulle jag till Jessica men här var det full fart hela dagen så det blev tyvärr inget.
Lotta kom över och när hon kommer så blir det alltid någon vägg som blir drabbad. Denna gången var det Camerons rum. Vi rev ena väggens gamla tapet och så köpte jag en 'tidningstapet' som vi satte upp. Det blir lite rörigt för ögonen att se på, men himla tufft. Jag ville hitta något som var en kompromiss mellan vad jag ville ha och vad Cameron ville ha, så denna blev det. Idag tog vi som sagt bara ena väggen, den andra tar vi nästa gång vi båda har ledigt, och den 3.e väggen planerar jag att måla vit.
I helgen jobbar jag, vilket är tur för det är för tyst här utan varken Cameron eller hunden hemma. Funderar på om jag kanske borde ha Cameron hemma 3 helger i månaden, istället för 2. Nja, jag får nog tänka på det lite...

Go fredag på alla!

Vad hände nu?

2011-07-14 @ 21:03:46
Inte mycket till uteväder idag, men jag och Cameron har spelat spel, grillat och pysslat. jag har också hunnit med att städa i ½ hemmet så det känns ju bra.
Nu på kvällen händer nog inte mycket. Cameron har en kompis här som ska sova över och de ska se på Hajen 1 och äta massa onyttigt till, (dom stängde dörren så jag anser mig inte som inbjuden till det kalaset).
Förresten, en skum sak hände igår kväll. Jag hittade min tavla stående rakt och fint i sängen, lutande mot kuddarna (den ska hänga högt ovanför sängen). Kan den ramla så fint? Jag tittade på kroken på väggen, hel. Jag kollade på 'ståltråden' bakom tavlans ram, hel. Jag funderade på om grannarna kan banka så att tavlan kan ramlat ner, men nej, helt omöjligt att den kan lyfta en cm från kroken med den tyngden från ramen! Cameron är den enda som varit hemma förutom jag, och han når inte dit upp. Så vad har hänt? och varför just min 'Buddha tavla'?? Spooky!!

Den röda markeringen på bilden visar hur högt upp kroken sitter.

Tavlans mening: "see no evil, hear no evil, speak no evil".

Solig dag på jobbet

2011-07-13 @ 18:48:51
Jobbar kvällen nu, sen är jag ledig i 2 dagar! I morgon får bli städdag och 'to do' grejer som tidsbokning hos 3 olika läkare för 3 olika anledningar, och matinköp m.m.. På fredag därimot så hoppas jag på biokväll med Cameron eller grillkväll med Jessica. Oavsätt så kommer fredagen bli riktigt bra.
Nu ska jag slöa bort 3,5tim till, sen hem hem hem.

Frustrerad!

2011-07-12 @ 18:44:32
Så himla frustrerad. Vet igentligen inte vart jag ska börja så jag skippar nog det mesta. Men, hur kan någon bli så blåst på ett par månader. Först leka pappa i 6 år och sen skita fullständigt i pojkens känslor när 'nedre delen av kroppen börjar styra hjärnan'! Cameron är så känslig och har så svårt för förändringar. Först var jag tvungen att ta itu med det med hans riktiga pappa, och nu en gång till med nästa. Men att försöka gå emot mina regler är ju bara helt sinnesrubbat. Kan verkligen någon tro att de kan vinna en sådan situation utan att göra det värra för sig själv? --Aldrig!
Att stå ut med 2 ex är 1-2 för mycket, så en måste bort om inte allt håller sig lugnt.
Jag får ge det en chans till för Camerons skull, sen lägger jag ner det här. Jag har gett exet 2 helger i månaden med Cam, inte mer (inte nu längre iaf).

Nu var det färdig gnällt haha. Ska spela lite spel med Cam nu och sen ska vi se färdigt en film vi påbörjade igår :)

Stockholmsdagar

2011-07-11 @ 11:34:28

Kroppen börjar nu återhämta sig från helgen i stockholm.
I fredags var vi framme redan på förmiddagen på vårt hotell vid Stureplan och vädret var helt otroligt och lika fint var det på lördagen. Vi har shoppat, fast inte för mycket (går det ens?). Vi har ätit gott, druckit förmiddags öl, eftermiddags öl, och kvälls öl :) På kvällen var vi på casinot, men det gick inte alls som jag ville, men roligt hade vi! Fast roligt har jag ju haft hela helgen, skrattat så magen värker!
Jag har också åkt tunnelbanan, och överlevt! Jag som nästan var helt säker på att bli mördad haha. Nä, det var inte så illa som jag trott. Vi var också en kort sväng utanför skansen för att enligt tradition köpa världens goaste glass. Jag fick också för första gången se lite av Södermalm, såååå himla fint var det! Jag skulle lätt kunna ta mina grejer och flytta till sthlm med Cameron, allt är ju fint där!
Cameron har också haft det bra i helgen. Han var så otroligt nöj med sina dagar med kusin Emma. Hon har varit toppen! Dom har gjort hemmagjord pizza, sett på massa filmer, ätit tacos, gjort pannkakor till frukost m.m. Han var så glad när han skulle berätta allt. Och som tack till Emma gick han och plockade ut en 50-lapp från sin sparbössa att ge henne som tack för en rolig helg. Så sött!!

vilse i stockholm som vanligt
Som varje år behöver vi en karta, men är alltid vilse i stockholm.

I gamla stan
Strosade runt i Gamla Stan.

Jag i min nya fina HM klänning för 100kr
Party-glad på hotellrummet.


Vackra Stockholm.

från södermalm till ??
På väg från Södermalm till ??


dax att äta god middags lunch på Operakällaren.
Lax med potatissallad och baby spinat på operakällaren



På härlig promenad genom Humlegården.

Hemma igen!

2011-07-11 @ 00:08:55
Åh vilken härlig helg det varit!
Strålande sol i stockholm, första ölen innan klockan slagit 12 på dagen, turistbuss på Söder, glass på Djurgårn' och shopping på Drottninggatan. Vi har haft det toppen och mina fötter är nu så ömma att jag borde vara säng-liggande i minst 1 vecka, fast imorgon är det jobb igen --men inte tidigt!
Mer info i morgon, nu har klockan passerat midnatt och jag är trött.

En underbar dag i stockholm.



Så mycket att göra!

2011-07-07 @ 20:25:06
HUR ska jag hinna åka i morgon? Jag har inte hunnit något alls idag, bara jobbet och middagen. Jag måste dammsuga, ta disken, tömma diskmaskinen, plocka undan, hjälpa Cameron med det ena o det andra, byta lakan, fixa mina naglar, ta ut hunden, duscha, och...PACKA!! Jag som alltid packar i tid har nu bara fått ner än klänning i resväskan :/ Vädret ändras ju hela tiden så jag vet ju inte ens vad jag ska packa.
Oavsätt och jag får packat eller inte så ska jag vid denna tiden i morgon sitta med ett glas vin i handen, i underbara stockholm. Jag ser fram emot att shoppa (och fönsershoppa), äta god cocosglass utanför skansen, och promenera i gamla stan. Men varför ska det regna där i helgen!?

Nä, dax att sätta fart!

5 veckor kvar

2011-07-06 @ 09:54:08
Om 'bara' 5 veckor så kommer hon hem! jag känner mig som ett barn som väntar på att få åka till Liseberg haha, men nej jag väntar på underbaraste Annika. Hon ringde igår och vi fick babblat igenom det mesta som kan kännas tänkvärt. Cameron fick också pratat med henne så det var kul :)

   Bilder från 2010, mest Thailand

En skön dag

2011-07-05 @ 20:23:09
Att jobba inom polismyndigheten gör verkligen att man sällan har långtråkigt. Idag har verkligen varit botten och toppen, allt på 8 timmar haha! Folk är otroliga asså, men man slutar aldrig förvånas.
Saken är i-alla-fall klar, stockholm på fredag morgon till söndag kväll. Hotell i centrum och 'snabbtåget' dit. Jag ska shoppa för alla pengar jag planerat att spara denna månaden, men jag planerar också att vinna tillbaka dom på casinot i stockholm (yeah right).
Cameron kommer alltid med saker att berätta, många gånger vill jag inte veta då det rör exet. Men, igår kom han och berätta det en sak och oj vad det gjorde min dag, jag skrattade så tårarna kom! Hur ensamt mitt liv nu än har blivit här hemma så vet jag vem jag är, den person jag blivit, och att ja....jag är över 30. Hur ung jag än är i sinnet så är jag ändå barnslig på ett vuxet sätt. Och på så sätt använder jag hjärnan att tänka med, inte hjärtat eller andra kroppsdelar. Så när andra är rent av 'sorgliga', så går jag fortfarande med huvudet högt :)
detta kanske blev lite rörigt, men jag var ändå tvungen att skriva det.
Nu ska jag få ordning på packning och allt annat som måste fixas klart till på torsdagkväll så jag är redo för take off på fredag 05.00

Kommande helg

2011-07-04 @ 13:29:33
Så rörigt allt blivit med Stockholm, att åka eller att inte åka? Nu blir det till att åka!
men när man är så här i sista-minuten stadiet så kostar resan dit sååå mycket mer, och hotellen är fullbokade eller långt från stan. Men ikväll borde vi ha löst allt! Oj, måste börja packa också!

Fel storlek

2011-07-03 @ 11:23:26
Fick hem mina nya converse igår, men inte helt nöjd. Det stod att de var stora i storlekarna och att man borde ta en strl mindre, så jag tog ½ strl mindre, och gissa vad! --Dom är för små!! Finns de i 37? --Nej!
Så nu är frågan, töjer de sig lite där fram eller inte? Jag vill ju inte behöva skicka tillbaka dom när jag fick så bra pris.
Idag ska Cameron nog hänga med sin pappa online igen. Dom spelar ps3 ihop, men det är en början i -alla-fall för att de ska lära känna varandra mer. Cameron är dessutom jätteglad över det. Han behöver verkligen någon nu när han inte känner sig så glad över att inte ha någon som känns som 'pappa' mer. Idag ska dom spela utan min hjälp i telefon så om hans pappa ringer så kommer det vara bra för dom båda att inte ha mig mitt i.

Hemma-mys.

2011-07-02 @ 21:28:26
Efter en bra lördag på jobbet så kom jag hem till att veta att Cameron snart skulle komma. Skönt att få hem honom en dag tidig....och alla inblandade vinner ju på det så jag är nöjd =D
Han spelade ps3 online med sin pappa i 3 timar haha, usch. Jag fick nämligen äran att prata i telefon med hans pappa halva tiden  ;) Stockholm blir nog framskjutet, men vad gör det igentligen, det ska bli hur skönt som helst, oavsätt när det blir!
Nu ska jag och Cameron se på någon film, kanske action?

Funderingar...

2011-07-01 @ 21:19:00
Varje dag i livet tar man beslut, gör sina val, och väljer sina prioriteringar. Att stå för det är kanske inte alltid lätt, men lika bra då dem följer dig en lång tid framöver. Vi kan u alltid avstå från andras liv. MEN vad gör man när ens barn är inblandade i andras vardag, val och prioriteringar? Barn är ju ändå många gånger oskyldigt inblandade. Jag som mamma vill vad som är bäst för min son, men när jag ser honom bli avisad eller satt i 2.a hand och dessutom känner av det själv så känns det så hopplöst jobbigt. Jag kan inte styra bort honom från allt negativt i livet, bara påverka hans tankar. Men hur mycket jag än vill skydda honom så kan jag inte lösa allt. Han är vilsen och känner sig ensam. Allt jag kan göra är att visa honom hur mycket jag älskar honom... men tyvärr räcker inte det alla gånger.
Men vi får se det positiva, att snart börja planera, starta om, och flytta långt bort tillsammans, bort från allt detta :)

Cameron i Åsa