Ångest-knut i magen

2011-05-31 @ 23:18:56
Idag var min andra sjukskrivna dag från jobbet och jag var redo för att sätta igång imorgon igen, men de ringde och bytte mig till ett nattpass från torsdag till 07.00 fredag morgon (mindre kul).

Jag och Cameron var och handlade för en grillmiddag med glass, jordgubbar och chokladsås till efterätt, MUMS! Vi tänkte bjuda in mitt ex Johan som en överaskning då framför allt Cameron saknar året då Johan brukade komma över ibland, men nu har han helt lagt ner det. När maten var igång och han sagt att han kommer förbi så fick vi reda på att han skulle jobba sent och han kom inte. Sen ville inte Cameron heller äta så här stod jag då med middag för 6 pers... Cameron kom sen ändå när hans samvete tog över. Ringde mormor och kollade om hon ville äta med oss. 'Tack men nej tack' blev svaret. Jaha.... konstig dag detta blev.

grillad fläskytterfile och potatisklyftorMat för 1?

Gammaldags vaniljglass med jordgubbar och chokladsås'Tröstmat'?

För övrigt har det inte hänt något idag, jag har en sån där jobbig 'ångest-knut' i magen som tagit över och styrt hela dagen. Den bara vägrar försvinna och när jag förklarade för mormor så sa hon att det bästa jag kan göra är att fråga mig själv varför, och sen spinna vidare på det för att komma till botten med det hela. Så detta gjorde jag, OCH kom fram till svaret, men står helt utan lösning. Det var ju ingen stor grej, dessutom finns ingen lösning då 'problemet' är mitt och ingen annans igentligen. Så varför är knuten kvar, jag bryr mig ju inte!?
Synd att arbetspasset blev flyttat, jag hade verkligen behövt jobba imorgon för att få tankarna på annat.

VILL ha eller BEHÖVER köpa?

2011-05-31 @ 13:10:12
Jag vill ha så mycket nytt, Cameron behöver så mycket nytt, och på nätet finns allt! Och med all tid över jag har från att sitta hemma från jobbet idag så hittar jag ännu mer som jag 'behöver' fast jag aldrig vetat om det tidigare. men klapp på axeln, jag har inte klickat hem någonting alls på nätet idag (fast klockan är ju bara 13.00).
Men det finns ändå en del saker jag behöver/vill plocka hem.
Här är en blandad kompott av vad som finns i mina tankar... som en önskelista!



Klockorna i sommriga färger för 99kr. En svärburk fr. nätet 150kr. Smashbox Photo Finsih Primer 445kr.
Fatboy/Lazyboy fr. 3300kr. Bord till vardagsrummet 2000kr. Shine On till håret 400kr. MD mask 400kr. Orofluido olja till håret 230kr. Eye Magic ögonskugga 110kr från Eleven.se

Effektiv, men långsam.

2011-05-31 @ 00:33:26
Då var även denna dagen slut. Jag fick gjort en del fast jag tagig det lungt (måste tillbaka till jobber ASAP!!).
Men... naglarna blev fina, golven blev damm-fria, nybakade muffins i frysen, och 5cm kortare hår. Fanns till-och-md tid över till att fika hos mormor (som vi ändå bor granne med), och göra färdigt ett pussel på mormors bord.
E-F-F-E-K-T-I-V SJUKLING!
Fast det är inte lätt att ta det lungt så man blir frisk, när allt man vill göra är att få lite energi till att vända upp-och-ner på allt för att slippa vara uttråkad.
NU  --läggdags!
Nymålat.

Äpplemos muffins.

500 pusselbitar.

God natt!

Min min min cape!!

2011-05-30 @ 12:37:52

Börjar känna mig bättre men åååh så tråkigt det är att vara sjuk, jag blir så rastlös.
Cameron är också hemma idag så jag tänkte få hans hår klippt nu när vi ändå är hemma samtidigt, men icke! Han totalstrejkar trots att han inte ens kan kamma sitt eget hår för att han är så ömhårad, han ser ju ut som han har rysk mössa på huvudet när han har så mycket hår. Jag behöver i alla fall klippas. Mitt hår är fortfarande katastrof efter besöker på BellBox hårsalong för 9 månader sedan!! Så har ni inte läst mitt inlägg om BellBox tidigare, så håll er helt enkelt bara borta från deras salong!
Så dagens schema är litet och enkelt:
*Fönstershoppa online
*Måla naglarna galet glittriga
*Klippning
*Sätta in kort i fotoalbumet
*Dammsuga

Måste nämnas, jag ville ha Madison capen från Gina tricot som kom ut i butik för ett tag sen. Detta blev helt omöjligt då alla butik sålt slut på den lika fort som den kom in. Men nu har jag lyckats!! Jag hittade en privatperson som säljer den, helt ny med tags kvar. Det enda minuset är att jag kan glömma priset den kostade i butik (199kr) då denna tjejens cape bler rätt poppis igår. Slutligen blev den iaf MIN MIN MIN! Fast för 340kr +frakt.
Den ursnygga capen från Gina Tricot är nu äntligen min. Ord.199, nu: 385 totalt, usch!

Mega-loppis!

2011-05-29 @ 16:56:20
Redan söndag! Idag har jag inte lika ont i halsen, men hostan är desto värre. Ändå fick jag för mig att åka med mamma till en mega-loppis som täckte hela Majorna!! Vi gick en liten länga upp och andra sidan ner, sen åkte vi hem. Så det blev till att kolla 5% av 100% av den loppisen  :/  Men jag fick glatt köpt mig ett par skor, helt nya för 20 spänn :)) Cameron gjorde också massa fynd, tex ett Wii-tillbehörs paket med 37 delar för 60kr, så där sparades också några 100-lappar!
Mina nya skor med nitar och härlig klack kostade bara 20 kronor i majorna på marknaden!

Nu känner jag mig något slut i hela kroppen, men oavsätt om jag stannat inne hela dagen eller inte så blir det sjukdag från jobbet i morgon för jag kan knappt prata och jag hostar hela tiden (passar sig nog inte att smitta ner alla som ska på semester, eller att hosta folk i telefon hela dagen).
Nu ska jag se om jag kan snylta till mig någons middag, eller om det blir mackor till middag istället.

Såld!

2011-05-28 @ 13:26:44


Mår skit men har lyckats få ordning i köket i-alla-fall.
De som ringde om cykeln igår kom idag och köpte den. Dom försökte pruta men hallåååå, 500kr? Behöver jag verkligen gå ner i pris då, Nej!  Men nu har vi äntligen lite mer i sparandet till min och Camerons framtida Thai-resa =D

Snart, Indisk mat!

Sjuuuuk!

2011-05-27 @ 20:45:32
Vill att mamma passar upp på mig nu när jag är sjuk!

Var på Angeredsnatta igår, inte så kul som jag trott det skulle bli. Men jag fick tag på gympaskor till pojken i alla fall.
Vaknade i morse och OJ vad sjuk jag blivit! Gick till jobbet och i den torra luftet vi har där inne så blev det hundra gånger värre.... jag kände mig som en döende man  ;-)
Nu är jag ledig i helgen så det blir till att kura ihop sig, minimalt med ansträngning, och muta Cameron med att ta ut hunden. Fast allra bäst hade varit om mamma förstod exakt hur sjuk jag är!  Så kanske jag kunnat få det som när jag var liten: en serietidning, nyposoppa, godis, glass och 1-2 hyrfilmer av 'Candy Candy' serien. Plus de underbara klapparna över pannan med medlidande i ögonen när hon frågade hur jag mådde och sa hur synd det var om mig. Ja så vill jag ha det nu!!

Jag fick lagt in Camerons gamla cykel på blocket.se ikväll, bara efter 20min så ringde en som kommer i morgon för att titta på den. Jag hoppas att han köper den så att detta blir en snabb affär. Och hur kräsen kan man vara när jag säljer den för bara 500 kronor!? --Inte alls tycker jag!

Ha en bra helg, och håll er friska!

Hej svej!

2011-05-26 @ 18:39:42
Jobbat idag, fort hem...nä, inte fort. KÖ hem! Tog nästan 1 timma istället för 15min som det tar på morgonen.
Idag är vädret bättre så det var grillen som gällde :) Fläskytterfile marinerad i BBQ, klyftpotatis, bröd, sallad, hot chili, pepparsås m.m m.m Nu är jag mätt!
Funderar på om jag ska skippa disken och åka till Angeredsnatta. Angeredsnatta är ngn som är sista torsdagen i maj månad varje år, hela Angereds torg blir proppfullt av folk. Affärerna har erbjudanden och rea, uppträdanden på scenen, massa god mat, karuseller till de små och godishjul för oss alla :) Ja, så blir det, jag åker ner en sväng!

Hej så länge!

Ingen eld här inte!

2011-05-24 @ 09:22:34
Fire in my home
God Morgon!
Jag läste precis på blogg.se, 'Vad skulle du ta med dig om det började brinna'.
Det fick mig att fundera lite, vad skulle jag ta med mig igentligen?
Skulle det nu bara vara en liten brand på balkongen (varför skulle jag starta en eld där? jaja inte vet jag), så skulle jag nog börja plocka fram flyttlådorna från förådet och börja packa ner allt fint och prydligt. Men, skulle det vara så att det startade en brand inne i mitt älskade hem så skulle paaaanik uppstå! Vad väljer man ut? (förutom barn och hund då). Mina foton är ett måste, men det är ju över 10 album (tungt!), sen så tar det stopp i tankarna...jag vill ju ha allt med mig. Hade jag inte gillat allt så hade jag ju aldrig köpt grejerna från början.
Tänker så det knakar nu..... nä, slutsatsen får bli att här aldrig aldrig någonsin ska börja brinna! Så, då var det klart.

Nu ska jag njuta av min lediga dag. Fixa sonens gamla cykel och lägga in den till försäljning.
Ha en bra tisdag!

Ingenting

2011-05-23 @ 19:37:28
Nä idag har det inte hänt någonting alls.
I morgon är jag ledig, sååå skönt men surt att behöva gå upp 06.30 för att Cameron ska till skolan.
Dessutom börjar jag nog bli sjuk, har kännt mig hängig och tung i kroppen hela dagen, och jag har sååå ont i halsen.
Polisen västra götalands län
Idag fick jag ett nytt antällningsavtal. Det förra gick bara till 22/5 för att utbildningen var skriven tills dess. Nu fick jag ett nytt som går till 31/8 med heltids anställing. Där efter blir det timanställning med typ heltid, eller så åker jag på vikariat med skit-timmar. Blir det vikariat så får jag börja söka annat, och det vill jag verkligen inte! Jag vill få alla mina timmar, jobba ett par år och sen vidareutbilda mig för att kunna söka tjänst på ledningscentralen på polisen. Det är i alla fall mitt mål. Det känns skönt att åtminstonde ha ett riktigt mål för det har jag nog aldrig haft i hela mitt liv. Men tills dess så ska jag sköta mitt jobb och vara så trevlig jag bara kan på polisens kontakt center :)

Bara 2 dagar kvar tills lön, tjohooo vad glad jag blir för det ekar i plånboken!

Köpt cykel idag.

2011-05-22 @ 20:13:30
Idag blev det cykelköp efter jobbet. Jag har ett tag letat cykel till min söta son men herregud vilka priser!! 3.000-5.000 kronor för en vanlig enkel cykel som används 2 sommrar?! men av ren slump när jag googlade bilder på cyklar för att cameron skulle visa vilken typ av cykel han ville ha, så ramlade vi in på en aktuell annons på en cykel för 1.550kr som Cameron älskade. Jag ringde, den fanns kvar och idag köpte vi den, för bara 1.000kr!! Så nu känner jag att jag har fyndat och är värd något fint jag med... för nu har jag ju faktiskt 'tjänat' massa pengar då cykeln blev så billig, eller? ;p
I morgon är det jobb igen men på tisdag är jag äääntligen ledig! Jag behöver en dags ledigt (eller 5 dagar) för att återhämta energin. Fast nu verkar det som att jag börjar bli sjuk tyvärr...

Camerons nya cykel för bara 1000 kronor.

Lite jobb, sen casinot!

2011-05-21 @ 23:10:18


Jobbat och överlevt! Idag var det göteborgsvarvet + demostration i stan så det har varit full rulle på jobbet. Dessutom har det ringt så mycket konstigt folk att man skulle kunna tro att det var fullmåne ute haha.
Efter jobbet åkte jag hem, bytte om och fixade mig. Sen bar det av till Casino Cosmopol. Jag gich plus några hundra så det slutade ju lyckligt ;)
Nu måste jag sova, ska upp 06.00 i morgon. Usch, det tar verkligen imot att jobba på en söndags morgon.

Vill ha så mycket!

2011-05-20 @ 18:05:33

Riktigt trött! I går var vi på enhetsdag i Bengtsfors med jobbet, satt tydligen lite illa i bilen och nu har jag värk värk värk (kanske en inflamation?). Idag är jag ledig, enda dagen på hela veckan :( Så i morgon ska jag upp 06.00 igen. Det finns ju roligare sätt att spendera en lördagmorgon, tex. att sova bort den!!!!

Idag har jag motvilligt dammsugit och lagat lite mat. Snart ska Cameron till Johan över helgen så jag ska snart förbereda kläder och mat till jobbet i morgon.
Förresten, hur fan får man en ordentlig design till bloggen?? Jag är så trött på denna som inte går att klicka sig fram till startsidan på, eller ens att söka upp saker och ting med.

Har hittat massa saker jag önskar mig nu i maj! och allt till bra priser :))

Kläder från Bikbok, Lindex, Gina Tricot m.m.



Converse 550-700kr. Tights 99kr. Klänning 99kr.
Bikinidelar 99-129kr/st. Topp 199kr.
Väska kr. Svart ring 99kr. Ring 60kr. 2 Halsband 299kr/styck.

Chipskväll

2011-05-18 @ 20:03:49
Guuuud vilket trist väder, det är grått, rengnit och blåsigt. Började tidigt på jobbet idag, slängde ur mig en kommentar på skämt, chefen hörde och blev arg  :/  Ingen bra början helt enkelt!
I morgon (torsdag) ska vi ha 'enhetsdag' på jobbet. Detta innebär att jag m.f ska sitta i en bil 2,5 tim till Bengtsfors, säga hej till lite folk, för att sen åka 2,5 tim bil hem igen....nja, det kan ju diskuteras om det låter som något kul.
Som tur är så ska Jessica med (som jag gick utbildningen med) så jag får se till att paxa henne för bilfärden :)
Nu ska jag sätta mig vid tvn, ha lite ångest över min vikt och där med sörja med en påse grillchips --och dipp!!
Estrella grillchips med dippmix av tortilla, tacos, svartpeppar, holiday.

Min stora dag på jobbet!!

2011-05-16 @ 19:09:38
Min första riktiga jobbdag på nya jobbet!!!! Jag är helt överlycklig :)) Jag kan inte ens beskriva hur skönt det är att efter pluggande i 9 veckor inklusive 7 veckor med handledare som sitter med heeela tiden, så är det nu såååå skönt att bara få göra sitt jobb, självständigt! Jag gick från '17 åring på prao' till 'vuxen på jobbet' haha.
Visst fick jag fråga kolegor om hjälp 5-10ggr men jag trodde det skulle röra sig om 50-100 gånger!
I morgon blir det bara ½ dag för vi har någon typ av möte från 08-12.30 men det är så skönt att det värsta är över för denna utbildningen har verkligen varit det svåraste jag någonsin gjort, och det var verkligen på gränsen att jag klarade den.
Nu måste jag sätta igång med Camerons läxtid osv. Kom nyss hem men om 4timmar så är det läggdax igen *suck*

Härlig söndag/valdag

2011-05-15 @ 20:47:19
 (lite söligt!)
Jag känner mig sååå gammal! Inte nog med att jag fyller 32 i år, utan nu bli jag lycklig över blommor i rabatten! Nä usch, jag trodde sånt var lycka när man blev så där 50 år, inte för mig som är ...20+
Men nu är det som det är, hela min rabatt på 1,5 meter är full av mina 3 nya blommor som jag planterat i ösregnet idag (fick inte en droppe på mig! :)) Det blev även en guling till bordet där ute. Sen ska bara all annan skit slängas så kommer det bli så mysigt där ute på altanen igen.

Det har varit omröstning till landstingsfullmäktige idag så jag fick tyvärr dra mig ut i regnet för att rösta, och sen en gång till för att budrösta, och sen en gång till för att budrösta igen. Det ska regna hela den kommande veckan tror jag, men som tur är så är det inte min vecka med vofsingen Cinto så yaaay for me!!
hade morfar på¨besök hemma hos mormor så ½ dagen har spenderats hos dom...han är sååå rolig ibland!
I morgon bli det jobbet igen, och har jag förstått allt rätt så är jag från-och-med i morgon självgående med något avklarad utbildning!! (provanställning till 31/8). Jag är så nervös att jag fått ont i magen :/

min nya gula blomma nu till sommaren och solen



Nu blir det slappande vid tvn (som vanligt vid denna tiden)

SchlagerKväll

2011-05-15 @ 00:54:04
Det blev faktiskt en del städande idag, och äntligen är alla mina nyare kläder rena igen haha.
Åkte med mamma och mormor för att inhandla lite blommor till rabatten också, så nu blir det plantering i min lilla lilla söta rabatt i morgon.
Ska plantera i rabatten i morgon
Nu ska jag i alla fall sova, jag är hur trött som hellst men jag var lite nyfiken på hur det skulle gå i schlager tävlingen så det var bara att hålla ögonen öppna tills det var klart 00.20 (jag veeet att det inte var sent, men jag är helt slut idag) Azarbajan vann...och Sverige kom 3.a
I morgon blir det mer städning, träffa morfar, och slutligen lite fönstershopping online ;)

Städ-dax!

2011-05-14 @ 11:45:35
stökigt och måste städa

Solig, barnledig men blåsig lördag. Idag ska städas, tvättas och skuras. Jag har inte alls någon lust men skiten måste bort! Klockan är 11.40, tvättiden börjar om 20min och jag sitter i morgonrock *suck*.
Dax att sätta fart!

Glad, nöjd, och trött

2011-05-13 @ 23:35:12
Fredag eftermiddag is the best asså! Jag hade en riktigt bra dag på jobbet med en underbar Maria (tror hon har vingar). Det gick toppen och på måndag startar (förhoppningsvis) en ny och självständig vecka på jobbet!
Vädret var inte riktigt lika fint idag så det blev ingen latte på Avenyn, men det blev Indisk mat i stan med sötaste sonen och min älskade mamma. Cameron följde med mamma hem sen så jag blev lite barnledig och ska ta min kväll i sängen framför tvn, och i morgonbitti ska jag försöka slå rekord i att sova längst i hela världen ;) Efter 6 dagars pass och upplärning så e jag trötter!

Förresten, följ gärna bloggen via blogglovin (länken nere till höger på sidan). Fyll i din mejl och få sedan mejl när nästa inlägg görs av mig ;p Kram!

Njut av helgen och drick med (ingen) måtta!

Snart helg!

2011-05-12 @ 21:54:11
Äntligen är helgen nära. Jag har inga bestämda planer, men åh vad skönt med helgledigt! Vädret har verkligen varit på topp hela veckan så jag hoppas helgen blir lika fin. kanske blir det en liten grillfest, eller kanske en sväng till casinot, vi får se.
Funderar på att skärpa mig med allt jag stoppar i mig nu också, sommaren närmar sig och jag har gått upp 3kg på 7-8 veckor! Men åh så tråkigt det är att äta rätt haha.
Ikväll blir det bara slappande framför tvn, lite Criminal Minds och sen lite hopplös BB.

Hektiska dagar

2011-05-11 @ 23:35:41
   
OJ, 5 dagar har det gått sen jag var här inne sist! Andledningen är jobbet. Det har varit så många ändringar på jobbet att jag inte fattat någonting. Idag skulle våran stora genomgång vara och jag har varit så nervös att jag haft huvudvärk och ont i magen i flera dagar. Kan tillägga att det gick 'si så där'.

I helgen träffade jag Annika, vi var och shoppade i Frölunda hela fredagen, sen hämtade vi Cameron och åkte till Annikas föräldrars hus i Åsa (vid havet), och vädret var på topp. Senare kom grannarna och det blev grillat och vin. Det var helt underbart att vara där. På lördagen åkte vi hem vid 14-tiden för att träffa morfar som var hemma på besök över dagen hos mormor.
Annika åkte i måndags tillbaka till båten för att jobba så nu ser jag inte henne på ett bra tag :(

...Och sen i söndags så har jag jobbat varje dag. Men till helgen blir jag äntligen ledig!!



cameron

I kungsbacka Åsa





Puss och go natt!

En halvgo fredag!

2011-05-06 @ 09:36:07
Halv-tråkigt väder idag, men jag är i alla fall ledig idag och i morgon, sen är det jobb 06.30 på söndag morgon igen.
Annika åker tillbaka till båten på måndag så idag får bli en heldag med henne :)
Denna gången intar vi Frölunda torgs shopping plats! Klockan är bara 09.30 och jag sitter och väntar på att hämta upp henne i Angered, men vilket tid hon tar!! (som vanligt haha).
Det första jag ska sikta in mig på idag är en stor latte. I morse när jag vaknade insåg jag bittert att Cameron tagit den sista mjölken igår kväll när jag var på jobbet. Han var så duktig igår, det var första gången han kom hem från skolan och där efter fick sköta allt själv tills han somnat. Inte lätt för en 10-åring att helt plötsligt sköta läxor, mat, kvällsmat, utetider, tandborstning och allt annat helt ensam. Men det hade gått riktigt bra, det enda jobbiga var att somna själv hemma.

Ikväll blir det nog Kungsbacka där det blir grillning. Har vi tur blir vi iaf minst 8 pers. Ju fler desto roligare! =D

Ha en bra dag!

Lycka i en påse!

2011-05-03 @ 23:13:55
Det krävs en mäktig persons diciplin för att kunna motstå Marabou Crunchy Hazel chokladkulor!!! Jag absolut avgudar dom, och stora är dom dessutom :)) Den med Daim är också väldigt god!
Jag har gått upp ett par kg de senaste 2 månaderna, känns skit, men jag gör ju heller inget åt saken så jag borde skippa gnället.
Idag har det snöat förresten!!! Helt sjukt att det snöat den 3 maj haha!

Marabou Crunchy Hazel choklad

Grillkväll med gänget

2011-05-01 @ 01:39:52
Ännu en solig dag! Valborg firades med grillkväll hos mig ute på altanen. Det blev Lotta, Emma, Kristoffer, Cameron och jag. Senare kom även en mindre nykter och söt Tina!
Jag har ätit så mycket god mat att jag kommer vara mätt i en vecka framåt. Dessutom blev det så mycket över att jag kan ge mat till en stor stor familj haha.
Nu behöver jag sova, klockan är 01.40 (tyvärr är jag fortfarande för pigg).

Grillkväll med gott kött, potatisgratäng, cocacola och massa annat gott.