Kungligt bröllop idag.

2011-04-30 @ 00:04:03
Jobbat idag, en rätt bra dag dessutom. Lyckades även se på tv på jobbet, när Prins William fick sin vackra prinsessa, Kate Middleton. Jag är inte alls insatt i det kungliga med detta var jag ju bara tvungen att kika på.
I helgen är jag ledig så jag startade det hela med städning! Här hemma har sett fördjävligt ut, och nu ser det 'okej' ut.
I morgon tror jag det blir grillning på altanen så jag hoppas det fina vädret håller i sig.
Emma nämnde lite grill-fest till helgen, dumt nog tackade jag nej. varför? Jaja, jag får se hur det blir imon.
jag fick hem min nya hårinpackning från Lyko idag, 'ghd rejuvenating'. Den ska sitta i över natten så nu hoppas jag på mirakel. Så har jag tur så vaknar jag med tjocks, ljust, fylligt och friskt hår :))

Idag äktade Prins William sin vackra flickvän Kate. 2011-04-29

Årets första grillning!

2011-04-28 @ 21:37:54
Idag blev det årets första grillning på altanen, och helt underbart var det! Jag älskar verkligen min elgrill!! Köttet blir alltid så underbart saftigt och helt utan rökskadade kläder så blir maten perfekt (undantag för cigg-rök då asså). Det blev i alla fall middag för två, för Cameron kom hem idag :)
I morgon blir det jobb sen är jag ledig hela helgen, heeelt underbart! Ska se till att träffa Annika innan hon åker tillbaks för att jobba på båten...så lite shopping kanske?

Lite bilder från dagen.
2011-04-28


Våran hund Cinto aka 'den spanska räven'


Utsiktsplatsen i Rannebergen där vi bor.


Cinto på min bil.

=D

2011-04-27 @ 01:37:42
Ska jobba natt i morgon så nu försöker jag hålla mig uppe så sent som möjligt, det börjar bli segt nu 01.30 på natten ;) Cameron är hos sin styvpappa så jag ska allt se till att sova lääänge på morgonen.
För ett par timmar sen så ringde Camerons pappa från USA.... kändes konstigt, vi pratar aldrig med varandra. Vi har bara haft ett telefonsamtal på 6 år. Men nu ville han iaf börja leka pappa så jag får bita ihop och låta honom göra det. Cameron kommer ju vilja prata med honom. 'Han' (Spermadonatorn) ska ringa till helgen, men vi får la se om det blir av.

Som jag nämnde tidigare så shoppade jag en del för ett par dagar sen, och även idag blev det lite påfyllning!
Jag har inte bilder på allt men här är en del som gjort mig gladare :)

Handlade kudde från Åhlens, svart stor ring från Bikbok, cerisa värmeljushållare, kläder från Allums Bikbok, Gina Tricot m.m. -Bilder lånade från respektive hemsida.-
Turkosa handukar i olika storlekar från Ikea 19-69kr. Värmeljushållare i cerist och turkos från Åhlens och Ica Maxi 10kr/styck. Madelene nagellack från Make Up Store 130kr. Cerisa soffkuddar från Åhlens 99kr/styck. Stor svart ring från Bikbok 69kr. Hotpants (cykelbyxor) från Gina Tricot 59kr. Svart linne med spets från Cubus på erbjudande för 79kr (ord. 149kr). Plånbok från Gina Tricot 149kr.

Ny Canvas tavla från Gallerix som kostade 209kr med 30% rabatt.
Canvas tavla från Gallerix 209kr (ord. pris 299kr).

kofta från Gina Tricot 249kr, linne från Gina Tricot m.m. -Bilder lånade från resp. hemsida-
Turkos tandbortshållare från Hemtex 69kr. Rosa kuvertväska från Gina Tricot 199kr. Vit kofta från Gina Tricot 249kr. DVD filmerna Salt och Unstoppable 169kr/styck. Linne från Gina Tricot 50kr (ord. pris 99kr).

Givetvis blev det massa annat onödigt också, men allt kan jag ju inte lägga in :)

Nattpass i nattmössan här!

2011-04-26 @ 05:10:04

Var hos morfar på boendet idag. Med mig hade ag kaffe och äggmackor som han kunde få njuta av ute i solen. Jag vet att han frågat efter mig en hel del, jag har inte varit där på flera veckor (och jag brukade komma varannan dag), så nu kände jag mig så taskig. Det blev inte bättre av att han blev så glad att se mig att han blev ledsen, så ledsen att han inte kunde få fram ett ord! Usch vad hemsk jag kände mig! Men nu är i alla fall allt bra.

Nattpass i alla ära. Lugnt och skönt....men oj så trött man kan bli! Klockan är nu 05 på morgonen, det börjar ljusna ute och jag är så trött att ögonen går i kors. Men nu fungerar man ju så pass att efter ett tag blir man övertrött och kan då inte alls sova, detta kommer givetvis att inträffa lagom till att jag kommer hem och ska sova vid 08-09 -tiden på tisdags morgon. Jag klagar igentligen inte, jag tycker om att jobba sena pass.... men ändå! Haha. Nu ska jag invänta telefonsamtalen om viltolckor och kolla färdigt på min älskade Bee Movie. 1 tim, 55 min kvar till hemgång :)

Tänk positivt, lönedax nu!!
Jag beklagar, men livet är så mycket roligare att leva när man har pengar.

God morgon / God natt till alla!

Sol, shopping...och jobb.

2011-04-25 @ 10:51:47
Vilka härliga dagar det varit, bara sol sol sol!!
Från torsdag till fredag sov Annika över och givetvis blev det massa shopping i det fina vädret. Inte hade jag räknat med 10 timmar, men det blev det. Bilen var proppfull när vi var klara vid 20.30 på kvällen!
Startade shopping vid elgiganten på backaplan (ser ju lite rolig ut här)

Shoppade massa kläder i torsdags. Bikbok, Gina Tricot, Ikea grejer, H&M, Cubus, Kicks och massa andra affärer. Till och med Rusta där jag köpte en ny bra el-grillVåra påsar i bilen, dax att åka hem.

min del av påsarnaMina påsar efter 10 timmar. Det är såå roligt att öppna allt när man kommer hem :)
Bilder på en del av det kommer snart.


Idag är det måndag och jag ska jobba, börjar 22.00 så innan det blir det en sväng til morfar. Jag har inte sett honom på länge, ändå tar det mig 5 minuter att åka dit :(  Usch vad hemsk jag känner mig. Det blir att ta med hönekaka med ägg och kaviar på, då blir han lycklig!!

Nu ska jag gotta mig i solen på altanen en stund.

Fick en present idag!

2011-04-21 @ 00:38:44
Nu kommer 2 dagar ledigt så i morgon åker jag och inhandlar lite onödigt till mig och hemmet. Jag hade behövt lite sovmorgon men Annika kommer nog in till Götet rätt tidigt så jag får nog hämta upp henne iklädd morgonrock och tofflor! Hon åker tillbaka till båten om ett par veckor så jag antar att jag kan anpassa mig ett litet tag till ;)
9/4 - 11/4 står första delen av utbildningen på test. Vi (jag + 7 andra som går utbildningen samtidigt) ska ha 'förhör' dessa dagar för att sedan veta hur bra/dåligt vi ligger till. Jag är super nervös eftersom jag är lite trög när mycket info ska pumpas in på kort tid, jag låser mig och sen vet jag helt plötsligt ingenting haha. Ja ja, jag kan ju avvakta ett par veckor innan jag blir allt för nervös och orolig.
Idag fick jag ett brev på posten, från 'Whopsydaisy smycken'. Bild kommer senare, men jag kan redan nu säga att hennes smycken är verkligen super-söta, och för att toppa det hela så kom det så sött inpackat :)) Tack!!

00.38 ...hm, nog dax att äta något och sen sova lite. God natt

Vår!

2011-04-20 @ 10:46:42
Äntligen vår!!
vår 2011, april
(Utsikten från min altan)

Igår startade jag vårstädningen på altanen med att skura utemöbler och sopa. Det var riktigt varmt ute, trots att jag var i skuggan. Nästa vecka blir det till att inhandla lite sommriga blommor och nya dynor till uteplatsen, sen är det perfekt!
Idag jobbar jag som må-ti, 14-22.15 och sen är jag ledig skärtorsdagen och fredagen, vilket verkligen behövs.
Jag har verkligen fått panik på jobbet... kanske inte ska gå in på detaljer, men går man inte bra ihop med någon så borde man få kunna hålla avstånd!

Nu blir det lite skitsnack i telefon, cigg och kaffe innan jobbet :)

Ensam hemma i 1v!!

2011-04-17 @ 20:16:28
Söndag... ja vad mer kan man säga, detta har varit en riktigt typisk söndag. Städat lite, sytt upp gardinerna ( iaf 1 längd), slöat, gjort lunch-lådor, och zappat på tvn. Men helt ärligt, vad hade jag för alternativ!? Sitta på cafe' ½ dan, röka ett pkt cigg och dricka 7 kaffe latte? Ut och shoppa? --nä, det gär jag alla andra dagar i veckan ändå ;)

Idag blev jag i alla fall HEL-LEDIG! Min mamma åkte med Cameron till Åre för att åka skidor i 1 vecka, Johan kom nyss och hämtade hunden som vi har delad vårdnad på, så voffsingen ser jag nästa söndag igen. Så ja, nästan helt ledig är jag.
    ensam hemma

Jag jobbar imon, men schemat är 14-22.15 i 3 dagar, så jag kan sova sååååå länge på morgonen :))
På torsdag och fredag är jag ledig så det får något kul med Annika dom dagarna. Hon kommer nog åka tillbaka till sitt jobb på båten om några veckor så jag får passa på att träffa henne nu för sen tar det som vanligt en evighet innan hon kommer till sverige igen.
Nu är det bara 1 vecka kvar till lön, så jag hoppas på en nice date med Anna-Marija snart också. Vi ses löjligt sällan!

Nu ska jag sura över att jag gått upp 2kg....tröstar mig nog med chips och dipp!

Släktkalas!

2011-04-16 @ 23:57:48
Sitter i telefon med A.Z. Borde sova för jag är helt slut. Jobbet har varit rätt påfrästande men idag (lördag) och i morgon är jag ledig!! Nästa vecka jobbar jag kvällar och är både barn-och-hundledig :) Cameron ska till Åre och åka skidor, och Cinto ska till Johan. Så nu ska jag äntligen få lite fokus på jobbet och plugget.

 GRATTIS EMMA!
Idag var jag på 20-års 'kalas' hos Emma o/c och fick massa god mat.

Heldag med Annika

2011-04-12 @ 21:59:08


En uuunderbar dag i Allum med Annika!! Vi shoppade, fikade och skrattade! är sååå glad att hon är hemma i sverige igen, men tyvärr bara ett kort tag till :/
Shoppa är inget vi två borde göra tillsammans, jag tror vi pushar på varandra tills pengarna är slut (eller tills butikerna stängt haha). Idag blev det 6 timmar i Allums köpcentrum, och det kostade att ligga på topp asså!
Vid ett tillfälle var vi inne på Kjell & Compani för att köpa en pekpinne till mobilerna och WoW vilken kille jag hittade där!! Vi ska gifta oss när vi blir stora... men jag avvaktar med att berätta det för honom. Hans ögon, heeeerregud. Jag frågade t.o.m om det var linser, men icke. Han har ett ljusblått öga och ett ljusbrunt, både med starka konturer runt om, helt sjukt!! Så ja, nu e jag kär haha ;p

I morgon är det jobb igen, plus att Cameron kommer hem efter att ha varit borta i 5 dagar. Nu ska det bli nya tag här hemma och vi ska få det att funka, utan bråk 24 tim/dygnet.

shoppat igen

shoppat från Bikbok, Gina Tricot, Stjärnurmakarna, Din Sko, scorett, Kjell & Company, Åhlens m.f



Brun blus från Vila, 299kr. Holey Shirt fr. Cubus, 149kr.


Kofta fr. Bikbok (ord. 399kr) 99kr. Långt linne/tröja fr. Bikbok 129kr. Fransscarf fr. Bikbok 49kr.

Mina snygga nya ringar. En från Scorett och en från Tyra
Style By Tyra ring och en ring från Scorett för 149kr.

Vinnaren i smycketävlingen är dragen!

2011-04-12 @ 20:40:50

Tävlingen är avslutad!

Den lyckligt lottade vinnaren av ett smycke från Whopsydaisy drogs idag.

ETT

STORT

GRATTIS

TILL

CASSANDRA
!!!

Cassandra kommer att kontaktas för att sedan få sitt utvalda smycke, en röd rosring!

Vinnaren av rosringen från whopsydaisy

Vill ni se hela utbudet från Whopsydaisy så klicka in er här:
http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=18394

En rätt så bra dag.

2011-04-11 @ 20:59:53
Mammas pasta sallad med pesto, baby spenat och solrostorkade tomater.

Gårdagens sena middag blev också dagens lunch. Jag älskar verkligen denna pastasalladen från mamma. Jag var helt slut i går kväll efter jobbet och denna tog mig 12 minuter att göra, och är sååå god :)
Jobbade ett vanligt dagpass idag så efter jobbet tog jag en titt inne i stan och sen mötte jag upp mamma för lite skitsnack och kebab!

Imon har jag en ledig dag så det blir nog lite fönstershopping och kaaanske även lite butikshopping ;p
...bara nu Annika orkar ta sig in till Göteborg och att solen sköter sitt så ska det blir rikigt härligt att komma iväg. Dessutom slipper jag ju se allt skit som ligger och skräpar här hemma då.

Nu intar jag soffan och ska zappa på tvn tills jag slocknar!

Pssst! Sista dagen för att delta i tävlingen om en smycke från Whopsydaisy på min blogg!

Ensam-hemma-fredag.

2011-04-08 @ 23:28:19
testar min nya Nikon D3100 i vårsolen

Seg fredag 'söndag' för mig idag. I morgon börjar jobbar-veckan igen och jag är sååå trött. Har inte varit utanför dörren idag, men tog ändå några testbilder med min nya Nikon från balkongen för att fånga lite vårsol :)

Cameron är hos Johan denna helgen och nästa vecka tar även mamma honom en natt. Tyvärr kan vi inte sluta bråka... men det verkar som att han har öppnat upp sig för Johan lite ikväll och det är ju det bästa han kan göra just nu. Men men, jag hoppas allt är back on track snarast möjligen!

Nu ska jag njuta av min enda goda natts sömn jag ska få på länge, ink. sovmorgon!!

Någon annan med roligare planer än mig i helgen??

Äääntligen ny kamera!!

2011-04-07 @ 23:56:52
Kom hem med påsar från El-giganten, cubus, Only, OnOff och Chilli

Hämtade Annika i stan vid 10 i morse, därefter blev det shopping på Backaplan med över 1 timma bara inne på El-Giganten haha. men jag fick tag på både en HTC mobil och en Nikon digital systemkamera. jag kollade även efter en mini pc, men de billigare är för dåliga i minnet så det skippade jag.
Senare blev det fika med latte och massa meningslöst tjöt, sååå mysigt!
Kom hem vid 16-tiden till min söta pojk...men det höll inte mer än några timmar, sen var han mer osöt än söt. Så här har det bråkats, har ångest nu, så jobbigt...

Imorgon blir det till att få lite ändring här hemma. Jag vet att han är trotsig och tyken pga mitt jobb schema, för han ser mig så lite, men det är dax att styra upp det hela och få allt att funka här hemma!

Annika kommer antagligen in till stan i morgon igen så kanske lite mer shopping då. Jag skulle vilja beställa några tavlor från Gallerix så jag får lite nytt på väggarna hemma nu när mitt rätt så nyrenoverade vardagsrum är klart.
tror även jag ska sätta upp gardinerna jag köpte för ett par dagar sen, dom är såå läckra :))

HTC mobil, filt från Chilli, Onoff mobil fodral m.m.
Lurvig gosig filt från Chilli, 199kr. 2 rosa blockljus från Chilli 39kr/st. Nikon D3100 + SD kort från El-Giganten 5700kr (ink. rabatt & försäkring). Canon bok om fotografering från El-Giganten, 0kr (ord. pris 399kr). Mobilväska från OnOff 138kr. Och ett stycke underklädesplagg från Cubus 135kr.

HTC gratia mobil helt ny 2700 kronor plus försäkring

Nya HTC Gratia med lite försäkring och Comviq kompis surf 89kr/månaden. Allt som allt på den idag = 3300kr.
Min nya android htc gratia mobil telefon

Låtsas helg!

2011-04-06 @ 23:56:54

Nu är det helg!!...ja, iaf för MIG, för er andra är det nog fortfarande onsdag kväll! Jag är nu ledig i 2 underbara dagar som ska fyllas av shopping, skratt och massa god fet mat :)
I morgon blir det stan med Annika...men känner jag henne rätt så får jag åka och hämta henne redan vid 09.00 *gäsp*

Nu är snart klockan 24.00 och jag vill snabbt gosa ner mig i sängen för att få min skönhetsömn som jag så väl behöver efter hårt jobb i veckan. I helgen blir det jobb, vilket är OK för jag är både hundledig och barnledig då.

Psst... passa på att vara med i tävlingen längre ner på sidan. Du behöver bara fylla i namn, mejl och en kommentar om att du är med. Inte svårare än så för den som vill vinna ett sommrigt smycke :)

PKC eller CIA?

2011-04-03 @ 23:56:17
Efter att utbildningen på jobbet gick från skolbänk till praktik med handledare så har jag hunnit ta 2 extra andetag per dag ;)  Det hela är verkligen sjukt jobbigt. jag VILL verkligen lära mig allt, men det är så himla svårt och tillslut så blir det bara en spärr i hjärnan och informationen blir helt ologisk och ingenting fastnar i huvudet *suck*. Jag trodde detta jobbet skulle vara rätt 'lätt', men oj så fel jag hade, det är det absolut svåraste jag försökt lära mig i hela mitt liv! Jag tro att arbetsgivaren missuppfattat vart vi jobbar...är det PKC eller CIA?

Jag har i alla fall varit ledig hela helgen och igår fick jag gjort lite mini-shopping, kom hem med 2 linnen och en stor fräck ring! Nu ska jag nog lugna mig med shoppingen och satsa på 2 ting: 1 HTC Desire mobil och en Nikon/Canon digital sytemkamera. Men vilken modell på kameran ska man ha?

I morgon jobbar jag 14.00-22.15 så jag kommer bara träffa Cameron innan han går till skolan så jag behöver nog sova nu, så go natt alla :))