Från 05-05

2012-03-31 @ 22:33:26
Ja här händer det inte mycket på en lördag! Inga spännande fester, möten, eller storartade nyheter. Nä. Ingenting.
Upp 05, en kram till A.D, jobba, sola, grilla, dammsuga, tv, dusch, och nu i säng för att gå upp 05 i morgon igen.
Shit vilken helg asså!

Tickande bomb!

2012-03-30 @ 18:43:40
Herregud vilken dag. Önskar bara jag kunde bitit ihop och inte sagt något.... nu känns det som jag riggat min egna bomb, och den tickar på!! Ingen rolig tid på jobbet ett tag framöver.

quote coffe or liquer

Och så blev det fel

2012-03-29 @ 21:32:36
Ja, då gjorde jag det igen.
Sist Cameron hade lovdagar så missade jag dom, och jobbade varje dag.
Nu kommer påsken och kollegan påpekade att jag inte fick missa ledighet till Cams lov. Jag bokade genast mina dagar så jag skulle ha några dagar ledigt, plus att jag tog 2 dagars semester ihop med det. Så nästa vecka skulle jag gotta mig med massa sovmorgonar och sena kvällar med Cam. Icke! Han har nämligen sitt lov veckan EFTER mig!
Varför trodde jag så blindt på kollegan som påpekade ledigheten, hennes barn är ju alla över 20 år!
Suck!

'Bra' skvaller.

2012-03-28 @ 19:30:31

Varför gör skvaller dagen så mycket bättre? Ja jo jag vet, den som pratar om andra är nog inte så lycklig själv. Men helt ärligt, alla gör det!
Anyways, idag efter jobbet var jag i Angered och handlade, och träffade en som hade lite att dela med sig av ;) Och, ja dagen blev bara sååå mycket bättre. Nu ska vi se om Cameron också kan må bättre av lite ny info hehe  ;)

6 timmar and done.

2012-03-27 @ 20:01:17
17 soliga grader, 6 timmar i stan, love it!
Jag kom hem snygg i håret, med kavajer, blus, underkläder, solglasögon och nya piercing-smycken m.m. Några tusen kronor senare var det dax att åka hem, och där väntade mitt paket från E.L.F redan!! Sååå kul med massa nytt =D

Stan stan stan

2012-03-27 @ 09:45:17
Idag blir det stan, bokstavligt talat, stan. Jag brukar undvika stan för det består av ett gående på flera kilometer innan shoppingen kan bi klar. Men eftersom jag ändå ska in till frisören så slås det på stort idag ;)
Jag gjorde en beställning på billiga ELF (smink) för ett par dagar sen, och nu orkar jag inte vänta mer!! Har du inte provat Elf så gör det! Denna gången blev det 7 saker beställda, bara 167kr ink. frakten!

Typisk måndag

2012-03-26 @ 20:13:18
Måndags-stress på jobbet!
Och snart är denna dag glömd, precis som alla måndagar i mitt minne :)
Film med Cameron om en stund, i morgon är vi båda lediga.

Nattbesök på nattpass.

2012-03-25 @ 16:18:15
Nattpasset på övertid + elev gick så smidigt trots lönehelg. Ställde fram klockan och vips så fick jag jobba en timma mindre :)
Jag var kanske inte överlycklig över att jag fick jobba medans alla var på stan, ink. A.D. Men, han var gullig nog och kom förbi på ett litet besök till mig innan han åkte hem för att sova :))
Sova. Ja jag skulle också sova efter nattpasset, men 1 tim och 50 minuter senare var det dax att gå upp för att åka iväg och besikta morfars bil. Sen hem till mormor för vofflor med morfar m.f
Nu. Är. Jag. Helt. Slut.
Sova middag!

Åldersgräns?

2012-03-24 @ 10:45:17

Kom hem och hoppade i säng 04 i morse, helt slut! Jag tror att helgnätter har en åldersgräns. Och finns det inte så borde det övervägas! Eller så är det dags för mig att inse läget, jag borde inte veta vad som händer efter 03.
Byt he way, ställ om klockorna inatt....vilket håll? Ta det som känns bäst :)

------------
Okej så det var fest i stan ikväll, eller bio med killarna.....nä, det blev jobb, och hemma efter 07.30 i morgon! Så orättvist, A.D är på stan och jag på jobbet :-/

Skön Dag

2012-03-22 @ 19:18:51
Toppendag på jobbet, och såg min lönespec som jag varit så nervös över pga att jag varit på operation osv. Men den var helt okej!
Efter jobbat blev det extra mystid med A.D, sen hem och laga mat, städa och mysa i soffan. Skön dag asså!

life quote

Dålig tajming.

2012-03-21 @ 20:29:06
Tajmingen är så kass. Så fort en plan dyker upp, så kommer tajmingen och förstör.
Jag skulle ut i morgon, men Cams skola och mitt arbetspass satte stop för det. Jag skulle jobba dagpass och ha raster med A.D och sen Afterwork på fredag, men en kollega behövde byta pass med mig så jag jobbar hela kvällen --utan A.D. Och på lördag är det fest fest fest, men jag behöver vara med Cameron just denna helgen han valt att inte sova borta!
Tajmingen är ur-usel, men veckan blir billig i-alla-fall :)


Olja till håret.

2012-03-21 @ 19:37:21
Kortfattat: Fett är bra för håret, alltså är olja bra för håret! Shampo sliter på håret så om du är som jag och shamponerar håret varje dag så är detta nästan ett måste!
Den absolut bästa produkten på marknaden måste vara Orofluido! Men alltid har man ju inte råd med dyra ting. En bra budget variant är jojobaolja och mandelolja, med ev. en äggvita i :)

Orofluido
(Från 230kr)
Den är helt underbar både på dag och natt, till riktigt hår och löshår, slitet och friskt hår! Den tynger inte ner håret och man får en silkeslen känsla och doftar amber och vanilj (för dagtid, ta bara lite). Innehållet är superbra!
Den innehåller 3 naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas.
Arganolja:
Utvinns av kärnorna från frukterna på Arganträdet och är rik på vitamin E och viktiga fettsyror.
Linfröolja:
Oljans markanta innehåll av omättade fettsyror försluter och återfuktar hårets ytterhölje och gör håret slätt och enhetligt.
Cyperusolja:
Den innehåller en hög andel av omättade fettsyror och Tocopherol (fettupplöslig vitamin) som ger ett naturlig
skydd mot fria radikaler. Tillför även volym och gör håret mjukt och medgörligt.
orofluido olja till håret, det bästa!

Jojobaolja Kallpressad (Fr. 70kr)
Används ofta i hårprodukter. Jag har denna i håret över natten 1 gång i veckan (inte i hårbotten för då blir håret för fett!). Den ger håret näring och så skyddar den även mot uv-strålar. Lämnar håret glansigt och lent.
Oljan måste vara kallpressad för att näringen ska finnas kvar. Finns bl.a på Bodystore.

Mandelolja Kallpressad (fr. 70kr)
Använder även denna 1 gång i veckan, över natten. det ger mitt torra hår liv med fukt oxh näring!
Även denna ska köpas kallpressad för att kunna göra någon nytta för ditt hår.


Bra priser på produkterna finns på:
http://www.bodystore.com
http://www.lyko.se

Det gör ont i mig.

2012-03-19 @ 20:29:35
Dagen började så bra och Cameron har varit duktig i skolan och varit så glad.
Han var ute med kompisar och ringer mig när han är på väg hem på kvällen, då ser han mitt ex vid affären. Han springer hela vägen hem och blir så ledsen. Så där satt vi på golvet i hallen, som så många gånger tidigare.
Det gör så ont i mig, det finns inget jag kan göra för att få han att må bättre!
Vi pratade en stund om det, vilket var positivt för i vanliga fall vill han inte låtsas om personen som han kallar 'den där'.
Vi är på väg framåt, sakta men säkert :)

I full gång.

2012-03-19 @ 11:32:39
Cameron glömde av sin sovmorgon, igen, så här var vi uppe tidigt på min lediga dag.
Solen skiner så det blev en perfekt början på dagen med att vårstäda lite. Ut med vinterkläder, fram med utemöbler, rensning i ett rum, och sen en solig promenad med hunden. Klockan är inte ens 12 på dagen och jag är helt slut =D

Underbar tid!

2012-03-18 @ 14:51:07
Igår bar det av till jobbet på en grå-disig lördag. Sen en massa massa underbar tid med A.D, önskar tiden stod stiila ett tag! Igår var den bästa 'kvällen' på länge. Hemma och i säng vid 07.30, och då hade jag bara sovit totalt 4 timmar de senaste 51 timmarna. Så jag tänke att nu kommer jag sova 10 timmar.... nä. Vaknade 4 timmar senare. Tilläggas bör ändå att, jag nu mår som de flesta andra idag. Känner mig seg, bakis, och lite illamående haha. Men natten var sååååå värt det!

Nu blir det årets första grilling med fläskfile, klyftpotatis, pepparsås, sallad, panriche och potatissallad. Fast vi får äta inne tyvärr.

Don't bite the hand that feeds you.

2012-03-17 @ 14:03:49
Efter en natt på jobbet som påminde lite om vad en psykolog på psyket kan få vara med om, så fick jag en länk till ett blogginlägg där en man haft en mildt sagt 'diskussion' med en myndighet. Jag kunde förstå hans irritation, och inlägget fick mig verkligen att skratta.

Saken är, jag började grunna lite. När man ringer till en myndighet så är det oftast för att ett problem har uppstått. Men, finns det verklgen någon alls som faktiskt tror att den som först svarar är den du borde 'shaka loss' din aggression på?
Många skulle nog svara, Nej. Men ändå så verkar detta svar vara som bortblåst när vi/ni ringer.
Jag svarar med myndighetens namn och i-och-med det beslutat så är genast allt mitt fel.
Tyvärr kan jag inte gå in på några exempel, vilket är synd för jag har tusentals bra exempel som skulle framföra min poäng tydligt, men men.
Vad jag vill ha sagt är, ringer du för att få hjälp, så kan det underlätta att inte börja samtalet med att gapa på personen du vill få hjälp av!  Solklart? (tyvärr inte

Läs gärna hans humorfyllda inlägg här:
http://fredrik.cafe.se/jag-borde-ha-skjutit-budbararen-nar-jag-hade-chansen-det-ar-vad-jag-borde-ha-gjort

Ett stycke sömn tack.

2012-03-16 @ 18:48:46
Älskar att jobba dubbelpass och nu innan det nya avtalet så lyckades jag klämma in ett sådant pass, men att somna mitt på dan går bara att genomföra när det inte är OK! Helt omöjligt att somna på beställning ju.
Cameron är hos sin mormor i helgen så det blir lugnt här hemma ;p

not fight for you

Drömde om dig

2012-03-15 @ 14:28:58
Vaknade för andra morgonen i rad av att jag drömt om mitt ex. Bestämde mig nyss för att googla det hela då det är en rätt irriterande start på dagen :p
Tydligen behöver inte allt handla om känslor, vilket gjorde mig nöjd. Det kan istället handla om personens egenskaper, platser jag varit på där vi har minnen, eller att man nyligen setts, även jämförelser mellan tidigare förhållande och det pågående. Så jag få väl ha lite tålamod och vänta ut det.
Men det fick mig ändå att undra, varför drömmer man, vilka teorier ska man tro på, stämmer drömtydningar?

Vår!

2012-03-14 @ 18:56:15
Ännu en fin dag!
Idag hade jag min första elev på jobbet. Det var riktigt kul, men tungt. Så nu är jag helt slut, men i morgon är jag ledig!
Vårkläderna börjar strömma in i butiker och på nätet. Vårkänlorna är i full gång så pengarna flyger iväg i desperation av att få känna mer av våren och att vi snart närmar oss den underbara sommaren :) ....men över 4mån kvar till semestern.

Den nya sortens prob.

2012-03-13 @ 21:57:52
Ännu en härlig dag i solen, med mysigt sällskap! Men nu ska jag klara mig enda till helgen utan honom, oj oj vilka i-lands problem jag har nu!
Idag ringde Herr SD /Jeremy och påpekade sin nedräkning till Sverige besöket, 62 dagar kvar till take-off. Nu till det roliga, jag har ju alltid varit sorgligt besatt av att skriva listor. Jeremy låter mig skriva hans packningslista haha! Snacka om en dream come true ;) Tyvärr så passar inte hans kläder här i SV, och han snålar med att skicka mig pengar så jag kan shoppa til honom så nja, vet inte hur den biten ska lösas. Ja, som sagt, idag är det den nya sortens i-lands problem som gäller!

Just perfect.

2012-03-12 @ 20:03:40
Nästan som sommar ute. Glatt humör, underbart väder, och träff med A.D ....det kan knappt bli bättre =D
Åker hem om ett par timmar och ska somna med ett stooort leende.

Some days are just perfect!

Ingen sömn ;)

2012-03-11 @ 12:50:37
Kom i säng efter 05 i morse så denna dagen lär bli helseg, men jag skyller aaallt på A.D som inte lät mig sova. Hunden är sjuk och gör mitt liv besvärligt så jag får ta extra hand om den gamlingen också.
Nu blir det tvätt och städ, sen kommer Cameron hem :)

Ensam hemma

2012-03-10 @ 21:15:06
Det blev en sväng till Allum tillslut, men kom hem utan något! Helt otroligt!
Nu har klockan paserat 21 och jag kom precis hem, barnledig. Men jag vill ut!!

Alldeles för tidigt.

2012-03-10 @ 12:18:53
Vaknade 07.50 på en ledig lördag, så nu när klockan bara är 12 så är jag redan uttråkad.
Det kanske inte är helt fel att åka ensam en sväng till Allum för lite shopping innan det är dax att träffa söta Therese senare i eftermiddag :)

Heeeelt slut!

2012-03-09 @ 21:56:43
Arbetsveckan är klar och jag har nog aldrig varit så slut i kroppen som jag är just nu!
Efter jobbet bestämde jag mig för att shoppa, ingen rolig shopping för det var byxor jag skulle ha. Eftersom byxor inte sitter som de ska på mig så köper jag de väldigt sällan. Men 2 par blev det faktiskt! Ett par svarta och ett par jeans.
Imorgon ska jag ääääntligen träffa Therese! Plus middag gjord av världens bästa mamma, mums!

Only slim jeans 399 kronor

Så som jag skulle varit...

2012-03-08 @ 20:50:24

1000 tankar kan ibland finnas som en enda mening i ett citat.

Om sanningen ska fram, hihi

2012-03-07 @ 19:59:01
Lång dag, igen! Huvudvärk och ser snart dubbelt.
Men idag fick vi träffa de nya som ska börja hos oss och på eftermiddag fick jag 2 av dem som elever. Usch, jag minns hur hemskt det var att vara ny och inte förstå sig på alla miljoner grejer inom myndigheten.
-Några frågor?
- Nej.
-Så du förstår allt nu?
-Nja....ja.
Sanningen: Nej, jag fattar inte ett jävla skit, så hur ska jag kunna ställa frågor när jag inte ens vet vad dom ska handla om!?  ;-)

Seriöst?

2012-03-06 @ 10:14:06
Helt ärligt, hur trött kan man bli igentligen!?
Ledig dag och 'som vanligt' så är det inbokade besök någonstans, idag var det Camerons ögonläkare och senare i eftermiddag möte i skolan.
I går eftermiddag blev jag erbjuden ett övertidspass för idag, men fick tacka nej eftersom Cam hade tid hos ögonläkaren och det hade kostat en del att utebli från den tiden. SÅ, till saken nu då. Vi kommer till Lundbys ögonklinik och där sitter redan någon som väntat 1 timma, och även vi får sitta och vänta, vänta och vänta. Jag ber att få info om hur mycket denna läkare är försenad då vi nu var ganska många som satt och väntade på den enda ögonläkaren som jobbade idag. Var hon ens där? --NEJ!!!! Hon hade inte ens kommit till jobbet, och ingen i personalen visste om det!
Så tillbaka till det där med kostnad för uteblivet besök, nu uteblev läkaren så vem betalar MIG ersättning för tid och bensin? Troligtvis ingen.

Cam fick sig en klippning idag iaf, så snygg han blev ;) Och, han fick ny mobil idag (vi gillade inte samsungen så nu blev det htc!)



Experiment med barn.

2012-03-05 @ 20:17:27
Någon måste väl ändå skrivit en manual till oss föräldrar?!
Ska barn verkligen behöva bara våra egna experiment? Min son har i 11 år varit min försökskanin, och kommer vara det i många år framöver. Slutresultatet på mitt föräldrarskap visas genom hans kariär, familjeliv, och prioriteringar som vuxen. Men, för tillfället ligger jag på ett G, och hur ska jag lyckas ta oss till ett MVG eller åtminstonde ett hyfsat VG? Borde det inte i-alla-fall finnas handikappspoäng för oss som är ensamstående föräldrar?
Vid närmare eftertanke så tycker jag nog ändå att jag ligger på ett VG, med tanke på alla omständigheter =)

Cam för snart 10 år sen!

Mysiga raster ;)

2012-03-04 @ 18:08:11
Jag har haft ett underbart dagpass på jobbet. 'Han' jobbade typ samma tider så det blev ett antal rökpauser ihop, men åååh vad avvaktande han är! Ja, det kommer inte vara charmigt för evigt iaf ;p
Jag vet inte varför jag inte tröttnat på hans extremt försiktiga sätt, men jag gillar honom. Jag behöver bara släppa taget om de senaste åren, och börja se mer framåt, så kan detta kan bli riktigt bra!

Hit och dit!

2012-03-03 @ 20:07:56
Nyss hemkommen efter en fika på Garbo i stan Med A-M, och sen ett kort besök vid jobbet för att träffa den avvaktande mannen som besöker mitt liv lite då och då ;)
Det blev ingen bio idag heller, och ingen utgång ikväll....Kanske en sväng till Johanna?



Publicera inlägget?

2012-03-03 @ 11:55:34
Känner mig bättre idag, men riktigt lat. Idag blir det en swedish fika med Ana-May och ev. Ivana, dax att ta igen förlorad tid! =D
Igår skrev jag ett inlägg och sparade det istället för att publicera det... jag vill lägga upp det, men vet inte om det kanske är dumt att vara riktigt så tydlig med vad jag tänker. Jag ångrar så mycket det senaste åren, bortsätt från förra året som jag inte tar på mig så mycket skuld ;)
Jag vet inte riktigt varför det ska vara så svårt att bara klicka på knappen 'Publicera'. Jag är nog mest bara rädd för att sätta mig i underläge och bli missuppfattad. So for now, så får det ligga som 'utkast' och vila lite ;)

never let pride...

Inte som jag tänkt mig

2012-03-02 @ 10:57:44
Och jag som hade så mycket planer för idag. Sola, till frisören, stan, och sen bio. Men jag har knappt sovit inatt, varit på läkarjakt på förmiddagen, möte på Barn & Ungdomsmottagning för Cameron på eftermiddagen, och dessutom har jag huvudvärk och känner mig dålig... plus att det ser jag ut som jag gått in i en vägg så jag borde hålla mig hemma tills jag ser mänsklig ut igen!  ;p
Dagen blev inte som jag tänkt mig, inte det minsta.

It's time för vårlycka.

2012-03-01 @ 21:44:18
Torsdag, men det känns som fredag för nu är jag ledig i 2 härliga dagar, sen på söndag jobbar både jag och herrn en våning upp dagtid ;P
Nu har våren tittat fram så jag räknar med massa sol resten av veckan så jag kan få lite vårlycka :)

sol och grön sommar