Vilken dag!

2011-08-31 @ 23:13:21
Inväntade ett skönt kvällspass idag, trodde jag! Det har varit sjukt hektiskt på jobbet så jag är alldeles snurrig!
Hemkommen  22.40, ut med hunden, plocka undan efter Cam, kolla nätet lite och strax i säng för i morgon ska jag upp innan 05 igen. Tur för mig att jag älskar mitt jobb i-alla-fall :))
Jag var så borta efter jobbet att jag faktiskt glömde min nyköpta datastol i bilen, skit också! det5 var väl så dax att komma på det NU!
Stackars Cameron har fått sköta sig själv hemma idag, fast jag tror säkert han skippade både läxa och tandborstningen, men han sov faktiskt när jag kom hem så det var ju ett stort plus.

älskar mina nya höga skor från Skopunkten!

God natt Alla!

USA

2011-08-30 @ 17:40:32
Kollade lite på Blogg.se och såg hur så mycket är 'USA'. Jag fick en sån saknad! Jag har inte varit tillbaka i usa sen jag flyttade hem till Sverige 2001. Så 10 år har redan gått, 10 år! Wow, tiden har verkligen gått fort. Jag flyttade till Sarasota i Florida 1998, inte långt efter så flyttade jag till Tampa, FL (där jag träffade Camerons pappa 1999). Vi gifte oss redan i November -99, och år 2000 flyttade vi (tyvärr) till Ohio, och sen i november -00 så föddes Cameron på sjukhuset i West Virginia. Dom 3 åren gick fort och var lite väl händelserika... och slutade i katastrof! Men jag har alltid saknat Florida, har även funderat på att flytta tillbaka, men så har det aldrig blivit.
Men saknar gör jag...

The beach in Sarasota Florida
Stranden i Sarasota, FL. Finare, mjukare sand går inte att hitta!

Gasperilla Tampa Florida
Tampa, FL. Gasperilla festen i Tampa var sjukt stor och rolig varje år!


Lovely Miami, FL. En underbar tursitplats...men inte boplats!


Bron mellan Ohio och West Virginia, en daglig resa när man bor vid gränsen.

Får det lova att vara lite regn?

2011-08-29 @ 18:47:55
Men herregud, klarar Göteborg mer regn!!??, jag vet i-alla-fall att jag inte gör det! Igår kväll och i natt åskade det sååå mycket att min stackars hund blev panikslagen. Men duktig matte som jag är så byggde jag en koja till honom med täcke på golvet, så där gömde han sig i timtal (helt övertygad om att åskan inte kunda komma åt honom under pallar och handukar!) haha. 
Det är bara slutet av augusti och höstkäderna hänger redan framme, så tragiskt :/

Inombords börjar det kännas bättre, jag är inte lika arg nu som jag tidigare varit över allt som hänt. Cameron tar allt superbra (hitills) så tack vare honom kan vi vara lyckliga och glada här hemma <3


(Bild: Cameron)

Shoppat & bakat

2011-08-26 @ 20:30:23
Var i alla möjliga butiker igår men som jag anade, allt var i 70-talets tankar. Usch! Så jag handlade betydligt mindre än planerat, och det lilla jag kom hem med kostade 2,400 spänn (hur gick det till??!).
Jag fick i-alla-fall tag på en skitsnygg vinterjacka som jag inte behövde, och som heller inte håller kylan ute...så det var ju kul!
I vanlig traditionell ordning så stannade Annika och jag upp i 2 omgångar för 'fika' och efter att allt stängt så köpte vi hem indisk mat, sååå gott!!

Idag har vi också haft en underbart härlig dag, och det blir ju inte sämre av att vädret varit kanon!
Tog också en sväng till Jysk för att köpa rosa tofflor och en ny datastol. Men, tofflorna var slutsålda och datastolen lika så :/
Nu var det dax att köra igång kvällen! Toppa färdigt Cheesecaken så den står redo för mitt ev. nattliga besök som kanske kommer sent ikväll ;)

Snygg jacka från shoppingen igår. Köpt på Only på Backaplan för 349kr bara!





70-tals mode

2011-08-25 @ 12:40:58
Målat naglarna, fixat till mig, och har min kopp kaffe brevid. Så jag är redo för dagen med lönen på kontot.
Så shopping.... idag ger vi oss ut på en shoppingrunda, men jag är inte alls imponerad av alla höstnyheter som kommit in i butikerna. Jag vill inte gå runt i massa brunt och jag vill inte återuppleva 70-talet. Okej, så jag var bara med några månader på 70-talet, men det räckte! Så med lite osäkerhet på vad det kommer finnas i mina påsar när jag kommer hem, så ska jag nu plocka upp Annika någonstans så vi kan sätta igång.

Snart ledig!

2011-08-24 @ 19:35:06
Lungt och skönt på jobbet nu på kvällen, fast tiden går rätt långsamt. Jag vill ju bara hem hem hem och börja njuta av mina 3 dagars ledighet! Det ska bli så skönt. Det blir  massa shopping (hoppas jag), sen övernattning i Kungsbacka, lite kalasfirande med härligt folk, och sen en lugn söndag med städ och jobb. Jag är hundledig denna helgen så jag kan känna mig bekymmerfri då han ska på kräftskiva och sen sova över hos sin nya kompis haha!

Så sömnig

2011-08-23 @ 11:27:04
Vaknade idag och var heeelt slut. Jag är så trött att jag inte ens orkar stå upp, så hur ska det då gå att jobba ikväll? jag hoppas mitt paket från cdon.com hinner komma idag innan jag ska till jobbet så jag kan spela min nya Pitbull skiva, annars kommer jag nog somna vid ratten.
I morgon ska det bli mer shopping, mycket shopping om jag får som jag vill :)
Jag nämnde för någon vecka sen att jag kom hem från stan med mer pengar än vad jag åkte med. saken är den att jag hade ett par guldarmband som var trasiga, och även mitt skräpguld jag fått av J de senaste 6 åren. Så detta sålde jag glatt till en guldaffär inne i stan! Nu ska jag köpa något nytt för pengarna, men för det J köpt ska jag tanka bilen med så dom slantarna försvinner på 20 minuter...de får bokstavligt talat "gå upp i rök" :p


Skön solig dag

2011-08-22 @ 19:24:21
Skön dag med härligt väder. Solat lite, och sen shopping och fika i Allums köpcentrum.
Jag fick inte tag på så mycket då allt jag sett online visade sig inte vara så snyggt i verkligeheten. Men, jag hittade en av ringarna jag varit ute efter....så köpa eller inte köpa? Får se på nästa shoppingtur som är på torsdag.
Efter allt så tog jag och min söta hund en promenad i solen, och nu inväntar jag Cameron som fortfarande är ute på vift. Det har i-alla-fall varit en skön ledig dag!

Produktiv hemmadag

2011-08-21 @ 23:33:57
Idag har varit en lugn med produktiv dag.
Jag har städat och fixat en del hemma, så det fina vädret har helt undgått mig. Cameron kom hem på kvällen men gick ut lika fort så han har nog inte saknat ihjäl sig efter mamma ;)
Efter lite kvällsbesök gick resten av kvällen åt vid telefon så nu är det bara sov-grejen kvar. Imon ska det bli massa skratt, fika och shopping!

Vill ha!

2011-08-20 @ 18:21:18
Barnledig lördag men här jobbas det för fullt! Ella ja... Sitter och kollar på Smalville (har inte många kanaler här), dricker kaffe och snackar skit med Mats.
Jag har fönster-nät-shoppat lite...hittat massa jag vill haaa! Vet inte om jag ska beställa eller om jag ska avvakta till shoppingdagen jag ska ha på måndag med frugan :)

kläder till vintern
Jacka 460kr. Tröja 199kr. Kofta 349kr.


Tröja 199kr. Väska 299kr. Randig tröja 60kr. Metallic tröja 299kr.

Vikariat!

2011-08-18 @ 20:09:55
Jobb jobb jobb, usch, behöver verkligen en dag ledigt, men det får vänta i några dagar till.
Idag på jobbmötet så blev jag kvarhållen en stund, sååå nervöst men svaret blev fortsatt vikariat minst året ut!! Så nu kan jag äntligen pusta ut (ett tag). Nästa år kan det bli timmar jag går på, och det känns mindre kul då jag inte kan boka just de arbetspass jag då vill ha, utan får ta allt som kommer min väg.
I morgon är det min tur med fredagsfikat på jobbet så här har det bakats. Men, det blev mindre lyckat. jag fattar inte varför ändå gången jag inte kan baka är när jag ska bjuda andra!? Strunt samma, dom får äta & vara glada ändå =D

Tidsoptimist

2011-08-17 @ 20:46:11
Känns som allt går på snabbspolning just nu, förutom jag själv! Så hur ska jag hinna med allt som måste göras hela tiden? helt omöjligt! Så jag har bara blundat mig igenom hela dagen :p
Imorgon börjar Cameron skolan...utan ny skolväska, för vi har inte hittat någon 'bra' än.
Jag måste även baka i morgon inför 'fredagsfikat' på jobbet. Så, först jobba, hem, ut med hunden, laga middag, plocka undan, diska, baka, ut med hunden igen, duscha, och seeen får jag sova. Tidsoptimist, javisst!
Jag får väl lida denna veckan, men nästa vecka ska bli kul :)
13 timmars klocka för oss tids optimister

Så mätt!

2011-08-16 @ 22:54:49
Det blev sent igår så idag var det ingen hit att gå upp tidigt!
Efter jobbet idag åkte vi på grillmiddag med massa massa god mat som jag åt alldeles för mycket av (kommer att vara mätt i flera dagar), efter det bjöds det på härlig efterätt så jag kommer somna sååå mätt.
Klockan är redan mycket så nu ska jag ut med hunden och sen krypa ner i min underbara säng :)

Väntar vid telefonen

2011-08-15 @ 18:52:01
Idag har varit en riktig slappardag. Jag och Cameron har nog inte gjort något vettigt alls och detta började till slut bli jobbigt för honom... han blev så desperat att han frågade om vi kunde åka till Kicks eller nått, allt för att jag ev. skulle säga ja. Visst fanns det tusen saker jag hade behövt ta tag i idag men att jobba 6 dagar i veckan som jag gör just nu så så är orken på minus.
Om 3 dagar börjar Cameron i 5:an (fan va fort det går!), och jag har fortfarande inte hittat skolväskan han vill köpa.
Ikväll blir det tid i soffan med sötnosen, och sen massa dötid i telefon med älskade Annika som ikväll kommer hem till höstiga Sverige.

Fyllekväll på Nivå

Stackars Cameron!

2011-08-14 @ 18:27:35
Och dramat har fortsatt, men samtidigt tagit slut nu.
J är garanterat den största patetiska idioten jag någonsin mött! Förra helgen kom ju som sagt Cameron hem på natten för att han var sjuk. Innan han kom hem hade han inte fått göra mycket för inte tänkte J spendera tid med honom, utan det skulle göras med barnungen och hennes systrar, därefter gjorde de tacos som Cameron inte fick vara med och äta. Dagen efter var Cameron inte välkommen tillbaka dit, och senare när min kusin hämtade hunden så var Cams grejer nerslängt i en påse. Han blev utslängd som en jävla sommarkatt! Ingen förklaring, inte ett enda ord... Cam undrar ju vad han har gjort för fel.
Dagen efter detta, förra söndagen så kom J hit med våran hund. Cameron satt i sitt rum, trodde att J ville prata med honom om vad som hänt. Men icke! Istället står J i dörren, ser ut som ett gammal hemlöst fyllo och förklarar hur allt handlar om mig och inte Cameron. Och om hur Han bryr sig om Cam mer än mig (snacka om att försöka trigga mig haha). Sen räckte det inte med att göra allt svårt för Cameron för då skulle vi helt plötsligt avsluta allt med hunden, den for bo hos oss (där stackars Cam kommer få ta för mkt ansvar) eller så ska Han ta hunden och Cam får aldrig träffa den igen. Värst av allt var att han inte tänker ge tillbaka Cams grejer, inte ens hans 700kronor som J har. Hur fan kan man stjäla från ett barn utan att vara psykiskt sjuk??!! (antagligen omöjligt).
Sen var det ju det där med att han tog nyckeln från Cameron... han frågade vid ett tillfälle hur jag vet att han sover på en kudde som det står Go natt piraten på. Jag svarade att Cam berättat det, men han trodde mig inte. Så sen kom vi på det, Han tror ju antagligen att jag varit inne i hans lght med Cams nyckel. Snacka om att ha höga tankar om sig själv hahaha. För visst vill jag in och ränna runt i hans skit och dessutom riskera anmälan för olaga intrång!? haha. Snälla, den idioten är inte ens värd att spotta på! Så hur sorgligt är det inte att han tror att han ens är värd att skänka en tanke, han har ju återgått till samma patetiska, pinsamma och töntiga person han var för 6 år sedan.
Vi hämtade våran hund idag, men inget får Cameron tillbaka och givetvis ska nog J behålla mina stolar också, så patetisk! Men som sagt, att stjäla från ett barn är tydligen inga problem alls. Ändå är det bara 4-5 månader sedan sist han frågade om adoption, 3-4 mån sen han tatuerade in Cams namn. 'Hon' måste verkligen vara en riktigt manipulativ subba för att ha lyckats med allt detta. Och Han som är så urblåst och går på allt folk säger.

Lille Cameron

2011-08-13 @ 19:23:09

Så fint väder idag, men det insåg jag inte för än jag skulle åka till jobbet på eftermiddagen tyvärr.
Cameron har inte heller passat på att vara ute så mycket idag. han mår fortfarande väldigt dåligt över allt som hänt den senaste tiden, men han är förvånansvärt go hemma ändå. Men, det kan ju vara så att allt smäller senare, eller kanske i skolan. Det känns i-alla-fall som att han är en tickande bomb, stackarn.
Men precis NU fick jag sms av söta kusin, hon har köpt jumbo-plockepinnet Cam ville ha i Danmark så nu kommer han bli sååå glad :)
2,5 tim. kvar, sen bär det av hemmåt!

Lite tid med Jer

2011-08-12 @ 22:59:04
Åh vad skönt det är med en ledig dag! Jag har fått gjort en del idag, men inte så mycket som jag borde.
Cameron fick sitt efterlängtade ps3 headset idag i poste, från sin pappa. Det tog halva dagen att få igång det men nu funkar det! På tal om hans pappa, han ringde mig ikväll för att tjöta lite och ju längre in i samtalet vi kom desto mer insåg jag att han har faktiskt vuxit en del. Jag tänker absolut inte sätta något 'kors i taket' än, men det finns nog rätt bra förutsättningar till att han kommer göra rätt för sig och Cameron. Tyvärr är inte Jeremys tjej så förtjust i att han och jag pratar en del, men vi hittade en lösning på det också. Men mest förvånad blev nog Cameron och jag när Jeremy sa att om hans tjej har ett problem med kontakten till oss så kan hon dra för Cameron kommer i första hand då det är hans son.
Wow! Ok, det tog han 10 år att fatta det, men ändå, wow! Det gjorde sååå mycket för Cameron att höra det, han behövde verkligen höra det, framförallt då han inte har någon manlig i sitt liv längre.
Det var i-alla-fall kul att han ringde igen, han får mig alltid att skratta :)

Gäsp!

2011-08-11 @ 21:06:40
Regnig dag med bra ändå. Haft kul på jobbet och efteråt blev det ett par timmar på stan, kom hem med en ny tröja och 3,000kr ;) (mer om det en annan dag).
Det har varit lite tomt hemma utan barn och hund men ikväll kommer Cameron hem så vi ska nog ta fram lite gott att tugga på och sen sätta på någon bra film. Hoppas jag inte somnar innan bara *gäsp*

Tillbaka på jobbet.

2011-08-08 @ 18:55:54
Idag var jag tillbaka på jobbet efter förra veckans semester. Självklart hade jag gärna tagit en vecka till, men med detta vädret så kan jag lika gärna jobba och ha roligt med mina goa arbetskamrater.
Men sömnbrist har jag. Cameron var uppe lika länge som vanligt på lovet och igår spelade han online med sin pappa så vi kom i säng sent, och jag skulle upp tidigt.

Slappa dagar

2011-08-07 @ 15:27:47
Det blev mycket lugnare i helgen än vad som var planerat. fast det har varit riktigt skönt att vara hemma och slappa...trots att mycket tid fått gå till städ och tvätt.
I morgon börjar jag jobba igen *suck* Det har varit skönt hemma, och jag hade velat ha ett par soliga dagar till, istället för detta eviga regn och blåst. Men jag trivs på jobbet så det ska nog bli bra imon :)  Då vi snart går över till timmar på jobbet så är jag något nervös över hur mycket det kan bli, så jag hoppas på svar denna kommande vecka.
Vi skulle till GoKart banan i helgen, men det får bli av någon annan dag, men istället får det nu bli Mario Kart på Wii med Cameron.

Bilder på veckan som gått!

2011-08-06 @ 10:05:57
Förra helgen började ju med Liseberg, fast själv åker jag endast virvelvinden haha. Men spela är jag bra på och denna gången lyckades jag även ta hem ett par stjärnvinster.

Dax att inte åka saker på Liseberg!

Jag, mamma, Therese och Cameron åker gärna virvelvinden.

Vinster från Liseberg, kostade mig nog 7-800 kronor :/


Vi har även passat på att åka till havet ett par gånger nu när vädret varit hyfsat bra. I onsdags började vi med havet i Lilleby Torslanda, sen blev det Slottskogen med picknick och riktigt bra minigolf (jag vann!). Det blev en riktigt lyckad dag!!

Cameron och Anna-Marija i Slottskogen

jag och Anna-Marija i Slottskogen

Cameron på minigolf banan i slottakogen, en riktigt bra bana faktiskt!


I förrgår var Cameron, mamma och jag i Danmark över dagen. Vädret var även då riktigt bra och Cameron var överlycklig över resan. Vi åt gott på båten, spelade lite (Cameron vann och vann), och satt ute med kall dryck. Väl i DK så strosade vi runt ett tag och stannade senare för att äta inne på en liten bakgård. Maten var sjukt god, så dit måste vi bara ta oss igen. Senare på dagen gick vi till The Reif (tror det heter så iaf). Där inne på det stora badhotellet var Cameron som fisken i vattnet, och efter typ 4 timmar så var jag helt död! Men kul hade vi!

Stena Danica på väg till Danmark.

Så god mat!

The Reif badhuset

Bildkvaliteten är inte den bästa, men jag tog bara med mig en liten kamera på alla turer.


Dagarna går...

2011-08-05 @ 12:12:34
Har inte haft lust att skriva denna veckan. Cameron har mått sådär efter allt J gjort mot honom. Cameron har aldrig blivit så bort-stött och sårad av någon annan, så han har svårt att hantera detta. Hur mycket till Man är en person om man låter sitt patetiska tänkande och agerande gå ut över ett barn. Så jävla lågt asså!!

Jag och Cameron har i-alla-fall haft det toppen ihop! Lägger till lite uppdatering sen, nu ska jag lyssna mig igenom Cams spel-tjöt (blahaaa)