Intervju-dagen!

2011-02-28 @ 21:11:43

Idag var min stora intervju. Att förbereda sig var hellt hopplöst. Byxorna var borta, min hy såg hemsk ut, och jag kunde inte få i mig ens en tugga mat trots att jag var super-hungrig. Jag har aldrig varit så stissig innan en intervju. Nu var det till att tänka på ALLT! Diskret nagellack (inte min grej alls haha), uppsatt hår, endast få smycken, bara lite parfym, ta med tuggumi mot rökningen, och viktigast av allt: kläderna och diskret men snygg make up! Pheew!!
Jag kom fram 30min innan avtalad tid så jag hade god tid på mig att stressa upp mig själv ännu mer, och om inte det räckte så var även dom 10 minuter sena.
I alla fall, trots de 6 personer som intervjuade mig (man kan tro att jag sökte till Säpo!!) så gick det hela riktigt bra, jag är väldigt nöjd med mina svar på deras frågor, och tro mig, det var många frågor!

Efter 1 timma på intervju så åkte jag och belönade mig med en ny klänning (bild kommer). Resten av dagen så slappnade jag av helt, och somnade i soffan hemma. Så här blev det ingen middag :/



Min Önskelista 2011 (del.1)

2011-02-27 @ 19:47:00
Nu har jag startat min önskelista för våren 2011. Det finns så mycket snyggt i butikerna nu, men tyvärr kostar det att ligga på topp så jag får ta en sak i taget. Min önskelista är rätt lång men här är första delen av vad som måste prioriteras ;)



HP mini-pc i rosarutigt. Pris: 3,900kr (?)
Guess guld klocka. Pris: 2,800kr
Nikon D40 Digital systemkamera. Pris: 3000-5000kr
hTC Desire HD mobil. Pris: 4,800kr

(Men för dom 15,000 kronorna kan jag ju köpa en halv bil!! haha)




LV Väska. Pris: 6,000-8,000kr (?)
Juicy Couture Baby Fluffy Bag. Pris (hos asos): 1,800kr
Lindex väska, svart. Pris: 299kr
H&M By Elin Kling, vit clutch väska. Pris:399kr (slutsåld, men kan köpas i 2.a hand för 400-800kr!!)

(Ytterligare 10,000 kronor jag inte har!)

Nervös inför morgondagen!

2011-02-27 @ 14:42:06
Söndag. Jepp, den bevisade lathetsdagen! Jag sov på tok för mycket inatt, vaknade 11.25!! Sakta men säkert har jag börjat komma igång med städning och snart tvätten. Min sötaste son kommer hem i eftermiddag och vid 5-tiden kommer hunden, och sen är det fullt hus som vanligt igen.
I morgon är min stora intervju, jag är sjukt nervös nu. Jag har väntat i 2 veckor på den, men ändå så var det först idag jag insåg att allt hänger på imorgon. Bete mig rätt, prata inte för mycket, svara kort och passande m.m. Det skulle vara riktigt roligt att börja jobba där, men samtidigt så borde jag inte vara så nervös. Om jag inte får jobbet så börjar jag ju ändå skolan som jag hade planerat, så oavsätt så är jag snart sysselsatt i alla fall :)

   



Lördag is da shit! ;)

2011-02-26 @ 13:11:49

Äntligen lördag! Helt otroligt att man kan uppskatta en lördag när man är arbetslös haha. Idag är det melodifestivalen. Jag fattar inte varför jag kollar, okej delvis för pojkens skull men han är ju inte ens hemma i helgen! OM jag har tur så har jag världens bästa f.d pojkvänn som kanske kaaaanske åker och köper sista säsongen av 24, så kan det bli maraton från soffan :)
Jag har hittat ett par plagg jag ville köpa och nu är det gjort. Så på väg hem till mig är en underbar klänning och ett sött linne. Dessutom med 100kr rabatt. Jag älskar att man kan googla fram rabatter från butiker utan att ens vara medlem och sånt!

 

Klänning 299 (ord.399kr) Linne 80kr.

Shopping och indiskt till middag.

2011-02-25 @ 21:25:50

Varit i Lerum med Johan idag, shoppat och ätit på indisk resturang. Deras indiska mat har alltid varit supergod i Lerum men på senaste tiden är den inte alls så smakrik och stark längre, lite tråkigt. Men jag åt mig proppmätt i alla fall och köpte med lite mat till pojken här hemma.
Sen åkte vi över till köpcentrumet i Lerum och jag fick köpt lite kläder till toppen-priser! Jag försökte också få tag på Escadas nya parfym Taj Sunset men då bara Kicks (som inte finns  där) får den i tid så fick jag åka hem utan.


Här är därimot lite av det jag fick köpt idag. (Bortse från slitigt utseende och taskig hårdag)

  
Svart stickad tröja med silvertråd köpt på Limit, Only 70kr (ord.400kr)



Svart linne med glittrigt tight linne under köpt på Limit, Vero Moda 40kr (ord. 260kr)



Denna är så mycket snyggare i verkligheten!! Här har den pressveck över magen och gör mig fyrkantig!
Köpt på Limit, Vero Moda 75kr (ord pris. 300kr)

Jag köpte även en snygg sjal och ett smycke till handväskan, ska se om jag får upp bilder på de sen :)

Jag är barnledig i helgen så nu ska sminket av och morgonrocken på så blir det tv-mys snart!

Happy Friday!


Tröttast i världen!

2011-02-24 @ 23:20:00

Sååå seg, heeela tiden! Tabletterna jag äter har börjat visa bieffekter, mer ångest och allt jag vill göra är att sova, sova och sova. Roligt liv!!!
Men så fort pengarna kommer in denna månaden, i morgon eller på måndag, ja då blir allt genast mycket bättre :)

Jag beställde lite kläder från Ellos som jag hämtade ut, allt får skickas tillbaka utan en skinnjacka! Men jackan är riktigt snygg och till 60% rabatt så kan det ju knappast bli bättre! Bild kommer sen.

Nä nu blir det till att (städa och sen) zappa loss på tvn!

 


 
Jacka från Ellos (JSFN) 1,300kr men nu ca. 500kr :))
Top från min goa kompis A-M
Jeans från Cubus, 79kr

Idiotförklarad?

2011-02-23 @ 23:41:01

Att träna på vad man ska svara på frågor man inte fått är rätt löjligt anser jag.  Är det inte mer ärligt om jag väntar tills frågan faktiskt kommer? Idag var jag på så kallad intervju träning hos en jobb-coach i V.Frölunda. Det hela började okej antar jag, men sen när han ville stärka hur viktigt förberedelse är så föklarade han också att den som inte tränar innan är en jävla idiot. Men jag tränar ju inte innan, så indirekt blev jag nog precis kallad för idiot!?
När jag artigt förklarade för honom att jag aldrig varit på en intervju utan att sen bli erbjuden jobbet, och detta utan att träna innan, ja då sa han typ samma sak igen.
Jag påpekade att han faktiskt då kallade mig för jävla idiot och OJ vad det blev dystert i rummet sen... det blev liiite jobbigt!! ja han blev riktigt arg. Men, var det inte JAG som skulle bli arg? det var ju ändå jag som blev idiotförklarad av hans åsikt!?
Anyhow, jag kom där-i-från med en del tips, så nu är jag rätt så redo för att ta mig ett jobb inom snar framtid =D

Jag beklagar, men sanningen är:
Om jag nämner ditt arbete som något bara en 'jävla idiot' skulle jobba med, ja då skulle DU ta det personligt! Så räkna inte med tystnad om du tillmötes går mig på samma sätt.

Ska smygtitta på BB

2011-02-21 @ 21:57:45

Tror C klarade sig från att bli sjuk tillslut, han gick till skolan idag så det var ju en bra början.
Jag gav mig på bakningen idag igen, för att lyckas denna gången...men det gick lite sådär, sååå tröttsamt!

För övrigt har jag inte gjort någon nytta idag. Nu väntar jag på att Big brother ska börja som hade sin nystart igår. Men att se på den, det är lite som en hemlis. 'Alla tittar, men ingen vill erkänna det' (ink. jag!!). Man kan ju inte låta bli, folk blir ju helt knäppa innlåsta i det huset. Men denna omgången så visade det sig snabbt att alla var redan knäppa INNAN dom kom in i huset! Ja hur ska detta gå?!

Jaaa, jag beklagar, men jag är inte bättre än att jag kollar på Big Brother!

Massage och zonterapi!

2011-02-20 @ 23:50:51

Idag har jag varit på massage för ryggen och zonterapi i ansiktet! kroppen känns helt upp-och-ner, men tror jag kommer att sova sååå gott i natt! Det får bli till att åka dit om 1-2 veckor igen, min kropp skriker efter hjälp. Massage och zonterapi är verkligen att rekomendera, men man ska ju ha råd med det oxå :/  Om jag får jobbet i mars så kan jag absolut fortsätta med detta!

Efter denna utflykt idag så har jag varit riktigt seg så inte mycket mer har blivit gjort. Tyvärr tror jag att pojken börjar bli sjuk...vilket känns 'lagom' då skolan börjar imorgon igen.
På onsdag ska jag på intervju-träning i 1 timma, haha! Låter helt sjukt, men om det nu kan hjälpa mig så varför inte testa!

Lördag med melodifestivalen, blä!

2011-02-20 @ 00:43:30
Mitt söta kusinbarn var här från igår för att sova över så då bakade vi alla 3 muffins med äpplemos och kanel...fast jag blev för girig med moset i mina så nja, detta var inte dom bästa i alla fall, men dom ser ut som dom ska!



Varit ute en sväng idag. Hälsat på morfar som var lagom snurrig (som vanligt). Sen åkte jag och mamma till tråkiga Willys för att handla, men köerna var värre än på Gekås Ullared så vi dumpade korgarna och åkte till Ica istället, där var det ingen kö alls! Så jag undrar, varför varför varför tror folk att det lönar sig så mycket att handla på Willys än på tex. ica och coop?? Ex. Florsocker: willys- 10kr, ica- 10kr. Limefrukter: willys 16.50, ica 10kr. Rostat bröd, willys 16kr, ica 16kr. Jag fattar nada!

Nu har jag och busfröt här hemma gottat oss med chips, godis och dricka medans vi kollat på alltid lika tråkiga Melodifestivalen. Imorgon är det äntligen dax för massage i kungälv, ååhh vad jag längtar!!

Happy lördag alla! ....och god natt.

Skola eller jobba?

2011-02-17 @ 00:23:51

Trodde jag var redo för komvux, men då kom samtalet...
Jag ska på arbetsintervjuv om ett par veckor, för ett jobb jag verkligen velat ha! Så OM jag nu får det så åker skolan bort! Men det känns ju lite segt nu när jag siktat mig in på skolan och ansökan m.m. redan är igång. men som sagt, jag kanske inte får jobbet och då var ju det problemet ur världen..... fast jag VILL verkligen ha jobbet! oj oj oj, dessa bekymmer! ;)

Idag har jag varit hos moster och kusin, pizza, kaffe med bulleoch massa tjöt. Så nu känner jag mig lagom färdigpratad för idag (vilket känns lite ovanligt). Sonen har lov så nu efter midnatt ligger han och kollar på film och jag ska Facebooka lite och sen lägga mig, och sova lääänge i morgon.

'G-night' my peepz!

Ansökt till komvux idag!

2011-02-16 @ 00:10:30

Då var saken klar, jag börjar plugga den 21/3 på Lernia! Det kommer ta ett par år innan jag kommer blir klar och få mitt slutbetyg i alla gymnasieämnen men det är ju inte så att jag har så mycket annat för mig! 2006 gick jag fristående kurser och de betygen får jag behålla och plussa ihop med de kommande betygen. Alla betyg var vg+mvg...nja, nästan i alla fall, undantaget är matte. Jag kan verkligen inte matte, förstår ingenting. Jag gick matte G, vilket innebär grundskolans matte, och lyckades få IG båda terminerna!! Så nu får jag börja om.... kanske kan jag se ljuset i tunneln år 2038 då jag kan klara av att få godkännt i matte A haha! Jaja, den dagen den sorgen lyckan. Idag var jag i alla fall och lämnade in min ansökan i stan och dessutom följde Johan med och han kommer nog plugga han med, nästa termin, så då får jag en plugg-kompis, tjohoo!

C sover hos en kompis inatt. Det känns tomt när han inte är hemma, men pauser är bra för oss eftersom vi går varandra på nerverna såååå mycket! Och nu ska jag bara ut en sväng med hunden, sen kan jag ta och slappna av lite (lägenheten städar säkert sig själv när jag sover inatt). Medicinen jag tar kommer med stor sannorlikhet att göra mig sämmre ett tag, men nu har det gått 4-5 dagar och än så länge märker jag ingen skillnad, så so far so good :)) Tabletterna jag tagit till natten har jag fått lägga åt sidan, blir ju helt borta och känner mig lagom full och seg, blahaa! Jag vill la inte känna mig full/bakfull utan att fått glädjen att nå dit via alkohol!!?
Nej jag beklagar, en fylla ska inte komma på tablett, den ska komma med smaken av vodka eller vin! =D

Natti natti!

Leta vinterkläder i februari =HaHa!

2011-02-14 @ 23:48:48

Trodde att jag skulle leva lugnet före stormen idag. Jag hade endast en plan, att slappa i morgonrock heeela dagen. Från och med i morgon så har jag fullt upp med möte, viktiga samtal, besöka CSN, få iväg papper hit-och-dit, lämna in komvux-ansökan osv osv. Mamma ringde, hon ska ta pojken till typ Åre i april för att åka skidor så han behövde skidkläder (jag fick veta att man inte kan åka skidor i vanliga vinterkläder, och absolut inte i icke-matchande över/underdel!!). Så iväg till stan i samma tid alla slutar jobbet, leta parkering, frysa ihjäl, prova skidkläder...efter skidkläder....efter skidkläder, från ena butiken till nästa, och nästa, oooch nästa! Det blev till slut en jacka i alla fall, men då var klockan 8 på kvällen! Byxor finns inte i hans storlek, slut över allt :( 

Just det ja, jag, jag menar A-M färgade ju mitt hår! Det såg rätt okej ut, men nu när det har blivit tvättat så avtar ju färgen en del och nu, ja nu börjar jag se lite gröna tendenser (så nervös över hur det ser ut efter några tvättar till!!) Tyvärr blir mina bilder inomhus lite gulaktiga på kvällen men här är en bild...med en mindre pigg jag.

Date med A-M

2011-02-13 @ 14:15:34

Var hos Anna-Marija igår kväll! Det blev Burger King, massa tjöt och sen var det dax att färga bort fina gamla hårfärger! I 2 olika omgångar färgade hon håret på mig, först blev jag rosa-röd-lila, och sen med blond färg blev jag brun-aktig i håret, hmm... vet inte riktigt vad jag tycker om det än, jag ser mig som BLOND :/ Åkte sen för att se film hos hennes kompis. Det blev Nicolas Cages sämsta film, usch vad kass den var! Men trevligt var det iaf :)
Bild på håret kommer senare (när jag inte ser ut som att jag sprungit in i en vägg 8 gånger!)

Idag blir segisdag. C + hund kommer hem vid 17.00 så nu ska jag bara göra ingenting i 3 timmar, sen blir det till att vara vuxen, ta ansvar och laga lite middag.

Äääälskar Lime Cheesecake!

2011-02-10 @ 23:55:00
Skulle på möte i Frölunda idag, ville inte, men måste. Johan ringde sin jobbarkompis och fixade sig skjuts till jobbet så att jag kunde ta hans bil idag, såååå gulligt!! Men jag behöver verkligen en fungerande bil i fortsättningen, MIN bil hade varit det bästa alternativet just nu, men den är verkligen super-deppig!

Idag gjorde jag klart min helt otroligt goda lime cheesecake :)) Jag tog min cheesecake och åkte till moster och kusin Emma för att bjuda på min triumf, även Johan fick sig en bit... och den är helt klart godkänd!! Fastnade hos moster & Emma i ett par timmar och tjötade massa ingenting och drack massa kaffe, så mysigt! jag fick också mitt nya läppstift jag beställt via moster, från Oryflame 'Power shine', så tjuuusigt och luktar mums :)

I morgon ska jag på återbesök hos läkaren, usch! jag har inte alls någon lust att åka dit, men men!
Nu ska jag i alla fall, börja avsluta kvällen och lägga mig i sängen o se lite på tv!

I morgon ska jag på återbesök hos läkaren, usch! jag har inte alls någon lust att åka dit, men men!
Nu ska jag i alla fall börja avsluta kvällen och lägga mig i sängen o se lite på tv!

Börja plugga igen?

2011-02-08 @ 23:59:00

Ska snart ivåg till Vuxenutbildningen i stan för att få lite info om olika alternativ till gymnasieutbildning och extra hjälp i matte. Jag har ingen större lust att börja plugga igen, men jag kan heller inte komma vidare om jag inte ha några gymnasiebetyg. 2006 gick jag hela året på komvux, Lernia. Det gick bra, riktigt bra....förutom 2 ämnen, matte (grundskolans), och natur. Så som sagt, nu är det dax att kolla om det kan bli något av detta. Pluggandet är helt okej, men att ta LÅN för att göra det är inte alls min grej!!

Nu blir det dax för lite lunch, rester från gårdages gräddiga snabb-middag, mums!

Min bil, mina golv. Usch vilket jobb!

2011-02-07 @ 22:12:23

Gud som have bilar kär, se till mig som ägare är.
Vart än jag mig i bilen vänder, står motorlampans ljus och tänder.
Lyckan kommer, lyckan går. Bilen förbliver trasig i vår!

Jag fattar inte, jag älskar min bil och vill varken sälja eller skrota den. Under tiden så hatar min bil mej och vill skicka mig till helvettet!

Idag har jag skärmshoppat....alltså, suttit framför datorn och klickat på alla kläder jag vill köpa, och sen loggat ut.

Mina golv har varit rätt försummade. Nu bestämde jag mig för att tvätta bort alla fläckar och tassavtryck. 5 gånger blev det!! 5 gånger har jag skurat golvet för att vattnet fortfarande varit mörkt och äckligt nät jag hällt ut det. Blev det till slut bra? nej! (fortsätter i morgon). Så vad har jag lärt mig? --Underskatta inte rena golv, och släpp aldrig in varken hund eller barn igen!

En ny dag i mina nya kläder!

2011-02-05 @ 15:47:28

Okej, för att inte deppa ihop helt på denna sidan så hoppar jag fram till det kuliga från igår/idag...typ.
Jag gick igenom allt jag köpt i förrgår, så kul med alla påsar :) På eftermiddagen gjorde jag kebab och åt tills jag fick ont i magen! (som vanligt). Sen var det dax för Nordstan (wow, 2 dagar i rad, när jag inte varit där på flera år i streck haha). Jag skulle hämta min Gina.T påse som jag glömt på Ur&Pen när jag köpte en klocka där igår + att klockan jag köpt inte var ...eh..hm...vi testar ordet, klockan var inte synkronizerad (kan inte stava det alls). Jag fick min påse (jippi!!) och fick bytt klockan. Sen var jag glad i hela 2 timmar, tills klockan ramlade av min handled! Så nu måste jag tydligen dit igen, och jag vet inte ens om dom fixar det eftersom jag inte tog någon garanti på skiten, men det ska nog fixa sig. Jo just det, jag var på UVX också och fick äntligen köpt ett nytt peircingsmycke till min 'boobie' ;) Den är riktigt snygg och rätt diskret. Kom hem, satte i din.... och SJÄLVKLART var det något fel, förliten!! Jag har ju inte råd att köpa en ny denna månaden så jag får gå här hemma och småsura över det tills jag har pengar igen :p (nej,bild kommer inte)

I brist på saker att göra så fixade jag mina naglar idag också. Det blev rätt okej (om man gillar zebror haha).

Helt ärligt, spårvagn!!??

2011-02-02 @ 21:51:27

Fick ett oväntat samtal idag. Helt underbart att prata i 30 minuter och vart enda ord låter krystat. För övrigt så har jag åstakommit massa ingenting idag...igen!
I morgon är det dax för besök hos Ulf i Frölunda igen (den där grejen 'vägen mot arbete' som arbetsförmedlingen har). Skillnaden är denna gången att jag har ingen bil dit. eftersom taxi är för dyrt så kvarstår BUSS OCH SPÅRVAGN! Jag har haft en knut i magen i 2 dagar över detta nu, och ja jag vet, jag har bara haft körkort i ett par år så det var inte längesen jag åkte lokaltrafik, men ändå! Jag har verkligen förträngt allt som har med buss och spårvagn att göra. Jag vill inte!!

Jag beklagar, men jag förorenar hellre miljön, än att sitta på en spårvagn där folk förorenar mig!

Jag MÅSTE ingenting idag!

2011-02-01 @ 23:31:14

Jag vet inte om jag är den första som kommit på detta, men OJ vad Facebook kan ta upp för mycket av ens tid! Jag loggar in på morgonen, bläddrar runt lite, spelar, läser och vips så kommer C hem från skolan!! Hur kan en sida på nätet ta över så mycket av ens liv?! Jag har inte ens ett bra svar till vad jag gör där hela tiden, usch!

För övrigt så skulle jag till studievägledningen för komvux idag, men så blev det inte så nu ligger jag nog risigt till hos arbetsförmedlingen.... kanske om jag ringer dom imon (komvux), och tar samtalet via telefon, och sedan låtsas som jag varit där. Jag lär ju ändå få samma svar i telefon som vid drop-in besök, eller? Ja, så får det nog bli. Jag är bara så trött på alla 'måsten' hela tiden. Det är nog bäst att jag lägger mig och zappar på tvn ikväll istället för att ta tag i saker och ting ;)