Jaha...

2011-11-30 @ 21:42:36
Jag har nog inget att säga om denna dagen...den bara 'var'. Trött efter konstiga arbetstider så trots att klockan inte hunnit slå 22 så ska jag gå och lägga mig strax.

Kul i skåpet!

2011-11-29 @ 20:06:18
Jag har sovit sååå mycket idag, så nu vet jag inte alls hur jag saka kunna somna inatt, och jag måste verkligen somna direkt efter jobbet vid 23-tiden, för jag ska upp innan 05 igen!
Full rulle på jobbet, men nu på kvällen börjar det lugna sig lite. När jag kom idag så låg anställnings papper i mitt skåå, förlängning Maj ut 2012!! Så skönt att ha fått det :) Jag visste ju att jag skulle få stanna, men det där med 6 månader i taget är ändå lite nervöst. I skåpet låg även nya säsngen av Big Bang Theory som kommer på dvd snart...tack underbara snälla Mats!!!!

Icke aktiv.

2011-11-28 @ 20:26:59

En lugn dag hemma, men jag är så trött så ingenting blir gjort. Jag har sovit extremt dåligt de senaste nätterna, och inte blev det bättre inatt när Cameron vaknade av att han blödde näseblod, stackaren.
På fredag blir det mat och utgång med jobbet, och det ser jag fram emot!  :)
Orkar jag så blir det lite träning och julpynt innan jag ska sova.... då jag alltid 'måste' göra allt så himla sent!

Citat

Storm

2011-11-27 @ 23:27:07
STORM! Vad en storm kan göra en kväll på jobbet enformig! Och inte var det lätt att ta sig hem bland alla översvämningar och avstängda vägar, och fallna träd. Men nu är jag i-alla-fall i min trygga vrå i hemmet :)
I morgon är jag ledig men vet inte vad jag ska hitta på. Antar att jag blir hemma med julpyntandet.
Går runt med en knut i magen för all drama och skit som pågår. Jag har fortfarande inte fått en ny tid för nästa operation, och efter att fått höra en skräck-historia från en kollega på jobbet så är jag livrädd att läkarna väntar för länge.
Nu får det bli lite träning och ev. en kvällsmacka innan skönhetssömnen!

Julpynta?

2011-11-26 @ 23:41:31
Vi sov så länge i morse, skönt och jobbigt på samma gång. Mellan 14-22 jobbade jag så här har inte mycket blivit gjort. Denna helgen ska det ju julpyntas, och hur ska jag hinna med det?! Förhoppningsvis sover jag inte bort dagen i morgon, så jag kanske kan börja lite innan jag ska till jobbet...fast jag inte alls har fått in jul humöret :/
Inget blir då bättre när idiotin i närheten flödar. Att vissa människor mår så dåligt av sin egna närhet att de måste låta det gå ut över oss andra, det är så himla sorgligt!

Guess

2011-11-26 @ 01:26:53
Jag borde verkligen sova halv 2 på natten, men jag är alldeles för pigg! (tror inte det kommer vara fallet i morgon bitti haha).
Jag gjorde mitt nattpass, gick och la mig vid 08 och sov några timmar. Idag på eftermiddagen tog jag Cameron för att köpa julklappar, hans, inte mina för jag e ju klar :)
Ändå kom han hem med endast en present till sig själv, och jag med 5 presenter till mig!! Jag hittade en Guess Reveal väska som jag bara inte kunda låta bli att köpa, så 1700kr senare var den min, och det hemska är att jag inte har ett dugg dåligt samvete för det. I love it!
För mycket räkningar och för lite lön...inte bra för ekonomin och humöret. Men, nu har jag köpt en alldeles för dyr väska...så ekonomin e fortfarande kass men humöret är på topp!!!
Nu ska jag somna lycklig.

Guess höst kollektion 2011. Grå väska. pris: 1649kr
Guess Reveal grey handbag 2011

Shopping ink min nya gråa Guess handväska som jag köpte i väskaffären igår för 1649kr. Finns plånbok också.

I Love Photos

2011-11-24 @ 13:35:58
Dags för Cameron att gå och lägga sig, ensam i mörkret :(
För mig blir det jobbet inatt, vilket är okej...men jag har ingen lust just idag bara.
Imogon kommer lönen och denna gången så har jag tyvärr flera tusen kronor mer i räkningar, så pengarna räcker inte till. Jag får bita ihop och redan börja invänta december lönen hihi.

Quote Photos never change, people change

Så mysigt!

2011-11-23 @ 21:54:20
Cameron var så duktig igår. Ensam hemma, till pizzerian och satt där ensam och åt pizza, köpt mjölk & smör, städat hemma, lagt sig i tid och sov när jag kom från jobbet. Så detta firades idag med tacos och sen chips, cola, och film :) Så mysigt vi haft det!

På rätt väg.

2011-11-22 @ 20:59:52
Cameron har ju inte mått så bra det senaste halvåret. Men nu tror jag äntligen han är på rätt väg tillbaka :) Cameron har haft 2 personer han träffat för samtal varje vecka...och lite motvilligt har han gått dit. Men nu ska han bara fortsätta hos en av dom, och det känns ändå skönt för då måste även dom anse att det börjar bli bättre. Dessutom så gjorde han sina läxor igår, för första gången på 3 månader!
Just nu sitter jag på jobbet men med bara 1 timma kvar. Vi har fått vårat schema för nästa period ch jag fick igenom mitt byte, så nu slipper jag jobba julafton! Det känns så lugnande att veta att Cameron inte behöver fira jul utan sin goa mamma ;)  Istället jobbar jag nyår, men det kvittar!

Till väggen

2011-11-21 @ 18:23:15
Slapp dag, ingen fart alls. Pratat med 'S' som tyckte jag skulle ställa av bilen. Yeah right! Åh var irriterad jag blir.
Tittat runt på tapeter online idag...gud vilka knäppa tapeter det finns! Så roligt att det är löjligt. Vem har tex. ett rum att sätta upp en tapet med Ahlgrensbilar på...blir det i köket eller vardagsrummet?
udda tapet till badrummet kanske?
Super Mario tapet

Bakis

2011-11-20 @ 12:37:00
Idag mår jag som jag förtjänar efter gårdagens vin. Vi drack hos Anna-Marija, i hennes nya lägenhet i stan som bara var att dö för! Så otroligt fin, och riktigt snyggt inredd!
Senare gick vi in till Avenyn och först då slog fyllan till för mig....oj oj oj! men det var sååå kul att träffa dom så jag är helnöjd trots en rejäl bakfylla idag  ;)
Nu blir det mer tv i sängen!



Förfest och sen Glow på Avenyn

Snart förfest, sen Glow

Jag borde...

2011-11-18 @ 18:10:27
Jag borde, oj så många 'borde' det finns!!
Jag borde ta itu med min ekonomi.
Jag borde svälja stoltheten och ringa det där samtalet.
Jag borde välja mina strider bättre.
Jag borde se framåt mer än bakåt.
Jag borde få ihop mer tid med Cameron.
Jag borde plugga upp gymnasiebetygen.

Men vad gör man? Man låter det mesta vara, låter livet rulla på som det är....för det är enklast så.
Men om jag tar itu med allt, blir jag lyckligare då? Eller skapar jag bara mer stress och nya hinder?

Ikväll är bekymrerna färre och mindre. Ikväll borde jag bara ta en dusch, ta ut hunden, fixa naglarna, och lägga mig i soffan och se en film med Cameron :)
I morgon blir det utgång med Therese och Anna-Marija. Så alkoholen, Here I Come!

Längtar till helg!

2011-11-17 @ 18:12:25
Idag vad jag och några på jobbet och åt. Det är verkligen super nice att komma iväg lite tillsammans, speciellt nu när det alltid är så hektiskt på jobbet. Jobbar i morgon också, sen är jag ledig i helgen och då ska det bli utgång, längtar såååå mycket!
Nu ikväll borde jag damma av lägenheten lite, men istället ska jag lägga mig i soffan och spöa Mats i WordFeud!

Måste välja.

2011-11-16 @ 20:36:17
En lugn dag. Hämtade hem mormor från sjukhuset, äntligen. Tränade, solade, och Facebookade ;)
Så nu är jag redo för en dusch, sen blir det tv tid.

Tittade på lite skor idag online...det finns så mycket boots för vintern, kan ju inte välja! Fluffiga stövlar, eller gummistövlar med klack? Svart, vitt, eller rosa? Jag kan bara inte välja!
Skor, shoes shoes shoes....i just love them all!

Thai

2011-11-15 @ 22:17:18
Så vi planerar att åka till Thailand nästa höst, ja ett helt år kvar!! Men planering gör det roligare att vänta. Det blir Cameron, jag, och troligtvis Annika. Vi har tittat på så många fina platser och hotell, men vilka priser man lätt landar på, speciellt när man 'kräver' egen pool! Vi har lagt upp en budget, så vi har i-alla-fall något av en plan.... fast det hade verkligen underlättat med 4-5 extra utbetalningar av lönen, eller att det var 16 månader på ett år. Hur som hellst så kommer det att bli ett par underbara veckor i Phuket nästa år :)

Alla känslor.

2011-11-14 @ 18:18:32
Allt gick åt skogen. Först ledsen och besviken, sedan arg, förbannad och full av hat, men sen...sen kommer något helt annat. När allt har lagt sig så kommer 'förlåtelse', i-alla-fall något liknande.
Det sägs att tiden läker alla sår, men nej, men vi lär oss leva med dom!
Jag gick igenom hela processen, och gick vidare. Men nu efter alla tid när allt är bra, så på något sätt har tankarna kommit tillbaka. Jag kan ur en ny synvinkel se på allt som hänt. Detta är säkert bra, men usch så jobbigt ;)

Att förlåta och gå vidare.

Kalas kort!

2011-11-13 @ 12:39:08
Nu har jag återhämtat mig från gårdagen, och lägenheten är återställd.
Idag blir det inte mycket gjort. En sväng till morfar, och en liten träff med 'S'.
Sen ska jag ligga hemma och slappa i soffan, se på tv, måla naglarna och dricka cola :)
För övrigt firar folk Fars Dag idag. För Cameron och mig så är denna dagen helt meningslös i sin betydelse, så vi firar Ledig Söndag istället ;)

Här är lite blandat från gårdagens kalas.
Morgonen började med massa paket för Cameron.
Nyvaken och spänd inför dagen.


Cameron med moster Therese.

Blåsa ut ljusen på tårtan :)
Tiden går så fort, 1 ljus har nu blivit 11.

Anna-Marija kom förbli, som varje år!
Anna-Marija kom också, som hon gjort varje år! Han blev sååå glad!

Även Camerons mamma fastnade på bild :)
Även jag var med ;)

Cameron är så nöjd med gårdagen, han fick allt han önskat sig..... så vad köper vi då till jul??!

Cameron 11 år idag!!

2011-11-12 @ 21:30:55
Idag började firandet av min nu 11-åring redan kl.08!
Han fick några paket från mig, och några från sin pappa (som faktiskt ansträngt sig för första gången någonsin). Cameron blev så glad för allt, men framför allt när han öppnade ett paket från sin pappa och såg att det nya MW3 spelet låg där i, han blev helt galen haha.
Mamma kom och hjälpte mig med maten, och sen kom släkten vid 14.30. Vi har väl aldrig varit så värst många då det bara är min mammas sida av släkten som kommer.... men det kändes snabbt att det vara några som saknades. Till-och-med den som inte borde kännas av, gjorde det.
Men Cameron var nöjd och glad, han fick allt han önskat sig och lite till!
11 år, tiden går så fort att det är skrämmande! Men jag är så lyckligt lottad som har Cameron i mitt liv varje dag <3
Strax när Cam spelat färdigt online med sin pappa på sitt PS3 så ska vi se på film och äta massa gott :)

(lägger till bilder lite senare!!)

Snart dax.

2011-11-11 @ 21:44:42
Idag var det After Work som jag gärna hängt med på. Men eftersom Camerons släktkalas är i morgon så fick jag stå över denna gången. Så istället har jag firat fredagen med städ, städ, och mer städning!
Jag som älskar planering, till-och-med så pass mycket att det är sjukligt, har dennna gången totalt misslyckat. Inga listor på vad som ska göras, inga matförberedelser, ingen förtids städning, inte ens en tårta! Men det känns som att det inte är någon ide att jag stressar över det nu när klockan snart är 22! Jag gissar dock på att morgondagen därimot kommer bli sååå stressig ;)

Snart är det dax... min älskade lille son blir hela 11 år(coolt om det hade varit idag, att fylla 11 den 11/11-11).

kasettband och blyertspenna
(Cameron har fortfarande inte listat ut det! haha)

Massa nytt.

2011-11-09 @ 20:22:30

Tur att jag började jobba idag igen, 4 lediga dagar innebär en hel del shopping.
Fick tag på en underbart go rosa kofta (syns lite på bilden) på Gina Tricot, en snygg mössa på Lindex, 2 baslinnen fr. H&M, lite nya nagellack, diadem och annat kul på Glitter och Kicks. Jag råkade också hitta något nytt att ha på mig nästa gång jag ska ut. Jag tycker det är hopplöst att hitta party kläder, antingen får jag klä mig som jag var 20, eller som jag var 40. Men nu hittade jag en svart topp på GinaT, och jag är sååå nöjd! Jag kan inte gå ut nu till helgen för Cameron fyller 11 på lördag, men kanske helgen efter :)

Sorry, dålig bild pga mobilen, toppen är snyggare IRL.

party topp på Gina Tricot 249kr

Läker tiden alla sår?

2011-11-08 @ 22:22:33
Fick brev från läkaren idag, pga av det förra ingreppet så måste jag nu vänta i ca. 2 månader innan dom kan operera igen, för att få bästa möjliga resultat. Vilket låter bra, men vågar dom verkligen vänta? Jag trodde det var rätt akut. Jaja, bara jag får det överstökat och får vara frisk och cancerfri!

Idag har varit en underbar dag. Jag har inte gjort något speciellt, men är ändå så nöjd med dagen.
Jag var en sväng på Östa för att hälsa på mormor och skvallra om allt nytt jag hört, så kul det kan bli :)

Här hemma är allt någorlunda vanligt. Cameron träffar fortfarande någon i skolan för att bearbeta det senaste halvåret, men han går i-alla-fall till skolan, så jag är glad.
För övrigt är jag nog rätt nöjd med allt... fast jag kanske tänker lite för mycket på saker och ting, framför allt de senaste dagarna.

'Man skapar sitt eget öde'.  Men är det även möjligt när man inte kan göra något ogjort?
'Tiden läker alla sår'.  Jag tror inte att det är så, jag tror bara vi lär oss leva med dom.

Julklappar å sånt.

2011-11-07 @ 23:55:59
Idag hade det tydligen varit sååå mycket att göra på jobbet, så jag råkade njuta lite extra mycket på min lediga dag.
Jag har shoppat, köpt presenter till min snart 11-åring, och slått in presenter och en del julklappar. Jag älskar att vara färdig med sådant i tid, så ikväll är jag extra nöjd när jag ser massa inslagna paket :)  Fast visst finns det lite kvar, men det är bara för att folk envisas med att fylla år så nära inpå julen!
Just det, jag har lyckats gå upp i vikt senaste veckan, uuusch! Men med handen på hjärtat så ska jag se till att bli av med 1 kg snarast haha! Nån ordning får det ju ändå vara ;)

Nu får jag ordna upp bland papper och snören på golvet i vardagsrummet.
Slår in presenter och julklappar

Ska det vara så här?

2011-11-06 @ 22:40:11
En söndag som den ska vara, långsam och halvseg :)
Iväg på Camerons friidrotts träning, en sväng till mormor på Östra, och avslutade sen dagen med storstädning.

Jag har ändå haft massa tid till att tänka... Skulle allt bli så här, är det så här det ska vara? Skulle jag vilja vrida tillbaka tiden ett par år, eller vrida fram den? Efterklok, Ja. Men har jag lärt mig något? Så jag undrar, var det verkligen så här det var meningen att allt skulle bli?

Förvirrad intar jag min plats i soffan innan det är tid nog att sova :)

200 till mig.

2011-11-05 @ 23:40:18
Idag lurade jag med Cameron till Allum Köpcentrum! Vi han knappt in för än det blev strömavbrott, i 15 minuter! Men mörkt och mysigt va det. Vi tog en liten shoppingtur, mötte 'S', och sen lunchade vi innan vi åkte hem, där jag typ bara vände i dörren och åkte med mamma till Östra sjukhuset för att hälsa på mormor.
Kvällen blev inpulsitv fylld med spelen på Casinot, vilket alltid är lika roligt. Jag gick till-och-med plus, fast bara 200 kronor. Men bättre plus än minus!
Nu ska jag ta en kopp te och mysa framför tvn lite. Såna här kvällar älskar jag att vara singel, oavsätt hur mycket jag än tycker om min älskling ;)

4 dagar!

2011-11-04 @ 21:06:15
Äntligen fredag! Nu är jag ledig i 4 underbara dagar! Det får bli shopping och tv i mängder ;)
Idag har jag haft lika kul på jobbet som vanligt så humöret är som det borde. Jag ääälskar verkligen mitt jobb!
Ikväll blev inte mycket gjortd. Åkte ihop med mamma till Östra sjukhuset för att vara med mormor, hon är lite bättre, men fortfarande inga konkreta svar på vad som är fel.

En paus kanske?

2011-11-03 @ 23:15:59
Cameron har höstlov och min tanke med att vara hemma extra mycket med honom flög ut genom fönstret.
Jobbat till 17.00, kommit hem 21.30. Mormor ligger på intensiven så allt annat får väntas med. Tankarna flyger runt i huvudet...
Varför ska alltid allt komma på en gång? När får man en paus?
I morgon är det äntligen fredag, sen är jag ledig i några dagar. Ska försöka hitta på något kul med lille Cameron, och även försöka sno lite tid med 'S'.

Fler klappar.

2011-11-01 @ 20:38:44
Nu är jag sååå inne i mitt alldeles egna julklapps stim! Idag fick jag till-och-med tag på en svart fleece morgonrock till Cameron. Jag har letat efter en morgonrock till honom sedan i våras, men sådant finns ju inte! I-alla-fall inte i fleece, eller långa, eller för barn över 1 meter i längd. Men, min gammla arbetsplats Edel's räddade mig (ännu en gång). Det har faktiskt varit riktigt kul att köpa julklappar de senaste dagarna, för varje julklapp jag köper, så får även jag själv något nytt :)
Sen så var det ju det där med Camerons födelsedag som är den 12/11. Jag lät hans pappa köpa 3 av de 4 saker han önskar sig... så det blev ju inte mycket kul över för oss andra att köpa :/  jaja, den smällen får jag ta nästa lönedag!
Tog Cameron till frissan idag, så nu är han lika snygg som sin mamma igen ;)