Ingreppet...

2011-09-30 @ 11:24:05
Idag nu på morgonen så har jag varit hos läkaren. Ett besök jag skulle gjort för ca. 17 år sedan! men nu är det gjort och jag har fått tid för en mindre operation redan om 1 ½ vecka! Jag vet inte hur jag ska hinna menatalt förbereda mig på detta ingreppet!
En sak är säker, i 2 dagar så kommer det INTE vara JAG som tar ut hunden eller lagar maten här hemma :p

Nu ska jag snart till jobbet, men hinner inte träffa Cameron innan för han är i skolan (äntligen går han dit igen). Och ikväll ska han på hockey match, så GO FRÖLUNDA INDIANS! (Åh vad det kom från hjärtat haha!). Men på söndag kommer alla hit så då blir det fullt hus igen :)

Ros och Ris

2011-09-29 @ 21:10:30
EN ledig dag denna veckan och 2 pers tycker dom kan ringa o väcka mig innan 09, och sen 40min senare ta över mitt hem ;p
Så denna dagen har varit fylld med tjöt, kaffe, och shopping i stan! Jag fick bytt en kofta till en ännu gosigare kofta (från min söta systrar), köpte 2 tröjor på BikBok, strumpor, nagellack, och ett par stövlar på Johanssons sko. Vi var till-och-med på Biltema! Där jag faktiskt lyckades köpa några av de delar som behövs för att klara ombesiktningen. Torkarbladet fick mannen på parkeringen fixa, så Dagens Ros går till mannen från något rörföretag på Biltemas parkering, Tack! haha.
Dagen Ris går därimot till Cubus klädaffär för det fulaste utbud av kläder jag någonsin sätt!

Cubus:


Åh så lite shopping:


Johanssons sko 700kr


Nya strumpor & tröja (köpte en i svart också, 350kr styck på BikBok.)



Rensat klart.

2011-09-28 @ 22:15:25
Okej, jag har börjat återhämta mig från det tragiska beskedet från bilprovningen. Så i morgon ska jag ge mig ut och inhandla diverse bildelar för att få min lilla bil att se ljuset i mörkret ;) Tyvärr är ett av problemen min handbroms, vilket visat sig vara lite otydligt om vad det faktiskt är som behöver återgärdas. Och på så sätt hopplöst att köpa delat till.
Jag har rensat rummen här hemma idag och är äntligen klar, för i morgon blir jag sambo, fast på måndag är det fullbordat. Men helgen lär bli så tyst här hemma utan de nyinflyttade, och utan min lille Cameron. Som tur är så jobbar jag fre-söndag ändå.

Bilprovningen.

2011-09-28 @ 08:02:58

Var på bilbesiktning igår...... Usch vilken petig gubbe jag fick denna gången! Jag åkte dit på 6 punkter, 3 billiga och 3 dyra återgärden. Nu ska jag återhämta mig från domen innan jag kan skriva mer ;)

Raderar dagen.

2011-09-26 @ 20:14:08
Så var det måndag... en sån där regnig och blåsig dag dessutom. Långtråkig men stressig dag på jobbet, fel lön, storhandling av matvaror, och en hysteriskt arg son.
Nä, den här dagen ska raderas omgående. Men snart är det en ny dag :)

Fylla = bakis

2011-09-25 @ 22:32:18
Söndag kväll och riktigt nöjd! En sväng till stan igår för mini-shopping, sen med goa tjejer på lunch.
På kvällen gällde förfest at my place och senare utgång för att ta vår plats på Avenyn ;) Det blev mycket tjöt och skratt under kvällen, men när ska man lära sig att efter 03 blir inget bra, man ska åka hem!! (men det gjorde vi ju inte). Slösade massa pengar jag inte hade, drack rätt så lagom, men fick inte dansat loss.
Idag fick jag sota för natten efter bara 4 timmars sömn. Vi vaknade varken nyktra eller utvilade, pizzerian visade sig vara stängd så det blev buffalo wings, vitt bröd, och fryspizza som bakis mat haha!
Fast söndagen har varit riktigt skön, vi har slappat och skvallrat en hel del. Och sen på eftermiddagen fick jag ett par besökare till, så då blev det kaffe och hembakad blåbärspaj, mums!
Cameron kom hem vid 20-tiden, men sover nu så här är så lungt och tyst. Nu ska jag slappa lite innan sängen ropar.

Natti natti!

Annika, Lotta och jag på förfest hos mig
Börjar bli redo att dra ut :)





Det var bara vi 3 på bild, om och om igen! haha

Och sen kom bakis-dagen...

Dagen-efter mat är pizza. Men vad gör man när pizzserian är stängd!!?? Det fick bli en liten Grandiosa inbakad fryspizza! haha!

MIN dag!

2011-09-22 @ 21:33:18

Väcktes 05.50 i morse av att min underbara son stod med frukostbricka vid sängen och sa grattis på födelsedagen!
Han hade ställt klockan för att gå upp innan mig och gjort frukost. 2 rejält smörade rostebröd och ett glas med  (väldigt stark) oboy (fick ta bort en heeel del smör haha). Sen sprang han iväg och kom tillbaka med paket och födelsedags kort! Han hade bett sin mormor om hjälp, så de hade åkt till köpcentrumet där han noga valt ut både tröja och kort till mig, SÖTISEN! Hemma har han smusslat undan allt utan att jag märkt något. Han hade till-och-med satt snöre på paketet som han krullat så fint. Och när han inte hittat tejpen så tog han häftapparaten (haha!).
Jag har verkligen världens mest underbara son, han gjorde min dag perfekt!!

2011-09-22

Men blaha!

2011-09-21 @ 19:48:17
Men så tråkigt det kan bli ibland. Cameron gick inte till skolan. Ingen frisör tid innan helgen. Cams Tv har sten-dött. Cams PS3 loggar inte in online. Hemtelefonen har slutat helt att fungera. Lönen kommer först efter helgen. och alla affärer säljer brun-gula fula kläder så jag har inget nytt att ha på mig när jag ska ut.
Ja sååå tråkigt det kan bli! En riktigt upp-och-ner dag.

Jac vs. Spindeln

2011-09-20 @ 21:44:28
I came I saw I conquered. Så, då var de orden lika mycket mina som Julius Caesars.
Och min victory var The Spindel. Men precis som J. Caesar så gjorde jag det ej ensam.
Nu till saken. Jag är otroligt rädd för spindlar, rädd kanske inte är rätt ord, men det får heta så nu.
Jag sitter i vardagsrummet och ska måla naglarna när jag i ögonvrån ser något röra sig över golvet, och ja, det var en STOR äcklig spindel! Jag har aldrig i mitt liv sett en så stor spindel på riktigt, en jävla hus-spindel!
Panik, mer panik, ringa Annika, ringa mamma, inte släppa spindeln med blicken, hyperventilera, svimfärdig, aaaandas! Mamma och Cameron kommer (mammas största skräck är givetvis också spindlar).
Panik, tidning, planering, glas, mer panik. Paus. Underlägg, skärbräda, mer planering. Paus.
Och sen satte vi igång och putta på denna skärbräda med glas och spindel på. Från vardagsrum, ut i hallen, över tröskeln, in i hissen, ut genom dörren, och ut till gräset, där Cameron slutligen tippar glaset och dagen är räddad! Vi vann!!
Herregud vad jag är i behov av terapi! hahaha!




Projekt

2011-09-19 @ 16:17:45
Idag skulle bli en sån där degar-dag men jag började med det ena som ledde till det andra så nu har jag skurat, dammsugit, rensat kläder, plockat undan, tvättat x4, vädrat, bytt sängkläder, sorterat papper, och frostat av frysen. Det finns 100 saker till att göra, men nu orkar jag inte fler projekt idag!

Lite kort från dagarna som gått...


cams nya familj
Såld! Nu med ny familj ;)


Love, sweet love.

Superskön helg!

2011-09-18 @ 14:36:27
Helgen har varit superskön verkligen. Ätit så mycket god mat och druckit gott vin ;)
Vi har festat, skrattat och myst, så jag ät riktigt nöjd!
Jag jobbar först på tisdag igen så hemma-tiden får gå åt till att rensa Camerons rum och mitt sovrum.
Jag hoppas veckan går riktigt fort för nästa helg blir det massa festande, och efter det så kommer 'in-flyttarna'.

Kvälls solen

Snart mat & vin!

2011-09-16 @ 14:52:30
Ääääntligen fredag!
Idag åker vi bort över natten. Det ska grillas och ätas i mängder, men självklart sköljs allt ner med alkohol!
Så nu står jag här igen, med en underbar lime cheesecake att bjuda på. Jag har dock ingen aning om hur jag ska frakta med mig denna i bilen!!
Nu ska jag börja göra mig lite snygg o fräsh ;))
Ha en onykter fredag!

bakar lime cheesecake som smakar ljuvligt!



Snart sambo.

2011-09-14 @ 19:04:29
Det blir av! Ja då var det klart, jag ska bli sambo! 2 +hund blir helt plötsligt 4 +hund. Det var kanske inte riktigt detta jag hade planerat, men åh så bra det kommer bli.
Så ikväll har tiden gått åt till att göra plats i lägenheten. Det svåraste har visat sig bli klädplats. Jag måste ge bort en garderob, och det är svårt när man har 3 garderober, plus en byro, plus en klädstång FULL med kläder.

Stanna kvar i sängen?

2011-09-12 @ 22:22:06
Hösten har tagit sin plats och nu ska det nog börja storma också!
Idag har allt varit kaos haha. Jag försov mig, spillde smoothie överallt, bröt av nageln från typ hela fingret, fick jobba över i 2 timmar, fick samtal från skolan, Cameron vägrade gå hemmifrån och missade sitt möte i skolan, och hunden vägrade gå ut pga regn! Nä såna här dagar ska man stanna kvar i sängen!

Men annat kan börja arta sig. Snart ska jag ev. bli sambo :)  Det kanske kan bli spännande och få in 2 till här hemma men de hade varit bra om jag haft ett rum till här, så att barnen kunde fått eget rum. I morgon så vet jag mer, kanske blir det av redan om ett par veckor!

Vad gör man?

2011-09-11 @ 22:37:52

Kvällen igår spenderades med Louise. Roligt hade vi...men oj vad misstag kan stå någon dyrt... jag måste lära mig att tänka innan vissa handlingar görs!
Idag var morfar på besök hemma hos mormor så det blev massa hembakat och massa skratt :))
Cameron kom hem tidigt ikväll (fortfarande iklädd sin One Piece haha), han var på gott humör men det höll inte länge. Han har varit sååå ledsen! Det är skönt att han får ur sig allt, men jobbigt att ingen bra lösning finns. Han saknar J så extremt mycket, och det finns inget jag kan göra för att få honom att må bättre, inte något som håller i längden i-alla-fall. Stackarn grät tills han hade både ont i magen och huvudet.
Hoppas på en bättre dag i morgon.

Seg helg

2011-09-10 @ 13:07:35
Jobb på min lediga helg, känns inte OK, och dessutom barnledig!! Känns som att jag borde hitta på något efter jobbet ikväll men som det är just nu så verkar det inte hända mycket. Men här vid 21-tiden på kvällen så är det allt annat än lugnt så jag har inte hunnit att planera något alls.

Höst!

2011-09-09 @ 23:55:40
Cameron är 'okej' och idag var han hos kusin Lotta hela dagen medans jag jobbade. Hon hade sytt honom en One Piece (på bara en dag!) så han var så nöjd och glad. Nästa vecka ska han tillbaka till skolan igen, vilket jag tror kan vara bra (vill inte heller att han missar för mycket i skolan). Men, vi tar en dag i sänder.

Insåg idag, HÖSTEN ÄR PÅ VÄG HIT! Usch vad jag avskyr höst och vinter. Kyla, blåst, regn, snö, och mörker.
Men, jag hittade en urskön kofta som ska få hålla mig varm hela vintern, och för bara 199kr!

På ruta ett igen.

2011-09-07 @ 19:03:00

För mycket har hänt idag, orkar verkligen inte fler bakslag. Tillbaks på ruta ett...
Men samma fråga kvarstår, HUR kan någon behandla ett barn så som J gjort mot Cameron? Jag kommer nog aldrig att förstå, för jag kommer aldrig få ett svar.
Jag trodde Cameron var på väg framåt, för han visar inte ofta något, och säger inte mycket om J längre. Men så fel jag hade. Visst har vi räknat med nått utbrott eller att aggressionen skulle vändas mot andra, men det kom inte. Och så som allt nu kom fram idag hade aldrig någon kunnat räkna med, jag hade ingen aning om hur otroligt dåligt han igentligen mår! Känslorna är verkligen upp-pch-ner idag. Är så fruktansvärt arg för vad J har gjort mot Cameron, och av alla människor så trodde jag aldrig att J skulle vara kapabel till detta. Han var underbar i så många år, så hur kan han bli Satan över en natt?!!
Samtidigt så är jag så ledsen för Camerons skull, han har ju inte gjort något fel alls! Men efter vad som hänt idag så undrar jag om han kan förstå det. Det han är med om, det som hänt idag, det ska ingen 10-åring uppleva. Han är för liten för detta!!! Jag känner mig så hjälplös som mamma, vill ju bara att han ska må bra igen.
Undra om J ens skulle fatta om han visste vad som hänt? Antagligen skulle han skita i det, även om Cam hamnat på sjukhuset.

Nattetid

2011-09-06 @ 02:56:27
Så var det nattpass igen! jag försökte sova bort dagen och det borde gått bra med tanke på att jag knappt sovit plus att det regnat hela dagen. Men så blev det inte. så nu 03 på natten så känner jag mig en aning seg och skulle väldigt gärna åka hem och njuta av min mjuka goa säng. Cameron var inte heller helt nöjd med läget så han hade svårt att somna ensam hemma ikväll, stackarn.
Om 4 timmar ska jag i-alla-fall hem och gå ut med hunden, sen hålla Cam sällskap tills det är dax för honom att gå till skolan. Efter lite sömn så blir det nog stan en sväng med Annika.

Inget kul.

2011-09-04 @ 11:33:49
Har inget att komma med alls! Jag är sjuk, och ska ändå till jobbet om en stund... inget kul asså.
A.Z kommer hem från Filipinerna ikväll så jag får ta och gnälla av mig till henne efter jobbet, så kanske jag mår lite bättre sen ;)

Mys-dag

2011-09-03 @ 18:05:38
Så jag kanske skulle stannat inne idag men åh så tråkigt det är. Så iväg på Ikeas loppis med mamma och Cameron, sen mysig lunch i soliga Kungälv, och avslutningsvis en kaffe med kaka hos mormor.
Jag borde anat att jag skulle få sota för allt detta, men kunde inte låta bli. Så nu ska jag sy upp lite gardiner till Cameron och sen lägga mig i soffan med 10 koppar honungs te, nässpray och panodil!
Hade jag fått välja så hade jag varit frisk nu, gått ut och festat ikväll, och supit alldeles för mycket. Men icke!!

Ha en härlig lördag!

Ikea

2011-09-02 @ 20:56:23

På min sjuka dag så har jag sovit, tvättat, skurat fönster, och varit på Ikea.
Jag är inte gjord för att vara sjuk, jag blir extremt rastlös. Så på kvällen åkte jag och Cameron till Ikea för att 'äta middag'. Så skönt att slippa laga mat och ta disken när man inte mår bra. men att gå runt på Ikea var kanske inte en toppen idee', jag blev så anfådd hela tiden att jag kände mig som 85 år.
Turkos har varit färgen i badrummet hela sommaren och eftersom jag inte tröttnat, byter jag bara till mörkare liknande färg. Hittade en del av det på Ikea, men behöver nog leta upp lite mer i samma färg på tex. ett blockljus.

Massa fina textiler på Ikea, badrummsmatta och handukar blev det idag!

Reslust

2011-09-02 @ 09:51:28
Hemma och sjuk, och var då givetvis tvungen att vakna innan 08 utan att kunna somna om.
Jag och Cameron har plockat undan och fixat lite i köket. Nu sitter jag och drömmer på Fritidsresor.se.
Tanken är att vi åker till Thailand nästa höst, men vart?
Hade jag kunnat välja så hade det blivit Bangtao Beach i Phuket på det hotellet jag var på förra året, men det hotellet verkar vara borttaget. Där var sååå fint och man kunde välja till markplan med pool. Dessutom var hotellet i direkt anslutning till stranden.
Men nu blir det till att börja om på noll, hitta plats, bra hotell, hyfsat pris, nära till havet, och pool vid altanen! Tyvärr landar priserna gärna på 30.000kr och upp, vilket hade kunnat funka om vi låter bli att handla och äta i 2 veckor ;)
Jag behöver verkligen tips!
kanske får ha is i magen och hoppas på fritidsresors "Fredagsraket".

bangtao beach i thailand

Sjukling?

2011-09-01 @ 19:26:56
Fick lite vårkänsla idag, så här den 1.e september! Solen sken men det var ändå lite 'sådär' med vädret.
vaknade trött i morse, jobbade, blev lite krasslig i halsen, men nu, ja nu är halsen helt förstörd! Det gör ont hela tiden och jag behöver hosta men dör hellre innan jag pallar den smärtan (okej, jag överdriver en aning kanske). Ända förklaringen måste ju vara --Halsfluss! Så jag vill inte ens tänka på hur kasst jag kommer må i morgon :/
Till det positiva är att jag är ledig i 2 dagar nu så jag slipper bli sjukskriven.

Satte nyss ihop min nya datastol från Jysk. Men herregud vilket jobb det blev! Ska det verkligen vara så svårt att skicka med alla delarna ink. bruksanvisning? Och varför kan inte bara skruvhålen sitta på rätt plats utan att man måste dra fram kniven och göra ett visst 'hemarbete' innan man ens kan börja med allt!?
Till slut blev jag klar...
Stolen är för rak, för smal, och alldeles för hög! Det enda som var bra var priset, hmm... jag borde anat detta då.