Ännu en dag

2011-06-30 @ 19:30:37
Idag hade min lilla älskling avslutning från friidrotten, han fick diplom och 3 nya bästa kompisar (hans ord).
Själv var jag iväg med Anna en sväng innan det blev dax att jobba.
Kollade upp gymkort, 4000kr blev 2000kr tack vare att jag är anställd på rätt ställe ;) men rabatten jobbet skulle ge mig blev mindre än väntat. Ska jag verkligen köpa 1 års kort när jag bara ska använda det i några månader?
jag har ju så mycket annat bra som jag planerat att lägga stora summor pengar på, så det kanske är onödigt att slösa, hm...
I morgon ska jag försöka få köpt det mesta till grillningarna, 2-3 underbara grill-kvällar att se fram emot med härligt sällskap :))  Under sommaren finns det nog inget bättre än grillkvällar med varmt väder och massa massa god mat och dryck, oslagbart!

Nu ska jag fortsätta jobba, inte lätt att skriva och svara i telefon samtidigt hela tiden ;)



Oj oj oj...

2011-06-29 @ 19:13:05
Vi haft en helt uuuunderbar dag på stranden!! Jag tog mig ett dopp, ett väldigt snabbt dopp i havet och fy fan vad kallt det var. jag trodde hela kroppen skulle frysas till is, men jag fick ju hålla viss min så inte Cameron skulle skämmas ihjäl ;)
Just det ja, fick ett sms från exet som 'via rykten hört att jag skriver på bloggen om honom' haha, Rykten? Skulle jag ha en blogg som skapar rykten bland folk? Nä du det tror jag inte, men därimot så vet jag vem som lämnat informationen och det stör mig inte ett dugg att han gjort det igentligen. Men att få ett argt sms där exet är besviken och arg över vad jag skrivit var bara oroväckande. För hur kan man vara så naiv att man inte förstår vad man ställt till med, och på vilket sett det kan påverka andra (typ mig o Cam då kanske). Jag var ju arg, besviken och ledsen i 1 månad så whatever!
Helt ärligt så var det nog mest störande att han sparat mitt mobilnummer.
I morgon blir det jobb igen, och resten av veckan. Men, om det är fint väder i mitten av nästa vecka så blir det stockholm! Allt för att jag har en sååå snäll kusin som gärna tar och flyttar in några dagar :)) <3 
Blir det kasst väder så flyttas resan bara fram några veckor.
Nu ska det ev. bli grillat och sen ska jag slå Cameron i plockepin!

11 år yngre!

2011-06-29 @ 10:11:50
Jag tror att jag listade ut att mitt ex hade hittat någon ny innan han själv fattat det igentligen. Efter att ha listat ut vem hon är så blev inget bättre, för hon är 11 år yngre än mig!! Jag har alltså blivit ersatt av någon som är 1 år äldre än mina systrar, någon som är endast 10 år äldre än min son.... ja, jag kan fortsätta länge på den tråden haha. Nä usch alltså!
Idag är det sjuuuukt härligt väder så om 1 timma åker jag till havet i Torslanda! Senare i eftermiddag så kommer även mamma och Cameron dit så nu ska jag förbereda smörgåsar, dricka och kaffe.
Njut av en riktig sommardag....för vi har ju inte så många i detta landet!

Lilleby i Torslanda

Första havet-besöket i år!

2011-06-28 @ 18:42:08
Gick och la mig vid 07.30 i morse efter att ha jobbat natt, kunde inte somna, irriterande. Sov ca. 1tim 40min. resten av tiden gick tankarna till mitt ex, blahaa!
Strålande väder idag så på eftermiddagen blev det havet :)  Vi hamnade vid Näsets badplats, ingen favorit men helt okej. Solen värmde helt underbart skönt och hela tiden kom det alldeles lagom svalkande vindar.
Jag doppade mig dock inte, så i år har första doppet inte blivit av än trots att juni månad nu tar slut.

Cameron på stranden.Cameron

04.00 = Segt!

2011-06-28 @ 04:08:05
04.00 Sitter på jobbet. Äter kaka, dricker kaffe och kollar på Big Bang Theory på ljudlös.
Jag har tjötat hål i huvudet på min söta kolega så nu sover hon, stackarn! än så länge är jag rätt pigg (men seg), men om 1 timma vet jag hur illa det kommer vara, än döende känsla haha.
I morgon (ja idag då) så är jag ledig igen, och även onsdag. Det ska bli så skönt att vara hemma nu när de ska vara så fint väder 26-30 grader :)) Kanske havet dax?

Nu ska jag våndas en stund av all kaka jag ätit efter att min matlust börjat komma tillbaka.

Blir det Stockholm i år?

2011-06-27 @ 13:16:35
Ska jobba nattpasset ikväll. Klockan är över 13.00 och här sitter jag i morgonrocken fortfarande. Allt jag skulle ha gjort i helgen är gjort, så nu har jag ingenting som ska göras idag.... kanske en tur hem till mamma? Får se sen vad jag orkar.
I början av juli hade jag och mamma planerat att göra vår nu mera årliga stockholmsresa. men som allt verkar nu med J.D så står jag helt utan barnvakt och hundvakt den helgen!
HUR ska jag lyckas hitta någon som tar Cameron från torsdagen till söndagen? Och HUR ska jag hitta någon som kan ta Cinto samma dagar? Det är bara 1½ vecka kvar.... börjar tro att det nog inte blir någon resa. kanske i augusti då jag också har 3 dagar ledigt, men problemet kvarstår...vilka är barn/hundvakt då??

Stockholm 2010 plattan i stan2010

Ensam hemma.

2011-06-26 @ 21:30:32
Söndagen har gått så fort idag. Fint härligt väder men ändå blev jag kvar hemma hela dagen.
Jag har i-alla-fall fått röjt ordentligt på altanen, fått klart Camerons rum, och gjort mig av med annan överbliven skit här hemma.
Nu är det redan kväll och Cam åkte till min mamma, Hunden är hos J.D.... så här var jag ensam kvar.
I morgon blir det jobb, 22-07.00 (ogillar nattpassen en aning).
På viktfronten går det inte riktigt lika bra, jag har gått upp 0.5kg  :/  Detta är ju i-och-försig inte konstigt med tanke på att kroppen varit ursvulten i 3v, men nu börjar aptiten komma igång och då gör vikten samma sak!
Jag har inte lagat middag på 3 veckor och nu är jag såååå sugen på grillat igen, jag älskar att grilla, skulle kunna äta det varje dag (vilket vi nästan gör hela sommrarna).
Camerons 'pappa' (SD = Sperma Donator) ringde idag igen. Jag tror han försöker vinna lite 'pappa poäng' helt plötsligt. Jätte bra om han tänker ha kontakt med sin son, men jag tänker inte hoppa högt än. Har han varit okontaktbar i 7 år så är 4 samtal inget att bli glad för helt plötsligt!
Nu ska jag nog gosa ner mig i soffan och mumsa på något :)

Storstädning!

2011-06-26 @ 10:35:42
Igår skulle vara en rätt lugn dag, hos A-M dessutom. Men så blev det inte. Morfar kom hem så jag var hos mormor i några timmar, sen fick Cameron för sig att han ville plocka undan något i sitt rum och detta slutade med att vi i 5 timmar rensade i hans rum. Vi slängde databord, dator, leksaker m.m. Därefter blev det dammsugning, moppning, möblering och massa annat. Massor av omgångar till sophuset (även min gamla skit som stått på altanen i 1 år). Sen vid 23-tiden på kvällen så ringde 'SD' (cams pappa) så där fick jag äran att sitta och översätta medans de 2 spelade något spel på PS3 (lyckost mig).

Idag är planen 'flyttning hos A-M', men Cam och jag har så mycket kvar att göra så jag får se med honom först hur dagen kommer att se ut.
Nu blir det kaffe och cigg till frukost!

Nya tag för ny vikt

2011-06-24 @ 19:35:42
Midsommarafton!!! och här sitter jag på jobbet. Inte för att det gör mig någonting alls, men här är så lungt så tiden står stilla. Lille Cameron sitter hos sin gamla-mormor på 75 år och har där ätit sin senapssill.
Efter helgen planerar jag att få igång mitt målmedvetna jag, lite träning och bättre planering mellan målintagen. jag har ju blivit av med 2,5kg ´gratis´, så med lite rätt i planeringen så kanske jag faktiskt kan bli av med lite på de övriga 5kg jag oönskatt bär på =D
2 Nutrilett smoothies om dagen, ett äpple som mellanmål.
40-60min träning 3ggr i veckan med Anna-Marija. Sen efter 10v, med lite tur, så kanske kanske jag kan nå min målvikt.

Nu blir det Simpson på jobbtvn och FB på ena dataskärmen.
Happy midsommar till alla!

Vill haaaaa!

2011-06-22 @ 20:25:42
Åh vad mycket fint det har kommit in i butikerna det senaste. Jag har 'fönstershoppat' mig tokig online de senaste dagarna! Men lönen jag får på fredag måste hållas hårt i, jag har så mycket räkningar att det är löjligt (men lite fint måste jag ju ändå få köpa). Till helgen är jag ledig så en liten tur till H&M, Bikbok, GT,och Cubus ska det allt bli.
Nu ska det bli tv-mys i soffan för mig och Cameron!

'Slappar-dag'

2011-06-21 @ 16:15:20
Ledig dag, helt utan planer! Så skönt att stanna inne och göra ingenting när det är ruggigt väder ute.
Om orken dyker upp så ska här dammas och städas. Jag tvättade i morse och när jag skulle hänga upp Cams byxor så hittade jag en tjock bunt med papper i hans ficka.... Det var inte bara papper, det var hans favorit kort som han samlat på från Champions League!!! Jag fick sååå ont i magen när jag insett att jag förstört alla hans kort som han varit så glad över. Till min stora stora stora förvåning så stormade han inte iväg gråtandes när jag berättat det hela. Han kramade om mig, sa att det var okej, 'det är bara kort'. Så sött!!!!! :) Men nu ska jag i alla fall se till att få tag på dom igen via Tradera, oavsätt pris! (nästan)

Hämtade ut mina nya Fred Perry skor idag, så mysiga!

Sommar?

2011-06-20 @ 19:27:28
Är det vår, höst? Eller är det verkligen sommar? Regn och blåst med grå himmel verkar vara temat för denna sommaren, så dyster och tråkigt. Det är förstås inte troligt med super fint väder när man måste sitta inne och jobba hela sommaren, men ändå.
I morgon är jag ledig, det är så skönt med en ledig dag när jag inte behöver gå upp tidigt för att Cameron ska till skolan! Jag kan verkligen behöva sova ut. Tiden går fortfarande åt till att tänka på mitt ex (hela jävla tiden!). Det blir heller inte bättre av att varje gång Cameron varit hos honom så kommer han hem och berättar allt nytt av 'den nya tjejens' grejer.
Jag tycker så synd om Cameron, han känner sig så åtsido satt och utanför nu när Johan skaffat ny tjej. Han är ängslig, nervös och ledsen. Jag bad Cameron ta upp det med Johan för Cam ska känna att han kan prata med Johan också, inte bara med mig. Men det svar Cameron nu fått var skit värt så jag tar tillbaka mitt tankeförslag och hoppas dom 2 glider ifrån varandra!!
Ikväll blir det mys framför tvn, Cam och jag ska se på någon actionfilm och vara uppe seeent med täcke i soffan :)

Ha en bra måndag alla!

-2,5kg

2011-06-19 @ 12:19:12

12 timmar kvar till barnbidraget, tjohoo!!! Jag är verkligen pank, har 50kr kvar och dom ska på parkeringsautomaten om 2 timmar.
Allt jobbigt som varit de senaste 2v har gjort att jag ätit dåligt, så diet-smoothie och äpple har i största del varit min räddning till att ge kroppen en del av vad den behöver (plus några smöriga rostebröd). Till det positiv hör vikten. Jag hade gått upp en del de senaste månaderna (2,5kg) som jag nu gått ner igen på 17dagar :)) Detta har absolut inte varit en bra bantningsmetod, men jag tar vad jag får! Om sanningen ska fram så hade det inte skadat med minus 5-6kg till, fast det kan jag ju bara drömma om haha, skulle nog aldrig gå att genomföra på min kropp. Jag saknar karaktären och viljan att träna.

Sitter och myser på altanen så här i juni




Att leva med Ménières sjukdom.

2011-06-18 @ 16:37:45
Jag har en kronsik sjukdom. Inget jag pratar om (förutom familjen), men det styr mycket av min vardag och mina val. Jag kommer inte bli så mycket sämre, men det kommer heller aldrig bli bra. Utåtsett så är jag samma person som innan, men långsamt så ändrar det det jag är psykiskt.
Jag tänkte i alla fall berätta lite om vad det är och vad det innebär.

Jag lider av den kroniska sjukdomen menieres.

Ménières sjukdom

Ménières sjukdom är en sjukdom i innerörat som kännetecknas av återkommande anfall av yrsel, hörselnedsättning, öronsus och ett tryck i örat. Dessa yrselattacker framkallar ofta illamående. Ménières är en kronisk öronsjukdom som troligtvis till viss del är ärftlig. Stor del av hörseln försvinner oftast med åren i det drabbade örat. Än så länge har jag full hörsel i båda öronen.

Det är ännu inte klarlagt vad som orsakar sjukdomen, men den misstänks hänga samman med störd vätskebalans i innerörat som påverkar alla sinnesceller i balansorganet och hörselsnäckan. Följden blir dramatiskt förändrade impulserna från det sjuka balansorganet till hjärnan.

Sjukdomen börjar sällan i båda öronen på en gång. Däremot får cirka 10 procent av patienterna sjukdomen även i det andra öret inom loppet av tio år. Jag är nu på mitt 7.e år och har det än så länge bara i vänsterörat. Trycket och ljudet är i örat, men de övriga symptomerna påverkar hela kroppen.

Anfallen kan variera från ett enda i hela livet, till flera anfall i veckan eller till och med om dagen. För 6-7 år sedan hade jag det kanske 6ggr per år, sen ökade det till någon gång i månaden. Nu har jag det i genomsnitt 2 gånger på en dag, 1 gång i veckan.

De flesta som drabbas insjuknar från 40-års åldern, men jag fick det när jag var 25! Läkarna kunde inte i sina böcker få det till en viss typ av panikångest då mina symptom inte stämde. Ändå hade de inga problem att strunta i min vädjan om hjälp, gång på gång. Men senare skickades jag till psykolog för ångestattacker och fick ångestdämpande medicin. Jag hade fel diagnos i 6 år, därefter med hjälp av uteslutningsmetoden sägs jag nu ha Ménières sjukdom. Anfallen är värst de första 5-15 minutrarna och pågår ofta inte mycket längre tid än så, men kroppen kan kännas tung och slö i flera timmar efterår. Vanligaste tidsperioden är 20min till 4 timmar.

Sjukdomen är i många fall kraftigt invalidiserande. För omgivningen syns ingenting men socialt innebär sjukdomen stora påfrestningar då man kan få svårt att gå ut eller göra planer i rädsla för att ett ´anfall´ska hända just då. Själv är jag mest rädd för att köra bil, eller sitta på en spårvagn. Den korta sekund jag har som ´varningsignal´ är för kort för att hinna gå undan någonstans. Jag får snabbt ett tryck i huvudet med fokus på vänster öra, bli yr, ljuskänslig, ljudkänslig och får väldigt svårt att fästa blicken på något och mår mycket illa. Lite som en kraftig sjösjuka!

Behandlingen vid Ménières sjukdom inriktas på att minska yrsel och illamående, inget mer. Vätskedrivande medel och åksjuketabletter kan hjälpa.

Min mamma!

2011-06-18 @ 00:08:46
Låååååååååååååång dag, inget kul att dela med mig av så jag skippar tjötet ;)
Var en sväng hos mamma i Gråbo ikväll. Konstigt hur allt kan kännas så bra bara man får komma hem till mamma. Det har visat sig att man aldrig blir för gammal för att åka till mamma för lite ompyssling och förståelse. Jag skulle vilja hyra ut min lägenhet i 2.hand och flytta hem till mamma (kostnadsfritt offcörs!), det hade varit livet det :D  Jag har verkligen världens mest underbara mamma, jag vet att alla andra tror att dom har det, men de har fel!
Ska upp och jobba imorgon, så go natt.

Vi klarade det!

2011-06-16 @ 22:23:43
Då har Cameron sitt sommarlov nu! Det ska bli underbart att slippa gå upp tidigt på mina lediga dagar, men samtidigt skitjobbigt att gå upp tidigt till jobbet när han får ligga kvar i sin säng och sova haha.
Skolavslutningen gick bra, men var smärtsam för hjärtat. Johan var där men låtsades inte om mig och sen var han plötsligt borta. Visst var det nog bäst så.

Mamma, Cameron och jag var på bio ikväll, Kung Fu Panda 2, 3D. Det var absolut inte en favoritfilm för mig iaf, rätt besviken. Men Cameron var nöjd, så då var jag nöjd :)







Snart börjar dagen!

2011-06-16 @ 10:19:47
Om 50 minuter börjar min sons skolavslutning, sen är det 5.e klass som gäller efter sommaren!
Jag stressar och irrar runt här hemma medans Cameron ligger i soffan och kollar på tv i lugn och ro. Helt otroligt att han aldrig kan skynna sig eller känna sig stressad haha.
Själv mår jag illa, känner mig yr, och är så nervös att jag skulle kunna dö. Inte pga själva skolavslutningen, men mitt ex Johan kommer vara där, jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få slippa se honom där idag. Jag vill verkligen inte!!! Jag får se till att bara tänka på allt negativt om honom, om hans beslut, och om hans svek.... kanske kan jag bli mer arg än ledsen då?

Ikväll blir det nog bio, kanske Kung Fu Panda 2 :)
Bilder kommer ikväll, jag ska ta så löjligt mycket kort idag!!

Beslutsångest

2011-06-14 @ 23:02:49
Hade en hel del som skulle göras idag, jag valde att göra ingenting. Så den lediga morgondagen kommer att bli intressant för en tidsoptimist som mej. Jag ska i-alla-fall börja med att ta det lungt, sen kaffe. Om jag kör på så kanske jag kan komma iväg vid 12-tiden för att få gjort alla mina ärenden.
Jag har fortfarande inte kommit på vad vi ska göra på torsdag. Kanske ska jag skippa de stora ideerna och gå på något mindre (ifall jag ändå inte mår bra den dagen). Kanske Cams favorit middag (sill) och en present? Jag vet att det finns en fotboll han vääääldigt gärna vill ha... men jag har lite svårt att minnas vilket märke/färg det var av de 4st olika det fanns. Jag får sova på saken!
Nu blir det spänning på TV4 Fakta och sen nattsömn.

Mycket ska göras nu.

2011-06-14 @ 08:51:59
Full rulle idag och i morgon innan Cams skolavslutning på torsdag.
Måste fixa hans skor till avslutningen, underkjol till mig, ev. sy upp klänningen, fixa present eller blommor till läraren, handla m.m.
Jobbar 10-19 idag så jag vet inte hur jag ska lyckas... i värsta fall måste allt göras i morgon när jag är ledig (men då har jag massa annat som ska göras). Just det! Måste ju komma på vad vi ska göra för kul på Camerons avslutningsdag... kanske Liseberg?
Nu ska jag i alla fall strax åka till jobbet, sååå skönt, allt känns bättre när jag jobbar :)
Vädret ser inte lovande ut idag så jag slipper få ångest av att vara instängd på ett kontor. Men i morgon och i övermorgon beställer jag sol sol sol!

Härligt brun och på jobbet!

2011-06-13 @ 19:05:52
Sitter på jobbet och mår rätt bra. Så skönt att vara här med fokus på jobbet och inget annat.... men varför sitter jag då och kollar på klockan och räknar ner tiden tills jag slutar? Oavsätt, 3 timmar kvar!
Det har varit ovanligt mycket samtal på jobbet idag, för att vara kvällspasset. Men kul ändå, alla samtal är ju definitift unika på polisen :)
Om 3 dagar har sonen skolavslutning, jag bävar inför den dagen. Johan kommer att komma och jag vet inte hur det ska gå. Jag är mitt uppe i 'magont-processen' av att komma över honom, så att träffa honom redan på torsdag kommer att kännas hemskt! jag vill verkligen inte!!! Oh well, bita ihop för Cameron kan jag, men resten av veckan kommer ju ändå att vara skit efteråt.
Anyways, nu när solen skiner, folk åker och badar, semestrarna kommer igån,g så insåg jag hur blek jag är och kommer att vara heeeela sommaren, så nu kör jag ett par runder i solariet och oj vad sommarbrun jag blev idag :)  (kommer dock aldrig erkänna att det är solariets förtjänst).

Ha en bra måndagkväll alla!

Fyndat på Ikea.

2011-06-12 @ 22:50:02
Söndag...och precis som söndagar brukar vara --SEG!
Var på Ikea med min älskade mamma idag. HON skulle handla, ändå tycker jag det var mer JAG som sprang och plockade på mig allt jag inte visste att jag behövde för än jag såg det :)
Shopping ska ju vara en bra medicin och fungerande väg till lycka. Fast det kanske inte funkar just nu, men det var värt ett försök. Jag fick tag på vita tjocka öljettgardiner som jag vill ha till sovrummet, för bara 199kr paret. Även ett bord till vardagsrummet fick jag hem för 299kr. Men bordet blir bara tillfälligt tills jag hittar något snyggt.
Jag åt middag hos mormor idag, inte för att jag ville äta men för att mormor behövde sällskap så det blev ju bra.

Har lite bilder här från igår. Skillnaden på Cameron före och efter klippningen är helt otrolig!!

Mammas blommor.

Cool himmel.

Oklippt.

Nyklippt.

Å så va de lördag

2011-06-12 @ 00:03:19
Hållt humöret uppe hela dagen, heja mej!
Jag och Cameron var och fick honom klippt, han blev sååå fin. Sen åkte jag med mamma och mormor till morfar på Hammarhus. På kvällen åkte Cam och jag till mamma i Gråbo för att sedan landa hemma igen.
Annika ringde, det var verkligen vad jag behövde! När man blir av med en av sina bästa vänner så är det skönt att veta att det finns en kvar :)  'Bara' 65 dagar kvar tills hon kommer hem till Sverige igen.
Nu ska jag sätta mig med Cameron i soffan. Han somnade strax efter 23-tiden men vaknade redan efter 40min pga av mardrömmar  :/

Happy lördagnatt alla!

Kläd-strid.

2011-06-11 @ 09:45:30
Äntligen lördag, en ledig lördag dessutom! Vädret ska nog vara okej så det är skönt.
På torsdag har Cameron skolavslutning så idag ska vi nog försöka få tag på någon skjorta till honom. Det är verklugen svårt att klä upp ett barn när dom kommit upp i 10-års åldern. Jag vill att han har finskor, han vill ha sina gamla slita joggingskor. Jag vill att han har på sig finbyxor med skjorta & slips, han vill ha mysbyxor och en rosa t-shirt.  Jag hoppas att vi kan komma överrens om något vi båda tycker är OK!
Nu ska jag in i badet, så får vi se sen vad det blir av denna dagen.

Annika, kom hem!

2011-06-09 @ 21:58:13
Klibbigt väder med en del regn, ja så har väderprognosen sett ut idag!
Jobbat för fullt, varit hos morfar och hälsat på.... vilket tog hela kvällen så jag kom hem närmare 21.00 (inte bra!)
Fått sms från Annika, blir sååååå glad!!!!  Jag kan skriva näst intill ingenting och ändå så vet jag att hon förstår allt :))  Hon kommer hem i augusti en sväng, men åh så långt kvar det är! Vad ska jag göra tills dess?  hmm...

Jag beklagar...att jag beklagar mig så mycket nu.

Saknar...

2011-06-08 @ 21:53:18
Stormen i hemmet har lagt sig, nu är det bara mitt inre kvar... men åt det positiva hållet, har man ont i magen så äter man ju inte ihjäl sig i alla fall ;p
Sover dåligt, drömmer sjukt jobbiga drömmar  *suck*
Fullt ös på jobbet, men jag har fått hjärnsläpp på basic grejer jag lärde mig för typ ett par månader sedan (och borde använda mig av nästan dagligen!)

Saknar Annika, hade behövt henne hemma i Sverige igen. Det finns ingen tid i världen jag hade behövt henne så mycket som jag gör nu!

*^`*^`*^`

2011-06-07 @ 20:19:14

*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`

Vissa dagar borde inte finnas, som typ dessa....


*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`*^`

Nationaldagen

2011-06-06 @ 21:16:48
Sveriges nationaldag, men inte mycket med det! Jag tycker faktiskt att det är tragiskt hur Sverige har förändrats med åren, vart tog det härliga firandet vägen?
Idag åkte jag till mamma för att komma bort lite, låg i solen ett tag och sen var jag med Cameron nere vid sjön så han fick ta sig ett dopp.
Mår fortfarande blää, men kanske jobbet blir min räddning de kommande dagarna :) Igår sa jag helt upp kontakten med mitt ex då jag fortfarande älskar honom (vilket jag också sa), fast han tydligen gått vidare nu. Till svar fick jag av honom 'jag tycker inte illa om dig'.   Wow, tack kände jag haha
Vi i släkten har idag packat hos morfar, han ska få eget boende... i Hammarkullen! (vet inte riktigt hur jag ställer mig till det!)
Nu ska jag försöka pussla ihop min vardag, för värre dagar än ikväll har jag aldrig i mitt liv upplevt...

Strålande dag

2011-06-04 @ 19:51:58

Sommar väder och strålande sol.... och jag jobbar!
Mår blaha, men ingen ide´ att älta det antar jag.
Igår var jag på casino cosmopol, först härlig middag i solen vid havet, och därefter vann jag över ett par tusen på maskin och roulett, så helgen började bra ;)

Nu ska jag fortsätta jobba, skingra tankarna och vara glad för livets positiva sidor!

Önskar folk en härlig lördag!!

För lite sömn.

2011-06-03 @ 14:35:09
Fredag och underbart väder ute med strålande sol! Jag har jobbat natt så jag är helt....'bakis' i kroppen haha. Kunde inte somna i morse när jag kom hem (Att ett samtal kan ändra hela ens tillvaro är sjukt!). Sov strax över 1 timma så nu är jag segare än segast. Skulle ut på middag och sen casinot idag, men får se om humöret kommer igång och att tröttheten inte tar över.
Barnledig helg igentligen, men jag hade nog trivts bäst om Cam stannade hemma hos mig denna helgen, hade behövt hans sällskap :/
Nu blir det mer kaffe och cigg!

05:15

2011-06-03 @ 05:20:50

Nu är det mindre än 2 timmar kvar tills jag slutar jobba, 2 långa timmar till 07.00.
Att sova ensam hemma var nog jobbigare för Cameron än vad han trodde att det var. han kunde inte sva, hade ont i magen heka tiden osv.... och detta kopplade han inte alls till ha något att göra med att jag jobbade natt och att han var ensam hemma. Jsg nämnde över telefon fram till 0.30 att han kunde gå till sin gamlamormor, men han tackade nej och måste somnat. Så stolt jag blir :)
Natten har för övrigt varit rätt bra, och det underlättade att jag jobbat med A.S som är hur trevlig som helst!
Men det allra bästa är ändå att knuten i magen glöms bort när jag jobbar!

Vita Converse

2011-06-02 @ 10:27:23
Ska jobba ikväll/natt. Allt går bra de första 5 timmarna, men efter 03-tiden så går det trögt, och sen mellan 05-07 så vill jag bara sooooova och tiden står bara still. Ska prova att dricka en Energy-Cola som jag fått av Tina, enligt henne så kommer man att hålla sig vaken oavsätt tid på dygnet!
Nu ska jag onlinesöka efter ett par nya fina vita Converse, kanske även ett par till Cameron. Får se var jag hittar för bra sida på nätet. Jag vet att Ellos.se har dom för 599 + frakt om man använder deras 100kr avdrag, men jag tror jag sett dem billigare någonstans.
Converse All Star

ReprisDag

2011-06-01 @ 23:19:40
Denna dagen blev rätt lik gårdagen, ont i magen och grillrester till middag. Långtråkig dag!
cam har ledigt från skolan i några dagar så i morgon kväll när jag åker till jobbet så ska han sova ensam hemma :/  (får se hur det nu ska gå).
På fredag efter att jag sovit bort halva dagen pga nattpass så ska det nog bli en kväll på casinot. Jag borde avstå och vara nöjd när jag gått plus, men tääänk om jag skulle vinna lite till hehe.
Jag behöver komma ut, inte bara en kväll, men flera. Och gärna ska alldeles för mycket alkohol vara inräknat vid minst ett tillfälle! Sen kan jag ligga hemma och vara full/bakis i ett par dagar, men efter det så kommer jag bli en glad människa igen :))  ....önskar man faktiskt kunde dricka bort sina problem ibland, eller om man kunde få tag på en sån där blinkade grej från Men In Black filmen så mitt minne raderas. Hmm...tåls att tänka på!

Jag beklagar, men livet kan inte alltid vara toppen, oavsätt hur många bloggare som försöker få det att framstå så.