Fullt upp med att titta på tv!

2011-01-30 @ 22:52:47

Jag har varit hemma hela helgen, med undantag för en fika hos min moster idag. Tabletterna gör mig alldeles yr, vimsig och ger mig konstant huvudvärk så det blir mycket tv tittande hela tiden. Snällaste Johan gav mig Big Bang Theory 3 på dvd idag så jag har i alla fall något riktigt bra att kolla på :) Han tar också pojken tills i morgon så jag slipper gå upp för skolförberedelserna på morgonen. Tack Johan!!
Önskar läkare kunde ge ut pengar istället för tabletter... det finns inget bättre än att shoppa när man är 'nere'. Jag har spenderat 3 dagar nu med fönstershopping online! Come on people, donera pengar för min tillfrisknad ;p

För övrigt så går min blogg (http://beautyshine.blogg.se) om produkter rätt bra. Jag försöker lägga in lite nytt varannan dag och det är ju alltid roligare att lägga ner all tid på det när det uppskattas så yaaay me! kankse inte livsviktigt men det är i alla fall en sysselsättning, en tidsfördriv.

Nu ska jag fortsätta med en annan tidsfördrivning, att måla resten av mina naglar och kolla på Big Bang! (oh yes, I'm saving the world here.)

Bodybutter

2011-01-28 @ 12:55:35

Jag absolut älskar Body butter! Men nu har jag hittat en ny favorit som jag aldrig provat innan. Deras lotion luktar rätt gott så nu ville jag prova deras Body butter med sheasmör and I LOVE IT!
Den luktar inte för mycket (som många bodybutters gör), den ligger inte kvar som ett klet på huden, och man blir super len redan efter första användningen! Jag är sååå kär i min nya kräm!
Natuvive body butter finns endast med papaya doft, vilket är synd. Resten av serien finns i både papaya och granatäpple och luktar super gott!



Finns att köpa på bla. Apotek1, 179kr
Info finns på http://www.natuvive.com

Å så rör vi om i grytan!

2011-01-28 @ 00:15:14

Ångest, ångest, ångets, ångest, ångets, ångest, ångets, ångest och ångets!  I går kom allt bara till ett stop. Först pajade bilen (mer än vanligt), jag tror att typ startmotorn skurit sig så nu är det en skrotbil och jag är sååååå sur! För att hinna till Angered i tid fick jag lifta, ja....LIFTA! Sen fortsatte dagen bara utför. En heldag med morfar på Mölndals sjukhus för röntgen, åkte hem utan att han röntgats, fick sen vänta nästan 2 timmar på färdtjänst!! Jag hatar sjukvården! Men som tur är så e mitt humör skit, så idag har jag gapat av mig på personalen (tyvärr jobbade inte den ansvarige, men det tas på måndag).

För att göra min dag lite bättre så kom idag äntligen mitt paket från Lyko.se! Så nu är mitt hår sååå mysigt :)  men att vänta 2 veckor istället för 2 dagar var inte alls min grej :/

Jag beklagar, men folk än inkompitenta och det gör min vardag jobbig!

Är det dax att sluta röka?

2011-01-25 @ 21:40:16
Är det dax att sluta röka? Idag har jag varit på undersökning av lungorna. Detta utfördes i angered, gratis för rökare, mellan 13-15 idag. Varför inte tänkte jag, och drog dit. jag kom 13.15 och det visade sig att jag inte var ensam rökare eller tidningsläsare i angered....så det blev till att vänta. 2 timmar senare var jag klar. Jag har inte Kol, men jag låg heller inte bra till pga att jag hade de flesta symptomerna. Vissa kan röka hela livet utan några större problem, andra får problem redan som unga. Enligt läkaren var jag en av dem som inte kommer att klara rökningen så bra om 10 år då mina lungor redan nu är 'lite halv-sega' :/
Hmm....att sluta röka, eller att inte sluta? Svaret är nog självklart för de flesta (iaf icke-rökare), men för mig så är svaret väääldigt svårt. Jag avvaktar nog!

Igår drog jag med C till Angered centrum för att äta äcklig MC Donalds och sen budget shopping (allt som jag behöver men inte har råd med så det blir de billigare varianterna/märkena). Lite jojobaolja, bodybutter, nagellack och ögonskugga! 500kr senare var det dax att åka hem, men åh så lycklig!
Mamma kom förbi en sväng på kvällen för att prata med C om deras Åre-resa de ska göra om ett par månader. Jag blir alltid så mycket gladare efter hennes besök :)  Dessutom ringde min underbaraste Annika från någonstans i världen. Hon kommer inte hem i mars som lovat, utan i maj! Maj? vad fan ska jag göra ända tills dess?? Suck!!!!

Får mammor flytta?

2011-01-24 @ 00:30:44
2011-01-23 

Denna helgen var igentligen min helg med sonen, men som en ängel så kom Johan först på fredagen och gav mig min käääära 'Passion' parfym jag velat ha så länge nu. Och sen planerade han bio på lördag och skridskoåkning på söndagen så jag har varit barnledig massa timmar!! Vilket jag behövt för att överleva min son. Det värsta satte igång för typ 1 vecka sedan då min söta son C bestämde sig för att han är en egen individ, att jag som hans mamma inte alls har den makt som han trott. Detta visade sig bli ett riktigt nedslag för min del. Jag i min tur var inte alls beredd på att släppa min makt och förklarade tillslut (efter att han varit riktigt spydig) att i det här hemmet så är jag GUD, och i samma mening frågade jag honom vem f-n han tror att han är igentligen. Hans svar var logiskt men roligt: En MÄNNISKA!! (antar att jag inte kan argumentera det). Kort sagt, veckan har varit hopplös och jag har tappat all kontroll och vilja. Får mammor flytta hemmifrån?

Jag började ju med min shopping-terapi för över 1 veckan sedan...vill bara säga att shopping online är mycket roligare om man faktiskt får hem produkterna man beställt! Sååå tråkigt att vänta :( (Tack Lyko.se) men jag känner mig ändå redo att börja inhandla lite oljor till mitt hår nu när jag ska slita på det och få det färgat. (Ska lägga upp super-oljorna på beautyshine.blogg.se)

Ett gott skratt hos morfar idag!

2011-01-22 @ 17:48:50

22/1
...men oftast kommer mina inlägg som en dag senare, eftersom jag är nattmännsika och klockan alltid blir efter midnatt innan jag tar fram skrivar-fingrarana (igentligen är det tvns fel, ääälskar tv4 fakta!)...och sen går jag in o ändrar och det blir en ompublicering. Oh well.

Aaaanyways! För nästan 1 veckan sedan beställde jag massa mysiga saker från Lyko.se, väntade ivrigt på att 2 dagar skulle gå, kom det något? nej! och jag har fortfarande inte fått något. jag mejlade dom och svaret var att det skickas när dom fått in allt (ett balsam fattades). men varför bara inte skicka mig det dom faktiskt har i lager? Jag haaatar att vänta!! Älskar Lyko, men nu har dom bannemej sjunkit i mina ögon :p

Nu på kvällen fick jag lite tid över mellan bråken med min son så jag hälsade på morfar på korttidsboendet. Jag brukar åka dit rätt ofta, eller rättare sagt, brukade. Jag har inte varit där alls mycket efter jul och mitt samvete har ätit upp hela mig (exk. fettet). Nu till det roliga. Han påstår ofta att saker gått i sönder, i 3 delar. Idag var inget undantag, han började prata om sina trasiga glasögon (han har 2, men påstod att han vunnit ett 3.dje par, yeah right!). Jag trodde inte på honom men min mamma som var där gick bort till skåpet, skrammlade lite och dumpade en hög med delar i mina händer. Dom var inte bara trasiga, de var snurrade som och böjda med våld!! hahaha, det såg sååå kul ut!

Inte för att man ser allt det roliga på bilden, men här är den i alla fall.

Jag beklagar morfar, men allmänheten har rätt att veta! ;p

Shoppa is the best som finns!

2011-01-17 @ 23:30:36

Det finns inget bättre än att shoppa!! Och dessutom online --heeelt underbart, det är ju bara att sitta hemma i mysbyxor, gosse-tofflor och helt osminkad och bara klicka hit och dit! I love it!

Nu väntar jag på mitt paket från Lyko.se där jag beställt den underbara inpackningen från Joico. Den är verkligen en helt underbar mirakelkur, och beviset är nog det att den vunnit pris i 10 år i rad =D  Jag beställde också mitt älskade shampoo och balsam från P.Sebastian så att mitt hår kan få lite 'hjärt-och-lung-räddning'. Och som bonus till mig själv så blev det en flaska 'Dust It' från Schwarzkopf! Så äntligen har jag börjat mitt shoppande av de produkter som saknas här hemma. Visst, det är dyrt but me so happy :p

Nästa månad ska jag istället invenstera i Kerastase: Resistance Age Recharge, en underbar intensivinpackning för den med sjukt förstört hår som jag har! ja....så vill jag ju ha en lila kajas från M.U.S, en ansiktsmask från MD Formulations, och lite nagelprodukter från Orly och några nagellack från underbara O.P.I. 1,300kr senare så ska jag efter det lugna ner mig och hålla mig till parfym och kläder ett tag :)

Hmm...när jag läser det jag skrivet ovan så känns det nästan som att jag behöver ett jobb med LÖN för att överleva men åh så kul det är att shoppa!!

Jag beklagar, men det finns ingen terapi i världen som kan få mig att må lika bra!

Varit 'ett med naturen' idag.

2011-01-13 @ 23:24:29
Efter att ha åstakommit absolut ingenting idag så bestämde jag mig för att gå ut i snödrivorna och ta like kort. Kameran är inte den bästa, men den duger tills jag köpt mig en digital systemkamera :)

Efter min natur-upplevelse och ofrivilliga motion genom snödrivorna så var det dax för middag, tacos!! Sen pojkens tråkiga läxor och nu egentid! Så jag har badat, gjort hårinpackning, oljat håret, ansiktsskrubb, mask osv. Nu e jag hot stuff asså!

När jag var hos frisören igår så sa hon att det inte går att rädda mitt hår så lätt... så ska nästa grej bli att färga håret mörkt?? Jag ser mig som en blondin (jag beter mig iaf som en), så jag har lite svårt att vänja mig vid att jag faktiskt har blivit rätt mörk i håret de senaste 10 åren. För att slippa slita på håret hela tiden så borde jag färga det ljusbrunt, men om jag gör det direkt så blir det grönt. Antar att enda lösningen är vinrött!:( Usch, jag som är genomskinligt vit i ansiktet!!

Jag beklagar, men det är riktigt synd om mitt hår!

Skaffat 'produkt-blogg'

2011-01-10 @ 13:37:40
Nu har jag skapat en blogg för endast allt om make up, hudvård, naglar osv.

Kolla gärna på beautyshine.blogg.se  :)

Flyttar nu till beautyshine.blogg.se

2011-01-09 @ 13:04:31
Jag flyttar nu all info om produkter, till en blogg endast för alla tips!
Kolla gärna på:  beautyshine.blogg.se

Där kommer finnas allt för hår, naglar, hud och smink  :)

Kram!

Lite fattigare efter ett besök i köpcentrumet

2011-01-06 @ 20:08:48

Med pengar i plånboken (tjohooo!) så har jag nu plogat mig igenom snön och tagit mig fram till köpcentrumet --Allum. Det blev ingen stor shopping idag heller, till mitt ex Johans stora glädje då jag lurat med honom som sällskap :)  Men jag fick min M.U.S sminkborste, en 'naturell' nattkräm som ska vara utan all sån skit min hud inte vill ha, en hårinpackning, ett för litet linne från Gina tricot, och en snygg brosch till min kofta som jag hittade på Glitter. Inte mycket, men jag kände mig rätt nöjd när jag kom hem ändå.

Igentligen ville jag in på en salong, tex. Bellbox i Allum, men deras frisör Sandra är helt sinnessjuk så dit vill jag verkligen undvika att gå. jag var där för några månader sedan för att fixa mitt hår.Få bort lite gula toner och ersätta dem med askfärg. Efter 3 timmar och 40 minuter så såg jag ut som ett TROLL. Hon blekte sönder mitt hår i 1 timma utan att ens komma och kolla håret på mig, sen 'duttade' hon på mer bleking lite 'här och där' i håret på mig. Hon tonade, färgade, blekte flera gånger om, när hon var klar fick jag föna torrt mitt eget hår för hon tog en annan kund. Inte en enda gång på de timmarna syntes en hårborste till, så det var att kamma med fingrarna sen. En riktig frisör fick senare se mitt hår och gav mig alla råd hon kunde, men påpekade också att mitt hår var riktigt illa, att jag nog skulle vara tacksam att det inte fallit av helt och hållet :/  Idioten Sandra på Bellbox vägrade att betala tillbaka mina pengar då hon ansåg att hon faktiskt tagit bort de gula tonerna, haha. Så mina hårvårds produkter får väntas med till jag kommer till något annat ställe!

Jag beklagar, men jag vägrar sponsra icke-kompitenta frisörer med mina pengar.

Från -14kr till +massa :)

2011-01-04 @ 22:20:59

Ihop med sonens jullov så har jag lyckats vrida på dygnets timmar lite. Att vakna 10 på förmiddagen har gått från 'herreguuuud vad klockan är mycket' till 'Oj, bara 10, då kan jag sova lite till'. Jag somnar närmare 3 på natten och ja....då är jag inte på humör 9 på morgonen direkt!

För ett tag sedan så hamnade jag, mamma och (min dåvarande underbara) mormor i en situation med en ny bil. Bilen skulle vi sälja, detta visade sig vara hopplöst svårt. En bil värd 313,000kr kan man tydligen inte förvänta sig få 270,000 kronor för. Senast idag blev vi erbjudna 120,000 kr haha. Vilka idioter det finns! I alla fall, tack vara Tradera (av alla ställen haha) så lyckades jag få den såld! (för ett 'okej' pris) Tjooohooo  :)  Efter erlagda 10% delat på 3 pers så borde jag nu lyckas ha råd med att betala elräkningen och lite smått och gott som jag ligger efter med. Pengar kan visst göra en lycklig!! När resten av bilen är betald av köparenom några månader så borde jag vara nästan skuldfri (men också åter igen PANK!).

Jag beklagar, men det är sant. Pengar KAN köpa lycka!!

Del:2 Ansiktsprodukter!

2011-01-03 @ 18:30:27

Jag har googlat, läst omdömen och pratat med utbildad personal inom respektive område.
Inte alltid har jag hunnit prova produkten själv, men jag är på god väg i takt med att pengarna rullar in i slutet av varje månad ;) Just ansiktskrämer är något rätt så nytt för mig, jag har tidigare använt en kräm till allt… kanske inte funkat något vidare. Det är svårt med produkter, att hitta rätt i djungels kan kännas hopplöst. Vi har många olika behov, men jag har ändå sammanfattat generellt vad jag anser kan vara riktigt bra!

Utgångspunkten är inte alltid mitt personliga behov, men det händer. Så detta är vad jag ibland tagit hänsyn till:

* Hy --30+ /Ev. vuxen acne

ANSIKTSKRÄM/ RENGÖRING
Viktigt: Om krämen ligger i burk så undvik att ta med fingrarna då bakterierna från fingrarna sen finns i burken!

DAGKRÄM:

Decleor Hydra floral dagcreme.
En underbar dagcreme som ger en ordentligt fukt-mättad hud.
Passar normal till torr hud. Tillför fukt på både ytan och djupet och skyddar huden mot föroreningar. Slätar ut torrhetslinjer. Huden blir härligt fuktmättad och får viktiga mineraler och vitaminer.
Decleor Aroma Purete Matt finish skin fluid (Fr. 240kr)
Ger fukt och skydd samt minimerar porer. Renar och balanserar huden och avlägsnar döda hudceller, inte fet. Perfekt som makeup-underlag.
Dermalogica Skin Smoothing cream (50 ml Fr. 350kr på hudvårdsbutiken.se)
En lättare kräm som jämnar ut fina torrhetslinjer och lindrar stramhet. Kommer i tub vilket är ett stort plus!


NATTKRÄM:

Clarins Multi Active Night (Ca. 450-615kr)
Hjälper till att öka cellulära förnyelse under natten som har rubbats av dagens stress. Optiskt minskande av tidiga rynkor.
REN. Frankincense Revitalising Night Cream (Ca. 555kr)
En nattkräm gjord för att återfukta och revitalisera huden över natten. Huden ser strålande, filtrerad och vackert frisk ut. Pumpflaska (så man slipper bakterifällan i burk).


ANSIKTSMASK:

MD Formulation Vit-A-Plus Clearing Complex Masque. (445kr) (Nästan ½ priset på beautybay.com)
Rengör på djupet och drar samman porer. Har antibakteriell effekt som motverkar orenheter. A-vitamin gör även masken idealisk för den som vill förbättra hudstrukturen och förebygga ålders tecken. Essentiell olja av rosmarin som lugnar och läker en stressad hud. Passar bäst för en fet, bland- och aknehud.
MD Formulation Moisture Defense Antioxidant treatment masque. (Ca. 445kr)
Idealisk för att återuppliva trött, livlös och glåmig hud. Masken stärker hudens försvar mot inre och yttre påfrestningar. Kan användas flera gånger per vecka och även som nattmask.
Enligt mig är denna ett måste, oavsett hudtyp ;)

RENGÖRING:

Clarins. Gentle Foaming Cleanser. Finns bl.a för kombinations- eller fet hy. (220kr)
Mild och djupgående rengöring tack vare ett lättviktigt lödder som lätt sköljs av och neutraliserar de uttorkande effekterna av hårt vatten.

Decleor Lotion Tonifiante Ansiktsvatten (270kr)
Återställer PH-balansen. Den är extra fuktgivande och stärkande, lämnar huden mjuk och fräsch. Baseras på essentiella oljor av lavendel och petit grain samt phyto-aromatiskt vatten av apelsin, kiwi och malva. 
Biotherm. Biosource Softening cleansing foam (150ml Ca. 170-220kr)
En dryg och prisvärd rengöring som är ett skonsamt skum från Biotherm. Tar bort makeup och rengör noggrant.



SERUM:

Estee Lauder Idealist Pore Minimizing 50 ml (850kr) (650kr på www.parfymonline.se)
Små skönhetsfel i huden minskas omedelbart, synliga porer, rödhet, torrhet och feta områder försvinner. Används morgon och kväll under fuktighetskrämen. Lämnar huden silkesmjuk! (Testa gärna i butik, du kommer känna det direkt!!)
Lancome Primordiale Cell Defense (Fr. 530kr)
Ett superskyddande serum som blockerar upp till 99% av alla fria radikaler för att ge den slätaste och mjukaste huden. Kraftfulla antioxidanter motverkar rynkor och fina linjer. Används på kvällen innan fuktcreme. Kan även användas runt ögonen!

PEELING:

ACO Face scrubcreme
(ca.49kr på Apoteket)
Oparfymerad peelingkräm som ger huden en förnyad lyster. Kan användas ofta!Dermalogica Daily Microfoliant (Från 515-550kr fr. svensk nätbutik)
En kemisk peeling som denna passar alla hudtyper men är speciellt bra för den med känslig hud och/eller problemhy. Kan användas dagligen.

För att göra det enklare för mig själv har jag efter 5 dagars sökande på google.se kommit fram till att oftast kommer bra produkter i lite dyrare förpackning (men inte alltid). För att slippa leta bland hundratals namn och produkter så kortar jag ner allt till detta:

Dermalogica Alltid bra för den med fet hy, känslig hud eller acne då deras innehåll är väl anpassat efter sådan hy.
Decleor Serien består av ett komplett utbud av unika växtbaserade produkter, ingen parfym eller färg. Har funnits i mer än 35 år och kan idag betraktas som ett av världens största spa- märken.
MD Formulation Ingen parfym och produkterna ger synliga resultat, vilket är dokumenterat vid regelbunden användning.
Clarins Funnits i mer än 50 år och en storfavorit hos många. Produkterna är gjorda av endast naturliga ingredienser.

Mina storfavoriter


Inom ovanstående märken kan man hitta allt till hyn, oavsett hudtyp. Bra produkter med många alternativ för vad just din hud behöver.

Jag är inte utbildad inom området, jag har inte gått någon kurs. Det jag skrivit är endast från min personliga åsikt och erfarenhet. Informationen om respektive produkter är oftast tagna på dennas Internet sida, och med eventuella tillägg från mig som användare.


Tips på bra sidor, vissa med riktigt bra priser på de produkter jag skrivit om!

http://www.hudoteket.se (Stort utbud, bl.a på MD Formulaton)
http://www.lyko.se

http://www.beautyplanet.se

http://www.donnabeauty.se (Bra priser på tex. Decleor)
http://www.vivamondo.se

http://www.shopping4net.se
www.jerseybeautycompany.co.uk ( Bra priser på tex. Dermalogica) 

Vilse i en djungel av ansiktsprodukter!

2011-01-03 @ 01:47:01

Jag har i fleeeera dagar letat efter produkter till ansiktete. det visade sig bli jobbigare än vad jag räknat med. Jag ville få ner '200' varumärken till 5-6 stycken, istället för 600 ansiktskrämer så ville jag veta 2 bra nattkrämer, och 2 bra dagkrämer osv osv. Jag har googlat, läst reccensioner och frågat runt och nu äntligen är jag nästan klar!! Listan på varumärken, produkter, och online butiken med bästa pris för respektive vara. Jag planerar på att publicera mitt resultat senare snart, men ska 'googla runt' lite till först :)

Nedan finns de märken som jag anser vara bäst, och deras produkter kommer vara vinnarna i mitt badrum :p (med undantag för bl.a  Biotherms aniktsvatten och peeling från ACO)

  • Dermalogica Alltid bra för den med fet hy eller acne då deras innehåll är väl anpassat efter sådan hy.
  • Decleor Serien består av ett komplett utbud av unika växtbaserade produkter, ingen parfym eller färg. Har funnits i mer än 35 år och kan idag betraktas som ett av världens största spa- märken.
  • MD Formulation Ingen parfym och produkterna ger synliga resultat, vilket är dokumenterat vid regelbunden användning.
  • Clarins Funnits i mer än 50 år och en storfavorit hos många. Produkterna är gjorda av endast naturliga ingredienser.

Jag beklagar, men vill man vara fin....så kostar det!!

Del:1 Allt för håret!

2011-01-02 @ 02:14:14

Jag har googlat, läst omdömen och pratat med utbildad personal inom respektive område.
Inte alltid har jag hunnit prova produkten själv, men jag är på god väg i takt med att pengarna rullar in i slutet av varje månad. Just hårprodukterna som nämns nedan finns alla i mitt badrum nu mera :)  ...med den omtalade masken från ghd på ingång.Jag tycker alltid det är svårt just produkter. Vi kan många ha olika behov, men jag har ändå sammanfattat generellt vad jag anser kan vara riktigt bra!

Utgångspunkten är inte alltid mitt personliga behov, men det händer. Så detta är vad jag ibland tagit hänsyn till:

  • Hy -- 30+ /Ev. vuxen acne
  • Hår -- Skadat eller färgat
  • Smink -- Täckande grund

 HÅR!

Shampo


Professional Sebastian Penetraitt.
(250ml Ca. 270kr)

Stärkande och reparerande. Aktiva ingredienser som tränger in i håret och reparerar skador och minimerar stress, ger superstark och silkeslen känsla och skyddar färgat hår.




Balsam:

Schwarzkoph. Gliss Total repar Weightless Balsamkur.
(Ca. 60kr) 
Vårdande som en inpackning, utjämnande och glansgivande som ett balsam. Produkten masseras in precis som ett balsam. Ingen verkningstid är nödvändig, utan skölj ut på en gång. Passar nordiskt hår.



Professional Sebastian
, Penetraitt eller Hydre. (300kr)
Påtagligt stärkande och reparerande, lämnar en silkeslen känsla, fyllighet och spänst oavsett hur skadat håret är. Penetraitt passar bäst för behandlat hår. Hydre passar bäst till torrt, frizzigt hår (men även behandlat).




Hårinpackning /Masque:

ghd opulente mask (ca. 300kr)

Vårdande nattkräm för alla hårtyper Denna hårmask torkar snabbt in i håret och arbetar under natten för att återställa och ge fukt till ditt hår. Den har anti-age-egenskaper för ditt hår och ger håret en härlig glans och en rejäl fuktboost. Dessutom medföljer ghd Microfibre Halo Headwrap som ser till att ditt hår hålls på plats under natten när Rejuvenation Cream gör sin magi med ditt hår

.

Professional Sebastian Penetraitt masque (375kr)
Aktiva ämnen tränger in på djupet i håret och reparerar skador. Omvandlar onödig slitage till imponerande fylliga svall.




Styling:

Professional Sebastian Potion 9 (Ca. 270kr)
Aktiva botaniska oljor bevarar hårets naturliga tillstånd. Applicera i fuktigt eller torrt hår. Föna eller lufttorka för en silkig, konkret stil.



Silicondroppar /serum:

Redken Smooth down heat glide (Ca. 320kr)
Ett väldigt bra serum/ värmeskydd för dig som tex. använder plattång.


http://www.baressoshop.se är en butik med ett bra utbud och ofta bra priser på tex. ghd och P.Sebastian :)
http://www.beautybay.com/haircare/ Köp tex. P.Sebastians shampo, balsam och inpackning för totalt 390kr!! (är dock en utlandsbutik)

Gott Nytt År med en P-bot!

2011-01-01 @ 19:06:52

Såååå skönt att inte vakna varken full eller bakfull efter nyår! Vid 17 igår var vi som vanligt och tittade på GPs fyrverkerier vid hamnen i stan. Hittade en parkering och traskade iväg för att inta position. Kom tillbaka till bilen 30 minuter senare och vem hade hälsat gott nytt år till oss? Jo, en lapplisa! Av någon anledning så glömde vi helt bort att betala parkeringsavgiften, så 400kr böter blev det  :/

2010-12-31    2010-12-31

Nyårsmiddag hos mamma sen med världens absolut godaste efterätt jag ätit hitills! Så efter 4 portioner mat så var jag ju bara tvungen att ta lika många gånger av efterätten....sen mådde jag lite illa, men det var sååå värt det!!
Mammas lime cheesecake.

Hade min första alkoholfria nyår på 10 år men klockan blev ändå efter 4 inatt innan både jag och sonen kom i säng!

Nu är det bara att hålla tummarna för 2011, det kan bara gå uppåt nu...tror jag! 

Jag beklagar men jag är inte en av dem som ansåg att 2010 var värt att uppleva!                       

2011 here I come!! haha