Stockholmsdagar

2011-07-11 @ 11:34:28

Kroppen börjar nu återhämta sig från helgen i stockholm.
I fredags var vi framme redan på förmiddagen på vårt hotell vid Stureplan och vädret var helt otroligt och lika fint var det på lördagen. Vi har shoppat, fast inte för mycket (går det ens?). Vi har ätit gott, druckit förmiddags öl, eftermiddags öl, och kvälls öl :) På kvällen var vi på casinot, men det gick inte alls som jag ville, men roligt hade vi! Fast roligt har jag ju haft hela helgen, skrattat så magen värker!
Jag har också åkt tunnelbanan, och överlevt! Jag som nästan var helt säker på att bli mördad haha. Nä, det var inte så illa som jag trott. Vi var också en kort sväng utanför skansen för att enligt tradition köpa världens goaste glass. Jag fick också för första gången se lite av Södermalm, såååå himla fint var det! Jag skulle lätt kunna ta mina grejer och flytta till sthlm med Cameron, allt är ju fint där!
Cameron har också haft det bra i helgen. Han var så otroligt nöj med sina dagar med kusin Emma. Hon har varit toppen! Dom har gjort hemmagjord pizza, sett på massa filmer, ätit tacos, gjort pannkakor till frukost m.m. Han var så glad när han skulle berätta allt. Och som tack till Emma gick han och plockade ut en 50-lapp från sin sparbössa att ge henne som tack för en rolig helg. Så sött!!

vilse i stockholm som vanligt
Som varje år behöver vi en karta, men är alltid vilse i stockholm.

I gamla stan
Strosade runt i Gamla Stan.

Jag i min nya fina HM klänning för 100kr
Party-glad på hotellrummet.


Vackra Stockholm.

från södermalm till ??
På väg från Södermalm till ??


dax att äta god middags lunch på Operakällaren.
Lax med potatissallad och baby spinat på operakällaren



På härlig promenad genom Humlegården.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback