En skön dag

2011-07-05 @ 20:23:09
Att jobba inom polismyndigheten gör verkligen att man sällan har långtråkigt. Idag har verkligen varit botten och toppen, allt på 8 timmar haha! Folk är otroliga asså, men man slutar aldrig förvånas.
Saken är i-alla-fall klar, stockholm på fredag morgon till söndag kväll. Hotell i centrum och 'snabbtåget' dit. Jag ska shoppa för alla pengar jag planerat att spara denna månaden, men jag planerar också att vinna tillbaka dom på casinot i stockholm (yeah right).
Cameron kommer alltid med saker att berätta, många gånger vill jag inte veta då det rör exet. Men, igår kom han och berätta det en sak och oj vad det gjorde min dag, jag skrattade så tårarna kom! Hur ensamt mitt liv nu än har blivit här hemma så vet jag vem jag är, den person jag blivit, och att ja....jag är över 30. Hur ung jag än är i sinnet så är jag ändå barnslig på ett vuxet sätt. Och på så sätt använder jag hjärnan att tänka med, inte hjärtat eller andra kroppsdelar. Så när andra är rent av 'sorgliga', så går jag fortfarande med huvudet högt :)
detta kanske blev lite rörigt, men jag var ändå tvungen att skriva det.
Nu ska jag få ordning på packning och allt annat som måste fixas klart till på torsdagkväll så jag är redo för take off på fredag 05.00

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback