Gammalt från 27-29 December

2010-12-30 @ 23:26:50
Global uppvärmning, Verkligen??!!
2010-12-29.

Istiden är fanimej tillbaka!! Är det ens möjligt att öveleva -5, -10, och -15 grader kyla ute?? Ja okej, lever gör jag ju men menalt är jag helt död! Nu börjar även min hud ge upp livsglädjen. Sitter nu för 3:e dagen i rad och googlar efter en bra nattkräm för ansiktet....hur går det? Inte så bra! Att hitta rätt i en djungel är ju helt hopplöst! Den ska ge huden massa fukt, näring, vara för de 'första' rynkorna (30+), utan oljor och vara bra för blandad och känslig hy. Det blir ju inte EN nattkräm, det blir 6 stycken!! Det kommer ju sluta med att jag får gå upp 1 gång varje timma och byta nattkräm om det här ska funka  :/  Känner mig väldigt förvirrad.

För övrigt har jag varit iväg och lyssnat på massa gojja på Folkuniversitetets VMA (vägen mot arbete). Mycket lärorikt för den helt inkompitenta människan, men för oss andra så var det bara en hemsk tidsfördriv. Åkte sedan hem (bilen drivs nu mera endast på luft), och sen på kvällen stack jag över en snabbis för att gratta mitt ex på hans stora 28-års dag! På tal om det, varför ser han exakt lika ung ut som för 6 år sedan när vi träffades, medans JAG har åldrats 10 år på samma tid?? Så orättvist!

Jag ska snart försöka sova...skulle vara kul att slippa se klockan slå 3 på natten för en gångs skull!! Tog ett 'blått piller' nyss (nej, ingen viagra!), och hoppas på att Kanadensarna vet hur man får folk att somna. (Tack A.Z för dina fantastiska utlandsköp hehe).

Dax för värmen i min säng! brrrr

Jag beklagar, men snön, vintern och kylan måste bort. I can't take it anymore!! Global uppvärmning, MY ASS!!



-----------------------------------
Sovit för mycket!
natten till 2010-12-28.  

Trodde inte man kunde sova för mycket!.... nu vet jag bättre! Vaknade klockan 11 idag och endast för att telefonen ringde. Jag brukar bli väckt av sonen varje morgon vid 8-tiden med frågor som  -- Får jag ta godis?  Kan jag ta datorn?  kan du göra frukost till mig?  Kan jag ringa hit en kompis?  Men nu när han fått sitt PS3 i julklapp så är det knäpptyst på morgonen. Han smyger upp, stänger sin dörr och börjar spela. På så sätt kan jag omöjligt vet hur länge han spelat och på så sätt kan han sitta i timmar medans jag ligger och drömmer om värme och rikedomar!

Hans kompisar från Spanien är på besöt i Sverige så de har varit här några timmar idag, sen slutade det med att han skulle sova över hos dom i natt. Så jag är barnledig, på en tisdag, helt utan anledning!! Känns ju helt otroligt, nästan som att vinna på lotto :)  Min barnlediga tid blev till att firas! --party? Nej! Jag har i lugn och ro städat i köket, dammsugit och pratat i telefon utan att bli avbruten!! Ja det är livet asså! Sådant kan bara en förälder förstå (en sådan där förälder som inte fick ett barn med vingar och en lysande gloria på huvudet då förstås!)

Nu ska kvällen avslutas  med lite meningslös tid på facebook och sen TV4 fakta.

Jag beklagar, mer spännande än så blir det inte!



------------------------------
En hel dag med ingenting.
Natten till 2010-12-27.  

Har inte åstakommit någonting idag, vilket faktiskt kan vara rätt krävande. Jag åkte iof en sväng till backaplan för att lämna tillbaka en julklapp jag fått, men för att få tillbaka pengarna var köparen tvungen att dra sitt visakort så jag fick vänta på mitt söta ex tills han kom. Undertiden jag stod ute och väntade kunde jag som i en parodifilm stå och se på hur folk kan bete sig för att få en parkeringsplats. De tappar all självrespekt och verkar helt glömt bort att vara snälla (kanske är strunt samma nu när tomten redan varit framme). Komiskt var det i alla fall!

Jag kom hem efter en heldag 'på stan' med ett nagelack för 19 kronor. Tråkigt nog är mitt konto helt tomt nu. Jepp, 75kr skor i går, 19kr nagelack idag och pengarna är slut! Det är ju totalt orättvist, ALLA andra kan ju shoppa på rean ;p  Jag tycker det borde vara som i usa --rean i november lagom till folks inköp inför julen. Så på så sätt skulle även JAG kunna shoppa på mellandagsrean! (...som jag i-och-försig redan nämnt som överskattad. Hmmm, dubbelmoral eller?)

För övrigt har jag bara varit hemma och låtit min son spela på tok för mycket PS3, känner mig lite kass som förälder men det är sällan jag kan kamma hem så här mycket plus-poäng annars!


-----------------------------
Let's shoppa loss!
2010-12-26.

Jag tog mina presentkort jag fått i julklapp och begav mig till Allum med mamma idag, redo att spendera och komma hem glaaad. Men nej, jag blev snål och tyvärr fanns det inget kul på rean alls. Efter 5 timmar kom jag hem med ett par skor för 75kr. Dessutom så insåg jag nu att jag nått den där åldern där jag väljer de praktiska skorna framför de snygga skorna. Nu är det inte så illa att jag har ett par allväders skor i hallen... de jag köpte är faktiskt helt okej, fast utan klack bara. men jag fattar bara inte hur man kan vara i ett köpcentrum en hel dag utan att komma bärandes med massa kassar!! vad hände? jaja, det är bara att ta nya tag i morgon (och skippa rea-delen helt). Jag hade i alla fall en mysig dag med min underbara mamma :)

Jag beklagar men mellandagsrean är överskattad! ! !

Idag blev annars en lugn dag, försöker fortfarande smälta all julmat som tagit sin plats på utvalda delar av min kropp!

Vi var inne på expert och fick oss ett litet skratt: Det står: Nu är vi tom billigare än oss själva 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback